Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: John Matthew
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: vicii

Kor: 23

Külső leírás: John, mint minden átváltozás előtt álló korabeli fiú, megdöbbentően vézna, sőt, még az átlagnál is soványabb. Alacsony, alig 165 centi és nincs még 50 kg sem. Betegesen vékony, a mellkasa horpadt, a bordái majdnem átszúrják vékony, halovány bőrét. A csípőcsontja kiáll, a kezei és lábai pedig, mint néhány pálcika. Minden ruhája lötyög rajta, az arca beesett. Ajkai vékonyak és haloványak, félhosszú szőke haja vékony szálú, de meglepően puha és selymes. Mélyen ülő, kék szemeinek megdöbbentően élénk, ragyogó színe van, viszont a pillantása nem illik egy fiatal fiúhoz. A tekintete évszázadokkal idősebb nála. Egy sokat látott, igazi férfi tekintete. Amolyan szürke kisegér, akit senki nem vesz észre az utcán. Jelentéktelen és apró. Viszont az átváltozása után viszont megdöbbentően megváltozik. A teste hatalmas méreteket ölt, Quinn szavaival élve "gigatalmas" lesz. Közel jár a két méterhez, csakúgy duzzadnak az izmai. Lábai hosszúak és izmosak lesznek, combjai vastagok, a feneke pedig kemény és formás. Keskeny csípője és széles vállai tökéletes alkatot adnak neki. Megnövekedett mellizmán a sebhely, mely születése óta a része, még szembetűnőbb lesz. Az arca is sokat változik, állkapcsa markáns lesz, de lágy ívű, ajkai teltek, orra egyenes, kissé pisze, de a tekintete ugyanolyan acélosan kemény és bölcs marad. Önmagában megdöbbentő és figyelemfelkeltő jelenség. Persze a feltűnéssel sokáig nem tud mit kezdeni, egyenesen zavarja, hogy az utcán minden szem rászegeződik. Kínosan éli meg a figyelmet, egy ideig próbál görnyedten járni, hogy kisebbnek tűnjön, azonban a lényéből sugárzó nyers erő nem engedi, hogy észrevétlen legyen.

Jellem: John születésétől fogva néma, ami eléggé megnehezíti a mindennapjait és a kommunikációt az emberekkel. Ismeri a jelbeszédet, de általában írásban vagy füttyszóval kommunikál. Szerény, visszahúzódó fiú, hatalmas önbizalomhiánnyal és a nullánál is kevesebb önértékeléssel. Mielőtt tudomást szerzett volna a vámpírok létezéséről, rendkívül egyedül érezte magát. Úgy gondolta, tévedésből került erre a világra. Mindig megpróbál észrevétlen maradni, ezeket a szokásokat pedig még azután is nehezen vetkőzi le, hogy Tohr és Wellsie örökbe fogadják. Utána lassú, ámde pozitív változáson megy át a személyisége. Egyre kezd kibontakozni a maga visszafogott módján, magabiztosabb, öntudatosabb lesz, még barátokra is szert tesz, ami azért nagy szó. Quinn és Blay sokat segítenek neki a változásban, mindig mellette állnak és megértőek, türelmesek vele szemben. John pedig ezt végtelen bizalommal és odafigyeléssel hálálja meg, mindent megtenne a legjobb barátaiért. Lassan, de biztosan egy határozott, igazi férfi válik belőle, egy vérbeli harcos. Érzelmileg elég bizonytalan marad, többek közt a folyamatos rémálmok miatt, amik gyötrik már egészen a születésétől fogva. Rendkívül szeretetéjes és ragaszkodó, nagyon tud kötődni és nehezen rettenthető el. Különleges érzéke van hozzá, hogy a felszín alá lásson és megpillantsa másokban a jót. Még a rengeteg szörnyűség után is, ami vele történt, látja a világban és az emberekben a jóságot. Ha valakitől szeretetet kap, ezerszeresen adja vissza.

Élettörténet: John, Dariusnak, Markion fiának a reinkarnációja. Hála az Őrzőnek, Darius lelke újjászülethetett egy új testben, viszont az emlékei elvesztek. Nem tudja, is is lehetett előző életében, csupán homályos gondolatok, érzések, zavarok álmok maradtak meg neki. És persze a kör alakú heg a bal mellizmán. Johnt egy buszpályaudvar koszos vécéjében találták meg újszülött korában. Az édesanyja a sorsára hagyta. Árvaházban nevelkedett, később egy család vette magához, de nem igazán boldogultak a fiú nevelésével. Megjárt egy sor nevelőszülőt, mikor végül önállósodott, munkát vállalt, lakást bérelt és egyedül tengette a mindennapjait. Túlságosan hamar felnőni kényszerült. Aztán történt valami szörnyűség egy este, miután John a munkából igyekezett hazafelé. A koszos lépcsőházban összeakadt egy részeg pasassal, aki fegyvert nyomott a halántékához és kegyetlenül meggyalázta. Onnantól kezdve John még értéktelenebbnek, még jelentéktelenebbnek érezte magát. Évekig rémálmodott a dologgal és a mai napig nehezen tud beszélni róla. Szörnyen szégyelli, ami ott történt és ez kihat az életére még most is. Mikor belecsöppent a vámpírok világába, először nem akarta elhinni, ami vele történt. Túlságosan hihetetlennek tűnt, már megszokta, hogy vele nem történnek csodák, ő csak rossz dolgokat kap az élettől... Félt, mert úgy gondolta, csak egy kellemes álmot lát, amiből előbb-utóbb fel fog ébredni. Tohr és Wellsie elvesztése után pedig beigazolódott a félelme...

Hobby: Alvás, lógás a haverokkal, edzés.

Foglalkozás: Tanuló, a Testvériség kiképzőközpontjában adminisztrációs munkát végez.

Extrák: --- uke --- szűz --- a Testvériségben a neve: Tehrror --- átváltozása után balkezes lesz --- még nem igazán alakult ki a nemi identitása --- különleges védelmezői ösztön ébred fel benne Beth közelében --- J. R. Ward: Fekete Tőr Testvériség című könyvsorozatából ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 24.
2018. 08. 05.

Módosítva: 2018. 08. 05. 20:34:32
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).