Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Angelin Heatway ~Undecima
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 23év ~valójában imseretlen

Külső leírás: Hófehér teste, akár a porcelán. Hátából nagy patyolat tollak nőnek ki, melyek örvényként kavarják fel a levegőt. Megnyúlt tollas, karmos lábai erősek és halálosak. Hosszú ujjai karmokban végződnek, feje megnyúlt, szemei vágottak, mintha állandóan le lenne hunyva, ami nem áll messze a valóságtól. Ha kinyitja szemeit, azok arany fényárban úsznak, halovány zöldes derengéssel. Feje tetején haj helyett fehér tűz kavarog, mely a mennyek tisztító erejű tüzének egy darabja, ami lelkükben él. Ez a valódi valója egy angyalfajzatnak. Egy tiszta lény, mely az angyalok képmására lett teremtve, halálos fegyverekkel megáldva. Az emberek közé vegyülve azonban gyönyörű puha, hibátlan porcelánbőrbe bújik, olajzöld szemei titokzatosan csillognak, hosszú hófehér haját, ha akarná se tudná befesteni, mert tisztaságát nem szennyezheti be, s ezért a tetoválás se fog rajta. Kifinomultan öltözködik, nem szereti a kihívó, színes ruhákat. Előnyben részesíti a pasztell színeket és az egyszerűséget. Nem hord magassarkút, mert szeret hangtalanul mozogni, s könnyedén. Nehezen tudott hozzászokni testéhez, s ahhoz, hogy lábait nadrágok szorítják, éppen ezért szoknyákat hord, ha teheti.

Jellem: Lassan kell megfejteni, ha közel akarsz hozzá kerülni, ámbár, még senkinek se sikerült. Sokan próbálkoztak vele, mert vonzotta őket a titokzatos, nyugtató aurája, s különös megjelenése. Egy ideig lelkesen kereste a kapcsolat az emberekkel és viszonozta az érdeklődést, de aztán ez fokozatosan alább hagyott, mikor az elsők, kiket szeretett öregedtek körülötte, s eltávoztak szemei láttára. Sokat megélt lány, ki a világ szépét és sötétét is látja, éppen ezért döntései mindig logikusak, átgondoltak, cselekedetei pedig kimértek és nyugodtak. A nyugalom szigetének is lehetne nevezni, ember idők óta nem hallhatta halandó kiabálni, vagy erőszakosan viselkedni. Nem jár templomba, hiszen nincs rá szüksége, ha templom közelébe jár, mindig elmond egy hálát, vagy egy rövid köszöntést, de ha az Úr beszélni akar vele, meg is teszi. Feladatokat, parancsokat követ, oda megy, ahova küldik. Eddigi élete egy halandó számára izgalmas lehet, de ő maga lassan beleun. Szüksége lenne valamire, ami felrázza és színekkel tölti be az életét.

Élettörténet: Maga se tudja mikor teremtették, de azt tudja, hogy ő volt fajának 11. tagja. Mára már csak öten vannak az első húszak közül. Közülük pedig ő a harmadik legidősebb. Élete nagy részét az emberek között járva töltötte és védelmezte a gyámoltalan várakozó lelkeket. Néha belepiszkált az idő és a fejlődés alakulásába ezért persze, mindig büntetést kapott. Az idők során ugyanazon alakjában járja a Földet. Mostani énje a Heatway családnevet birtokolja, s egy festőnőként tevékenykedik. Élete során egy évet kapott az Úrtól, hogy megtapasztalja, milyen lehet kötelesség nélkül élni. Azóta is sóvárog a való emberi élet után. Ez pedig megkülönbözteti őt többi társától. Lelke megkötve, de szíve elvágyódik.

Hobby: emberek fejlődésének szemlélése

Foglalkozás: Angyalfajzat/ Földi Őrző

Extrák: Faj: Angyalfajzat. Olyan lények, amik az angyalok mintájára lettek teremtve. Feladatuk, a Mennyek határának őrzése, fontosabb angyalok testőrei, valamint a Földön is tevékenykednek. Ott feladatuk megállítani a pokol szolgáit, kik a még át nem kelt lelkeket akarják lerántani magukkal a pokolba.*** Ha egy halandó meglátja az angyalfajzat valóját, akkor a halandó emlékeit módosítaniuk kell, hogy az élhesse tovább életét. ***Mára kevés angyalfajzat maradt fenn. Csupán 100ra becsülik a számukat. ***Az angyalfajzatok latin számok alapján lettek elnevezve ő az Undecima az az a Tizenegyedik. Minnél kisebb a szám, annál öregebb.***Szereti a tavaszt** Imád a tengerben úszni*** Angyalfajzatként: http://www.myimg.de/?img=64896b59.jpg

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2015. 03. 21.
2016. 03. 29.

Módosítva: 2016. 03. 29. 09:52:53
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).