Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Emily
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Koneko

Kor: Kinézetre 17

Külső leírás: A külső tükrözi a belsőt is. A haja színe nem eredeti, eredeti színe barna volt, de neki nem tetszett és inkább lilásra festette. Haja össze visszaáll, mintha nem is fésülködne. Kék szeme az őrülettől csillog. Aki ránéz, az első ránézésből tudja, hogy ez a lány bolond és őrült. Nem tévednek sokat. Ruhái, mindig szakadtak és rövidek. Nyakláncait mindig hordja, rájuk a leg büszkébbek, mivel egy másik varázslótól nyerte el. Imádja a szakadt cicanadrágokat, szinte csak olyan van rajta. Bár szakadt ruhákba járkál és elégé hülye, de még ő is nagyon higiénikus. Keblei nem nagyok, de őt ez nem zavarja, hisz neki nem tetszenek a nagy keblek. Arcán a komolyság látszik, de egyáltalán nem az. Arca a hangulatával egyenlő. Vagyis, ha vidám, mindig mosolyog, ha mérges a gyilkos tekintetett is felveszi.

Jellem: Iszonyatosan zakkant jellem. Minden hülyeségben benne van. Bolondsága miatt már be akarták zárni, de ő mindig megszökött. Ha komoly is a helyzet ő mindig hülyeségkén fogja fel. Olyan, mint egy, egy éves kisbaba. Nem hisztis, de vannak napjai, amikor igen is bevágja a hisztit. Bár arca komoly, de belül nem. Varázslatai csak a bohókás állatkák és a bolondabbnál- bolondabb trükkökből áll. Külső szemmel egy csendes lányt látnak, aki csak a trükkökért van oda. De ha valaki közelebbről megismeri, azt kívánja, hogy bárcsak ne ismerte volna meg. 5 perc alatt bárkit, le tud fárasztani, ha nagyon akar. Ha egyszer megszólal, akkor be nem áll a szája. Még a semmiről is képes 2 óra hosszát elcsevegni valakivel. De a trükkjeire és a varázslataira nagy figyelmet fordít, s mindent tökéletesen csinál. Nem engedi, hogy mások irányítsák, neki tér kell, hogy a hülyeséget ki tudja tombolni magából.

Élettörténet: Minden gyermeknek egy álomszerű élete van, vagy volt. Emily ebben nem részesedett, családja magára hagyta ahogy megszületett, s egy idegen házaspár vette magához az édes kisbabát. Azonban mikor az édes kisbaba már nem is volt olyan édes, a házaspár az árvaházba adta, ekkor Emily 6 éves volt, már akkor nagyon bolond gyermek volt. Soha nem hallgatott senkire, a saját útját járta mindig. Teltek-múltak az évek, s Emily egyre inkább megbolondult, de nem csak a bolondsága nőt, hanem az ereje is. Amint rádöbbent, hogy ki is ő valójában a bűvészkedést kezdte gyakorolni. Nagyon sokat fejlődött pár év alatt, s egy cirkusz fel is figyelt rá, s megkérték, hogy csatlakozzon hozzájuk, de Emily visszautasította. És egymaga járja az utakat és a bűvészetből él. Több száz év telt el, de Emily ugyan olyan fiatal maradt és ugyan olyan őrült és bűvészkedvelő.

Hobby: Bűvészkedés

Foglalkozás: Utcai bűvész

Extrák: Megtanult egy varázslatot, aminek köszönhetően, ugyan úgy néz ki, mint 17 évesen, s egy örökélet varázslatot is magára olvasott. Viszont ha valaki, leveszi, vagy saját magáról leveszi, azonnal meghal. * Imádja a csillogós dolgokat, és a fura, de a mag módján őrült dolgokat, mint például egy voodu babát.* soha nem lesz normális, de nem is akar.

Képinfo: A képet nem én készítettem csupán illúzió (http://)

Engedélyezve: 2015. 02. 24.

Módosítva: 2015. 02. 24. 16:40:30
Módosította: Koneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).