Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Christopher Thomas
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Katharina-chan

Kor: 28

Külső leírás: Arányosan izmos testét nem a konditeremben edzette, hanem kemény munkával. 179 centi magas, ami eléggé átlagos, azonban férfias arca, melyben megmaradt némi kölykös báj, rakoncátlan, hosszú, mézszőke fürtjei már kevésbé. Ajkai enyhén teltek, csábítóak, orra egyenes vonású. Az ember azonnal beleszeret a mandulavágású, türkizszín szemekbe, mihelyst belenéz. Szereti keverni a stílusokat, a rockos-t az elegánssal, vagy éppen a divatost a retro-val. Imádja a krémszínt, valamint a pasztell árnylatokat, de a sötétebbekre sem mond nemet.

Jellem: Menthetetlenül romantikus alkat, ennek dacára nem őrizget gyermekien naiv álmokat. Hisz a szerelemben, de a jóakaratú emberekben nem, holott ő is az. Szeret segíteni másoknak, ám nem hagyja, hogy kihasználják. Szereti a családját, még ha nincs is velük jóban. Főleg apjára haragszik, ami érthető is.

Élettörténet: Gazdag család, szép otthon, na ez az, ami neki nem volt. A családja egy átlagos, alulfizetett irodista apából, egy pincérnő anyából, egy mostanra már szakáccsá vált öcsiből, és egy imádott kishúgból áll. Apja kidobta őt, mikor megtudta, hogy homoszexuális. Szerencsére gimnáziumi osztálytársánál meghúzhatta magát. Elvégzett egy tanfolyamat, majd óriási hitelt vett fel, hogy valóra váltsa álmát. Vért izzadva, de sikerült beindítania a pincészetet, és a tartozását is visszafizette az utolsó centig. Miután felfutott, és már jól keresett, hirtelen megjelent nála az apja, aki pénzt akart tőle, ám ő nem adott neki. Csak a testvéreivel,és anyjával tartja a kapcsolatot, ám csak titokban. A szerelem nem volt hozzá kegyes, hiszen párszor már megégette magát.

Hobby: Virágokat nevelgetni, kíérletezni a borokkal

Foglalkozás: Borász, vincellér

Extrák: Mindkét füle ki van lőve. Minden évben újabb borkülönlegességeket kínál, ami csak korlátozott ideig kapható. Pincészete a Red Rose nevet viseli, és minőségi borokat, pezsgőket forgalmaznak.

Képinfo: Nem saját mű, csak szemléltetési célzatot szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 19.

Módosítva: 2015. 05. 19. 12:24:48
Módosította: Katharina-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).