Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kilian
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: AngelBloodDestinyy

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Kilian egy elég feltűnő egyén, nem nagyon mennek el mellette úgy az emberek, hogy ne néznék meg alaposan. Nem minthogyha őt ez zavarná, sőt, kicsit sem hétköznapi stílusával tovább növeli eme hatást. Mindig is szeretett egyedi és különc lenni, és valamivel kilógni a sorból, ami külső adottságainak köszönhetően nem is bizonyult soha túl nehéz feladatnak. Férfiasan kecses külsővel rendelkezik, hibátlan bőrrel, kissé nyúlánk testalkattal, és szimmetrikus arcszerkezettel. Akármilyen vonzó férfi is ő, még is, első látásra mindenki figyelmét az arca, jobban mondva nem éppen hétköznapi szemei vonzanak. Szinte világító, világoszöld szemi színük ellenére egy vadászó nagymacskáéra emlékeztetnek, melyek, ha elidőznek valakin, akkor az illető egyből tudja: Ő a kiszemelt préda. Ajkai kellemesen dúsak, melyeket gyakorta pimaszul nyalogat, ezzel is csúf kis gondolatokra adva okot. Fekete- fehér, gondosan kócosnak beállított, dús haj keretezi arcát, melyben rendszerint megtalálható valamilyen csicsás dísz, legtöbbször egy kisméretű kalap formájában. Öltözködését tekintve is elég egyedinek mondható, imádja a régi, 18-19. század divatját ötvözni a modern stílussal, amelyek leggyakrabban ékszerek formájában jelennek meg. Ezek mellett szinte betegesen imádja a kesztyűket, szerinte is sokkal kecsesebbnek tűnnek a kézmozdulatai előadás közben, ám rövid idő alatt teljesen hozzászokott viselésükhöz, így előadásokon kívül is mindig megtalálni rajta eme ruhadarabot.

Jellem: Kissé pimasz, egoista, ugyanakkor titokzatos is. Ezekkel a szavakkal lehet őt legegyszerűbben jellemezni. Imád kikezdeni, én szemtelenül nyilvánvalóan flörtölni bárkivel, aki megtetszik neki, mit sem törődve azzal, hogy az illető szíve választottja alig 5 méterre áll tőle. És ekkor már a csábítandó személyt sem érdekli. Kilian képes bárkit, akár percek alatt teljesen az ujja köré csavarni, melyet általában ki is használ, ha épp úgy tartja kedve. Kissé hangulatembernek mondható, ha jó kedve van, akkor mindenkivel sokkal készségesebb, de ha nincs, akkor jobb, ha mindenki békén hagyja, és csak akkor szól hozzá, ha feltétlenül szükséges. Olyankor elég bunkó és lekezelő tud lenni, mit sem törődve azzal, hogy kiket mennyire bánt meg. Ebből következik, hogyha neki rossz napja van, akkor garantáltan a közvetlen környezetében lévőknek is az lesz. Alapjáraton azonban egy elég közvelten személy, akit ugyan sokszor kedvesnek mondanak, ő sosem tartotta magát annak. Legtöbbször a saját vágyait és akaratát részesíti előnyben, és bár önzőnek sem mondható, azért még is, szereti, ha úgy mennek a dolgok, ahogyan azt ő szeretné, és ahogy az neki előnyös. Hivatását nagyon imádja, imádja, hogy erejét használhatja emberek előtt is, és azt is, hogy rivaldafényben lehet, miközben minden szem rá szegeződik. Ha valakit megszeret, akkor az illető garantáltan rászolgált, olyankor Kilian azonban elég birtokló tud lenni. Hajlamos rá, hogy nagyon is élő, lélegző embereket tárgynak tekintsen, amit úgy vesz, hogy az ő birtokában van, és aki hozzá ér ahhoz, ami az övé, az halál fia. Nincs túl sok dolog, amiről nem szeret beszélni, de ha valaki még is ilyen témát hoz szóba, akkor nemes egyszerűséggel eltereli a szót, és igyekszik tudomást sem venni a felhozott kérdésekről.

Élettörténet: Mindig, amikor megkérdezik, hogy még is honnan jött, merre felől származik, válasza egyszerű, ugyanakkor kissé kiábrándító: A cirkuszban született. Holott ez korántsem így van. Egyszerűen nem szeret visszagondolni azokra az időkre, amikor még az emberek kinézték képességei miatt, féltek tőle és megvetették őt. Számára a cirkusz kész megváltás volt, az ő élete ott kezdődött el igazán. A társulatba való lépése óta alakult ki állandó jelleme is, amely olyan érzés volt számára, mintha újra meg tanult volna járni. A cirkusz előtti időkről soha nem beszél senkinek, és ezt a többiek az óta ezt el is fogadták. Már sok-sok éve annak, hogy a cirkuszba csatlakozott, még sem öregedett az óta egy percet sem, mint ahogyan a társulat többi tagja sem.

Hobby: flörtölés, kártyavetés, kártyajátékok, a többi előadás megnézése, olvasás, erejének gyakorlása, új dolgok/előadások kitalálása

Foglalkozás: Az éjszakai cirkuszban illuzionista

Extrák: valójában mágus, aki vele született tehetséggel rendelkezik a varázsláshoz, ezt az évek során fejlesztette tanulással *** Életében most először van egy segédje az előadásai során *** Ő a cirkusz második illuzionistája, Celia után, aki eleinte segített is neki, összerakni az előadását *** Ha teheti, minden nap elmegy a kívánságfához, hogy beszéljen Celiával *** Könyv: Éjszakai Cirkusz

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2015. 02. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).