Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kanno Saeko (kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 22 éves

Külső leírás: Bár mindössze 160 cm magas, mégis igazán tiszteletet parancsoló jelenség. Haja nagyon világos színű, szőkés, de szinte már-már ezüstbe hajló... minden attól függ hogyan esik rá a fény. Szigorú szemei napsárgák, ám csak ritkán ragyognak önfeledten. Arca kora, s minden keménysége és erélyessége ellenére kislányosan bájos. Alakja formás, nőies, amit igyekszik öltözetével hangsúlyozni. Bár nem nagyon engedheti meg magának, hogy felszabadultan vásárolgathasson, ruhái mindig csinosak, tiszták és rendezettek. Kedveli az elegáns holmikat és az ékszereket. Mindig is ügyelt a külsejére, hiszen néhány mélyebben dekoltált felső és egy-egy szempilla rebesgetés sokszor húzta már ki szorult helyzetekből.

Jellem: Bár első pillantásra roppant magabiztosnak és gőgösnek tűnik, valójában ez csupán egy nagyszerű álca... bár igaz, hogy sokszor vezérlik önös érdekek, de mégis mik vezérelnék, mikor mindig egyedül kellett megvédenie magát és testvérét? Egymáson kívül nem számíthattak senkire, s ez rányomta a bélyegét mindkettejük személyiségére. Az idegenekkel bizalmatlan és távolságtartó, ám ha komoly a baj, meglepően segítőkész tud lenni. Önszántából sohasem ártana másoknak. Gyűlöli az elnyomást és az igazságtalanságot, ha ilyesmit lát, nem tudja megállni, hogy bele ne avatkozzon a dologba, gyűlöli az erőszakot. Igazán erős jellemű, kifinomult értékrendjéből nemigen ad alább senki kedvéért. Mindezek mellett pedig szókimondó és kíváncsi természet, aki szeret... olykor olybá tűnhet imád vitatkozni.

Élettörténet: Édesapja egy kitagadott ködrejteki ninja, aki megerőszakolt egy avarrejteki nőt, így fogantak ikertestvérével. Édesanyja kisgyermek korukban eldobta magától őt és ikertestvérét, Kazuo-t, rájuk nézni sem bírt. Utcakölykökként nevelkedtek, jó darabig mutatványosokkal járták a világot. Saeko sokat látott, s igyekezett elsajátítani mindent, a kártyatrükköktől az elmetrükkökig. Ebből következik, hogy genjutsu áll hozzá a legközelebb, amit előszeretettel alkalmaz, hogy átverje állítólagos jóstudományával "áldozatait". Emellett a főzés tudományát is volt szerencséje nagyszerűen kitanulnia. Jelenleg Kazuo-val ketten koptatják a lábukat vissza szülőfalujuk felé átmeneti szállást keresve, hogy szerencsét próbáljanak.

Hobby: olvasás, jutsuk gyakorlása

Foglalkozás: megélhetési csaló, olykor tolvaj..

Extrák: *ikertestvérével szinte teljes szimbiózisban vannak***nem tud úszni, ennek ellenére nem retteg a víztől, illetve ha retteg akkor már rég baj van...***Ha mégis harcra kerül sor, gyenge fizikumát katanájával ellensúlyozza, amivel egész jól bánik***a kardvívás művészetét egy öreg vándortól sajátította el, akitől a kardot is kapta***imádja a süteményeket, ha tehetné csak azt enne*

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 10.

Módosítva: 2015. 05. 10. 19:56:40
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).