Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Airen Lafornon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 27

Külső leírás: Magasságát tekintve az édesanyjára ütött, ergo sajnos nem a legmagasabb teremtés. 173 centi, egy milivel sem több, igen nagy bánatára. Haja combközépig érő dús csigákban leledzik, néha copfban ha megunja, hogy az ében színű tincsek belelógnak éj kék tekintetébe. Barack színű ajkai akkor lebiggyesztve mutatja, tulaja nem tetszését. Teste arányos, hát igen a sok testedzés csodákat tesz az ember alakjával, bár sosem volt rászorulva. Lábai hosszúak és izmosak, karjai arányosak, mellkasát pedig a szobrászok sem alkothatták volna szebbre. Nincs olyan ember a földön, aki ne adna meg bármit, hogy igéző mosolyát megkapja, főleg ha hunyorog közben azokkal a hosszú szempillákkal.

Jellem: Olyan akár az óceán, nyugodt és csendes szinte magába csalogatva hív, majd hirtelen zord lesz, elpusztít mindent ami a közelében van, de utána a nap még fényesebben s szikrázóbban fénylik. Hangulat ember, a végletekig az, sohasem lehet előre megmondani, hogy mi jár a fejében, vagy mit fog tenni, ezt csak tetézi az, hogy makacs, de tényleg az. Ha szerinte lila az ég, az akkor is lila lesz ha a pápa tolja elé a seggét. Ateista, hamarabb támogatja a népet mint az egyházat, gyűlöli mikor istenről prédikálnak neki, akkor inkább kereket old az ablakon át. Alapjáraton kedves, figyelmes és végtelenül odaadó, bár ő maga folyamatosan küzd a magányával.

Élettörténet: A földesúr most már egyetlen gyermeke, húga sajnos belehalt a szamárköhögés okozta szövődményekbe. Majd belepusztult a fájdalomba, mikor felébredve húga élettelen testét ölelte már csak magához, alig tudta feldolgozni, hogy az ő egyetlen virágszála már nem mosolyoghat rá. Édesanyja Sarah szülésébe halt bele, sajnos most már értelmetlenül áldozta fel életét. Azóta csak bolyong a birtokot körbevevő földeken, erdőkbe. Egyetlen örömét Zhafir nevű lova és a kertben található rózsák jelentik. Zhafirt még anyjátol kapta, hatalmas ébenfekete csődör, aki csak az ő szavára hallgat, mást meg sem tűr a közelében, csak Sarahval tett kivételt, aki mindig boldogan kacagott olyankor. Egy nap bolyongás közben, talált egy elárvult róka kölyköt, anyja holtan rátekerve védelmezhette valamitől, sajnos ő belepusztult ebbe, kölyke életéért adta sajátját, azóta nevelgeti ő a kis csöppséget aki mindig megnevetteti szerencsétlenkedéseivel.

Hobby: bolyongani az erdőben, rózsák

Foglalkozás: nincs

Extrák: Egy szál rózsával le lehet venni őt a lábáról főleg a fehér és a kék színben pompázóakkal, mindenről beszélgethetsz vele, csak istenről ne. Holköltőmé <3

Képinfo: A kép NEM az enyém, CSAK illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2015. 02. 24.
2015. 03. 06.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:50:58
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).