Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: David McGregor
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 23

Külső leírás: Hosszú gesztenyebarna haja gyönyörűen keretezi szépséges arcát, Hajának dússága remekül ellensúlyozza bőrének hófehérségét, selymességét és csillogását nem is említve. Szeme gyönyörű, szinte cicás kék szempár pillant rád, gyönyörűen keretezett dús szempillák árnyékolásával. Szinte bűn nem a szemébe veszni. Ajka telt és szép ívű, akár egy érett cseresznye. Nem túl magas jelenség 172 centi, de minden egyes centijére büszke, hiszen mind anyja és apja törpe. Teste arányos, se nem izmos, se nem vézna, olyan pont optimális.

Jellem: Egy szóval jellemezve. Kedves. Viszont rettentő naivitással hisz mindenkiben. Mindenkinek megadja az esélyt még akkor is, ha hátbaszúrják. Minden igyekeztével próbál az emberi jóságban hinni. Soha nem adja fel. Nem ismeri azt a szót, hogy „Nem”. Amit a fejébe vesz azt végre is hajtja, fütyülve arra ki mit mond. Néha irracionálisnak tűnhet, de a végére minden teljesen ésszerűnek tűnik még ha egy kicsit bonyolult is. Csökönyös öszvér és marhára nem lehet rávenni arra amihez nincs kedve, bizony rosszabb napokon csak pislogva fogsz állni, mert elküldött a bal fenékre kagylót gyűjteni a pokol kellős közepén.

Élettörténet: Mindenki azt hitte, hogy őt örökbe fogadták, pedig nem. Miért? Szülei törpék. Míg ő maga normális testmagassággal rendelkezik akár csak nagyszülei. Kezdetben nagyon szégyellte szülei magasságát és soha sem akarta, hogy elvigyék vagy érte menjenek az iskolába. Ahogy nőt, úgy lett egyre inkább büszke szüleire, hiszen alacsony termetük ellenére teljes életet éltek és sikeresek voltak. Anyja nagy nevű bróker míg édesapja egy bank elnöke. Igen gazdagok. Baromi gazdagok ám meglepő módon nem élnek luxus lakásban, nem tartanak szolgahadat, nem foglakozott a kicsivel sosem dajka. Senki sem mondaná meg róluk. Átlagos kertvárosi házban élnek, átlagos autójuk van, nem átlagos kerge marha kutyával. Ő maga is teljesen átlagosnak mondható, teljesen átlagos egyetemen tanul jogot. Szülei fizetik neki a tandíjat, de mellette dolgozott, abból vett magának egy Teslát. Mindenképpen környezetbarát autót akart venni és ebben a Tesla felelt meg minden szempontból.

Hobby: a kerge marha farkaskutyáját jobb belátásra bírni, miszerint ő egy igen jó vérvonalú eb és tessék szépen úri kutyaként viselkedni, hiszen ősei ha látnák viselkedését gyászos nyüszítésben törnének ki

Foglalkozás: egyetemista, jogot tanul

Extrák: -

Képinfo: A kép nem az én művem, csupán illusztrálja a karakterem. (http://)

Engedélyezve: 2015. 03. 02.
2017. 01. 04.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:50:26
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).