Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Amira Walker (Kitalált karakter)
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Koneko

Kor: 16, bár idősebbnek látszik

Külső leírás: Aki ránéz az látásból is megmondja, hogy tanulás mellet, egy igazi szupermodell. Dús csokoládébarna haja, lágyan omlik vállára. Haja lapockájáig ér, mindig ápolt, viszont hajlakkot és hajfestéket még soha nem látott. Teste karcsú, nagyon nőies. Nagy keblei és széles csípője van. telt piros ajkait sosem rúzsozza. Fűzöld szeme mindig csillog, íriszei mindig tükrözi a kedvét. Ha valakinek a lélektükrébe pillant, az azonnal elolvad. Ha valaki zavarba hozza, azonnal elpirul és egy darabig piros is lesz. Nagyon figyel a külsejére, szóval szakadt ruhákba soha nem láthatod. Ha kosarazik is, akkor is melegítőbe és trikóba teszi. Nagyon higiénikus, ha valaki hozzá akar érni mocskos kézzel, tesz egy lépést hátra, és a szemébe megmondja, hogy mosson előtte kezet.

Jellem: Nagyon kedves, mindig segít, ha valaki bajban van. Imádja a cuki és kis dolgokat. Nagyon hamar fel lehet vidítani, de ugyan olyan hamar el is lehet venni a jókedvét. Emberek előtt nem szokott sírni, de ha mégis megtörténik, akkor abba az illetőbe nagyon megbízik. Egyáltalán nem naiv természetű. Nagyon céltudatos. Nem hülye, csak nagyon bizakodó. Ha rossza a kedve, akkor sem mutatja ki, esetleg a csodaszép íriszeiből lehet látni, de még akkor is életvidám lány. Ha mást lát szomorkodni, azonnal próbálja felvidítani. Nagyon utálja, ha valaki irányítani próbálja, ha valaki meg is próbálja, Ami felemeli az orrát és elmegy az illető mellet. Nagyon hisztis, ha arról van szó, de tud nagyon komoly is lenni. Bár ha valaki a kinézetét cukkolja, Ami megsértődik és több napon keresztül nem szólal meg. De ha valaki megdicséri be nem áll a szája. Iszonyúan pirulós fajta, és nagyon ragaszkodó. Ha választás elé állítják, elgondolkozik és a legjobb utat válassza.

Élettörténet: Amira nem Japánba születet, hanem Angliában. Szülei jómódúak voltak, bár nem voltak valami gazdagok, de Ami nagyon boldog volt. Azonban egy őszi esős éjszakán a szülei egy randiról mentek haza, de Ami apja gyorsan vezetett és megcsúszott a kocsi. Az autó az árokba kötött ki, felismerhetetlenül összetört az autó. A szülei azonnal életüket vesztették, Ami ekkor volt csupán csak 8 éves. Gyámjaként a nagyszüleit nevezték ki. Amire 2 évig csak magába volt roskadva, de mikor kiheverte szülei halálát kosarazni kezdett. Az iskolájában ő volt a kosárcsapat vezetője, viszont mikor a tévében meglátott egy személyt, elhatározta, hogy ő is olyan profi kosaras lesz, s mikor ezt megvalósítja, elmegy Japánba és megméretteti erejét a fiatal kosarassal. Ezért magántanárt fogadott és japánul kezdett tanulni. Viszont a tanárt nem tudta fizetni így állást keresett, amit nem kellet sokáig keresnie, hisz bekopogott az ajtón. Amira így lett modell, egy ügynökség felfigyelt a szépségére és modellt csináltak belőle. Majd mikor profi kosaras lett, és megtanult japánul már költözött is Japánba. 16 évesen már Japánban tanult, nagyon tetszett neki, s a modell létét is folytatta. Hallott a csodák generációjáról és minél előbb találkozni akart azzal a fiatal kosarassal, akinek a neve Kise Ryouta. Viszont nem csak kosarazni akart vele, hanem meg is akarta ismerni.

Hobby: Kosár, mikor van szabad ideje. Az utcákon való sétálás, és kosár

Foglalkozás: Tanuló, de mellékállásba modell

Extrák: Hajthatatlanul szerelmes Kise-be* Imádja az édességet, ha meglát egy neki tetsző édes dolgot, azt azonnal megveszi.* A plüssöket nagyon szereti, a szobája tele is van vele. Na meg Kise poszterekkel a fala.* Kise az egyetlen, akire felnéz, és a példáját akarja követni. * Ami nem azért szereti Kiset, mert szép, és mert modell, hanem azért ami belül lakozik neki.

Képinfo: A képet nem én készítettem csupán illúzió (http://)

Engedélyezve: 2015. 02. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).