Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Niklas Adler (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Mora

Kor: 17

Külső leírás: Sok minden elmondható a külsejéről, de az aligha, hogy hasonlít családja többi tagjára. Nem egészen emberi, mint idősebb bátyja, de híján van a fiatalabbra jellemző kék bőrnek, és csúcsos faroknak is. Így a külső jegyek se voltak soha segítségére abban, hogy rájöjjön kik a felmenői, hova is tartozik igazán. Ha bal szeme nem lenne vörös, amellett, hogy teljesen vak is rá, valószínűleg semmi nem árulná el mutáns kilétét. Így azonban szinte mindig kontaktlencsét, vagy napszemüveget hord, ha nyilvánosan mutatkozik. Másik szeme tiszta mélykék, különösen jól kiegészítve koromfekete tincseit. Néha, ha elfeledkezik magáról, vörös szeme oldalán ezüstre váltanak a tincsei, így megfordult már a fejében, hogy ott az lenne az eredeti szín, ha nem kedvelné jobban a sima feketét. Átlagos magasságú fiatal, „anyjától” örökölt hajlékonysággal és gyorsasággal, szálkás, karcsú izomzattal. Arca még bőven őrzi a kisfiús vonásokat, főleg mikor mosolyog, és bőrét se tarkítják kisebb-nagyobb horzsolásoknál komolyabb sebek. Helyes fiú, és még helyesebb férfi lesz egyszer belőle, de alakváltó képességeinek köszönhetően, bárki más alakját is fel tudja venni. Főként a kényelmes, lezser öltözetet szereti, és a sötétkék a kedvenc színe. Ékszereket, az öveken kívül más kiegészítőket nem igen lehet látni rajta, még órát se nagyon.

Jellem: Alapjáraton vidám, pozitív személyiség, társai szeretnek a közelében lenni, és tudják, hogy mindig számíthatnak rá. Ugyan akkor nem beszél többet a kelleténél magáról, vagy az érzelmeiről, és a tény, hogy nem tud semmit a múltjáról és családjáról, sokszor táplálja a bizonytalanságát. Úgy érzi az, hogy elhagyták, azért volt, mert nem ért eleget nekik, nem szerették egyáltalán. Ezért is ég benne a bizonyítási vágy, legyen szó az élet bármely területéről. Jól tanul, hogy tanárai ne csalódjanak benne, keményen edz, hogy meg tudja védeni társait és magát, de odafigyel mások érzelmeire is, hogy ott legyen nekik, ha kell. Kissé olyan, mint gyámja volt fiatal korában, csak vele ellentétben, nem igen tud bánni se a szavakkal, se a nőkkel. Utóbbi nem igen bántja, mert inkább a fiúk iránt érdeklődik. Makacs, és kifejezetten vakmerő, nem igen tudja, mikor kéne feladnia, és úgy hiszi nincs vesztett helyzet. Mivel Xavier nevelte, az ő eszméit vallja, talán még a naivságából is akad benne jócskán. Emberbarát, legalábbis nem ítél el mindenkit pár ostoba, kegyetlen gyűlölködő miatt. Viszont nem képes vakon bízni se, kell ahhoz idő, hogy valakit úgy igazán elfogadjon, és inkább a mutánsokat érzi közel magához. Csípős nyelve van, és mindenre akad válasza, de néha csak belső vívódását akarja elrejteni egy-egy szarkasztikus visszavágással. Az se segít a bizonytalanságán, hogy két féle ereje van, de pont ezért, egyiket se tudja tökéletesen használni.

Élettörténet: Nem tud szinte semmit a szüleiről, 1-2 éves kora óta Charles Xavier neveli az intézetében. Gyámja azonban nagyon is jól tudja, hogy a szülei nem mások, mint Mystique és Destiny. Előbbi férfi alakban volt együtt egyszer Destinyvel, szinte csak próbaként, de a kísérletezés eredménye nem más lett, mint Niklas. Az anyja azonban nem sokkal a születése után meghalt, Mystique pedig többször is bizonyította, hogy nem kifejezetten alkalmas gyermekei felnevelésére, így mikor Xavier rájött, hogy ismét hátrahagyott egy fiút, gyorsan megkereste, és magához vette a kicsit, ahogy később Niklas egyik idősebb féltestvérét, Kurtöt is. Így a fiú a mutáns gimiben nőtt fel, és az ott lakók jelentik számára a családot, ám tisztában van vele, hogy valahol voltak, vagy vannak igazi szülei, és fűti a kíváncsiság, tudni akarja kik azok, és miért hagyták hátra. Xavier azonban váltig állítja, hogy jobb neki-e nélkül a tudás nélkül, és megtagadja tőle a választ. Ez kissé keseríti a kapcsolatukat, de ennek ellenére apjaként tekint a férfira. Mindkét szülője mutáns volt, és így annyira nem meglepő, hogy ő is az. Azonban különös módon, mindkettőjük képességét örökölte, és ez balszerencséjére azt jelenti, hogy a kettő egymásnak feszül, gyakran kioltja, megzavarja a másikat. Ezért hiába tudja valakinek tökéletesen felvenni az alakját, a vörös szemét nem tudja megváltoztatni, és nem is fog rá látni. De a jövőbe tekintés se működik teljes mértékben, ahogy a telepatikus képességek se. Ezért is edzi magát folyamatosan, hogy legalább a küzdő képességei tökéletesek legyenek.

Hobby: Különböző harcművészeti technikák elsajátítása, barátaival lógni, képességeit edzeni, olvasás, múltjának kutatása, futás a birtok erdeiben

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: **Marvel Universumból, kitalált karakter.**Az anyja Destiny, alias Irene Adler, az „apja” pedig Mystique, eredeti nevén Raven Darkholme, de ő nincs ennek tudatában, ahogy két féltestvéréről se tud. Még úgy se, hogy fiatalabb bátyja, Kurt Wagner együtt él vele. Az idősebb bátyja Graydon Creed, mutáns szülei ellenére ember, de mikor ezért az anyja elhagyta, mutáns gyűlölővé vált.** Társai a Chameleon nevet adták neki, fedőnévnek, de néha becézik Leonnak is, vagy egyszerűen Niklas-nak hívják.** Uracskámnak.

Képinfo: Nem saját, vízjel! (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).