Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Leonie Josephine
Kategória: Hentai
Feltöltő: AngelBloodDestinyy

Kor: 27

Külső leírás: Igazi természetes szépség. Egész lényét a lágyság, és a nőiesség jellemzi, ahol megjelenik, ott férfi szem nem marad veszteg. Csodaszép, és rendkívül karakteres arccal rendelkezik, amelyet szinte lehetetlen elfelejteni, ha az ember egyszer már kicsit huzamosabban megnézte. Telt, szépen ívelt ajkakkal rendelkezik, melyek a legcsekélyebb mértékben sem hatnak természetellenesnek. Szemei enyhén mandulavágásúak, és a legszebb aranybarna színben pompáznak. Rendkívül dús és selymes barna haj keretezi arcát, mely egészen háta közepéig leér. Magasságát tekintve nem egy óriás, de azért nő létére elég magas, majdnem 180 centi. Mozgása dívákat megszégyenítően rendkívül kecses és finom, mondhatni jó ránézni. Megjelenése mindig tip-top, igényes, és mindig rendezett a külseje, melyeket nőies, számára rendkívül kecses ruhadarabokkal told meg. Ékszereket nem igazán hord, holott titokban van egy köldökpiercingje, ami még lázadó tinédzser időszakából maradt rajta. Sminkelni sem szokta magát túlzottan, csupán a szemét emeli ki, és ajkaira ken valami természetes árnyalatú rúzst, természetesen mindig pont eleget, soha nem viszi túlzásba.

Jellem: Sokan első találkozásra elég törtetőnek gondolják őt, holott ő csak elég szenvedélyesen végzi azt, amit szeret, jelen esetben a munkáját. Elég maximalista jellem, ha valamibe belekezd, azt mindenképp véghezviszi, és igen, a legtöbbször tökéletesen. A vesztés, és a feladás szó nem szerepel a szótárában, nagyon kitartó egyéniség, persze csak azzal szemben, ami vagy aki felkelti a figyelmét. Magabiztos, és határozott jellem, mindig tudja mit akar, kivéve, amikor nem, olyankor azonban igen összezavarodott tud lenni, mely sokak szerint rendkívül aranyos. Alapjáraton egy nyitott személyiség, de az érzéseiről és a gondolatairól nem szívesen beszél, és remek beszélőkéje ellenére ilyenkor nem is tudja megfelelően kifejezni magát. A kollégáival, ismerőseivel igen kedves és nyitott, és szívesen segít nekik, hogyha arra van szükségük. Azokat a kevés embereket, akiket Leonie barátjának nevezhet, nagyon szeret, ugyanakkor előttük képes csak teljes mértékben elengedni magát. Holott nem tud rájuk sok időt szakítani, ők megértik, és teljes mértékben elfogadják, hogy Leonie életében első helyen a munkája áll. Idegenekkel, és kevésbé közeli ismerőseivel rendkívül kimérten beszél, ügyel a szóhasználatára, amitől első találkozásra igencsak bűbájosnak szokták titulálni. Ha nem munkájáról van szó, akkor egy igencsak birkatürelmű ember, szakmájában azonban nem tűri a hibát, és nemtetszésének gyakorta hangot is ad, ám nem a leszidásra, sokkal inkább a tanácsadásra törekszik, és igyekszik elmagyarázni az illetőnek, hogy mit csinált rosszul.

Élettörténet: Leonie egy átlagos családban született, első lánygyermekként, húga, Miriam 4 évvel később látta meg a napvilágot. Egész gyermekkoruk teljesen átlagosan telt, a tipikus családi viták mellett egy elég kiegyensúlyozott családról volt szó. Leonie, a vele korabeliekkel ellentétben már általános iskolás korában tudta, hogy mi szeretne lenni, amikor 6.kos korában átvette a suli újság szerkesztését. Imádott írni, imádta megszerkeszteni, egyszóval mindent, ami az újságírással kapcsolatos volt. A magabiztos kiállásához pedig ez már akkor is tökéletesen passzolt. Mindig is elég központi személyiség volt, így a hírekhez való jutás sem volt számára túl nehéz feladat. Eme, akkor még csak hobbyját később is folytatta, ám ekkor már erre szakosodott iskolába is járt. Ott létének 2. évében ismerkedett meg Briannel, akivel jó pár hónap ismerkedés után végül összejött, 20 éves korában pedig a fiú el is jegyezte őt. Teljes volt a boldogság, Leonie végre elhelyezkedett álmai szakmájában, és még a magánéletében is minden rendben volt. Már nagyban az esküvői előkészületek kavalkádjában azonban Leonie szinte mesebeli élete véget ért. Rajtakapta kedvesét, amint a húgával félrelép. Jött a tipikus családi balhé, holott ő húgára egyáltalán nem haragudott, hiszen ismerte húgát, a szeleburdi, naiv leányzót sosem volt nehéz belevinni a rosszba. Egyes egyedül kedvesére haragudott, aki élete legnagyobb csalódását okozta neki. A történtek után, csak egy kérdése volt a lánynak, méghozzá az, hogy miért tette? A férfi válasza kész hideg zuhanyként érte őt, amint közölte vele, hogy túl sokat foglalkozott a munkájával, és őt teljesen elhanyagolta. Az óta nem is volt rendes kapcsolata, 1-2 egyéjszakás kalandon kívül, amikre egyáltalán nem büszke, de azért néha neki is szüksége van ilyesmire. A testvérek között azóta is felhőtlen a viszony, Leonie pedig mindig igyekszik egy felelőtlen tinédzserre emlékeztető húgát jó útra terelni, és tanácsokkal ellátni.

Hobby: olvasás, teázás családias cukrászdákban vagy kávézókban, novellaírás

Foglalkozás: Oknyomozó riporter és újságíró

Extrák: Imád kávézókba járni, amikor csak teheti, akkor dolgozni is ott szokott, akár órákat képes elücsörögni 1-1 kedvenc helyén *** Nem sokan néznék ki belőle, de tinédzser korában állig érő türkizkék haja volt, szájpiercingje, és tetoválást is akart, de szerencséjére szüleinek sikerült lebeszélniük róla, innen maradt meg köldökpiercingje is, ami nagyon megtetszett neki idő közben *** Gyűjti a különleges teákat *** Nagyon szeretne egy macskát, de mivel alig van otthon, ezért nincs neki.

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2015. 03. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).