Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Cristopher Leonard Ellsworth
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 23

Külső leírás: Derékig érő vöröses szőke haja, laza csigákban omlik egészen derekáig. Igazán megkapó látvány mikor a szél belefúj s a nap csillogó fényében meg-megcsillan az a vörös ellenállhatatlan fény a fürtök takarásában. Szeme zöld, akár a lankás hegyoldal kivéve ha ideges akkor oly zöld akár a leghalálosabb méreg, s tán csak a vágy teszi még ily zöldé azokat a gyönyörű lélektükröket. Középmagas termete nem mondhatni kirívónak, inkább a légies járása, kidolgozott teste minden négyzetcentije megkapó látványt nyújt. Ha elsőre elsöprő szépsége nem is tűnik fel az embereknek mozgása azonnal szembeötlő. Könnyed,kecses és légies. Igen ő egy igazi táncos.

Jellem: Hallgatag, csendes teremtés. Utálja a harcokat, a veszekedéseket és a hangos szót is kerüli. Nem szeret belefolyni semmi ilyesmibe, amíg az elveibe nem ütköznek, amíg már meghaladja a normális vitatkozás fogalmát. Kiáll saját magért, a hitéért és az elveiért ég ha először el sem hinnénk róla. Igazi küzdő szellem, soha sem adja fel, erre még rá tesz az is, hogy maximalista. A végletekig képes hajszolni magát, hogy elérje azt ami szerinte tökéletes, csupa nagy betűvel. Leginkább egy sarokból figyeli a történéseket, attól függetlenül, hogy gyönyörű mégis képes láthatatlanná válni, ami elő nem lép abból az átkozott sarokból, mintha addig egy láthatatlanná tévő lepel lenne rajta. Furcsa fazon nemde?

Élettörténet: Édesanyjával él egyedül egy lepukkant kis garzonlakásban, apja amint megtudta, hogy megfogant azzal a lendülettel csapot, papot otthagyva felszállt a legelső buszra és azóta semmi hír nem jött felőle. Anyja otthon dolgozik, mint varrónő amellett ha tud, minden munkát elfogad lehet az egy kifőzdében, iskolában takarító. Bármit. Chris is amiota eszét tudja, besegít a háztartásba. Mielött Chris megszületett volna anyja karrierje felfelé ívelni látszott, balerina volt. Mikor 6 évesen megtudta, hogy mi volt az ő gyönyörá anyukája nyaggatni kezdte,hogy tanítsa. Eliz nehezen ment bele, de utána áldani kezdte azt a napot, fia ígéretes tehetségnek bizonyult, sokat könyörög fiának, hogy iratkozzon be végre iskolába, ahol fejleszthetik tudását ahol valaki végre felfigyelne rá.

Hobby: tánc

Foglalkozás: Danseur

Extrák: Csupán a tánc szeretetéért teszi amit tesz, nem érdekli sem a hírnév sem a pénz. Imádja a nyuszikat, főleg a logófülűeket, szeretne is egyet de abban a lakásban ahol édesanyjával él, nem lenne rá sem keret sem hely. Monámnak :3

Képinfo: A kép NEM az enyém, CSAK illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2015. 03. 08.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:50:03
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).