Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Léon Alexandre Blythe
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 22 éves

Külső leírás: 165 cm körüli, vékony alkatú, mégis masszív, szálkás férfi. Arca szép, kisfiúsan lágy vonásokkal teli, melyet megkoronáznak formás ajkai. Az idillien szép arcképből csupán csak pokolian unott, sötét szemei zökkenthetnek ki, de azok általában éppen eléggé... mivel termete kissé alacsony, tiszteletet parancsoló kiállását kétségtelenül a két sötétbarna, már-már szürkébe hajló szempárnak köszönheti, melyek általában közönyösen szemlélik a külvilágot. Bőrét "hivatása" ellenére általában nem gyakran éri nap, igyekszik mindenét ruhába bújtatni, gyakran visel kalapot, s még annál is sűrűbben kendőt. Ruhái nagyrészt feslettek, nem ad az öltözködésre túl sokat. Különleges ismertetőjelei a testén lévő két forradás hasának jobb oldalán és a combján, a csuklója felett elhelyezkedő börtönbillog, valamint a hátán elterülő, szépen kidolgozott tetoválás, ami madarakat ábrázol.

Jellem: Imád játszani, és érti is hozzá... épp ezért nagyszerű színész, amit gyakran kamatoztat. Zárkózott, ám ha szükséges, képes lelkesítő beszédével egyaránt meggyőzni,s meghatni a Fata Morgana (kalózhajó) teljes legénységét. Emberkerülő, de ha kell, órákon át elcseverészik semmiségekről pár elejtett kis fontos szócskáért cserébe. Egyetlen gyengéje, hogy olykor el-el ragadják hevesebb érzelmei, így rengeteget dolgozik a higgadt és megfontolt jelzők viseléséért. Önmagával tökéletes viszonyt ápol, "ami nekem jó, az jó" elven működteti sajátos kis erkölcsi kódexét. Persze a belé nevelt bátorságot, segítőkészséget, s a jólelkűség egyfajta tompított változatát nem képes személyiségén kívüli helyekre száműzni, ám igyekszik eme tulajdonságait a lehető legjobban és legtovább titkolni. Emberi kapcsolataiban gyakran bizalmatlan, nem csak a másik féllel, olykor saját magával szemben is. Rövid kis élete, teletűzdelve siralmas emlékekkel elégségesnek bizonyult ahhoz, hogy kiábránduljon magából az emberből, így nem nagyon érez késztetést sem arra, hogy szeressék, sem pedig arra, hogy ezt ő tegye mással. Ok nélkül viszont még a légynek sem ártana, viszont aki keres, az talál...

Élettörténet: Angliában látta meg a napvilágot, édesanyja egy francia leány, apja pedig a hírhedt Bill "Bird" Blythe kalózkapitány volt. Anyja egyedül nevelte egészen nyolc éves koráig, mikor is tüdővész vitte el, ami nagyon megviselte a kis Léont. Mindig is vonzotta a víz, az óceán végtelenségével és tisztaságával, s mivel édesanyja halála előtt felvilágosította apja kilétéről, úgy döntött felkutatja és kalóznak áll. Hosszas kutatás, s kudarcok hosszú sora után 15 évesen végre megtalálta őt. Álnéven hajójára szegődött, s több mint 3 évig szolgálta csendben. Eközben apja, a kapitány felfigyelt istenadta kalóz tehetségére (remek helyzetfelismerő és taktikai képességeire, csavaros észjárására), s megtette másodtisztnek. Nem sokkal ezután, apja egy ütközetben végzetes sebet kapott, halálos ágyán még megvallotta fiának, hogy tudja a kilétét, s hogy nagyon büszke rá. Halála után az első tiszt vette át szerepét, s Léon, apja végakaratának megfelelően újabb fokot lépett előre a ranglétrán.

Hobby: kártya, kockázás, úszás, célbalövés

Foglalkozás: kalóz, első tiszt a Fata Morgana fedélzetén

Extrák: Nem tud írni, olvasni is csak franciául, szótagolva.***Előszeretettel aggat magára különböző neveket: Az északi keselyű, A dögevő, A fekete madár, de a legénység legtöbbször csak "Bird"-nek szólítja az apja után***13 évesen többször is megerőszakolta egy férfi, ez a borzalmas élmény rendesen rányomta a bélyegét életére - nem nagyon érez szexuális vágyat senki és semmi iránt.***Ügyes (termetéből fakadóan mérsékelten) kardforgató és még ügyesebb lövész.***A F.M. jelentése délibáb.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2015. 03. 06.

Módosítva: 2015. 03. 05. 23:09:20
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).