Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sky Morgen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: AngelBloodDestinyy

Kor: 27

Külső leírás: Sky igazán szemrevaló teremtés, tipikusan olyan ember, akire a kicsit kevésbé szégyenlős férfiak is rámondják, hogy szép, a nőkről már nem is beszélve. Kellemesen csábos, ugyanakkor lágy férfias vonásokkal rendelkező arca van, melyen íriszei tengerszínben fénylenek. Még is, arcán nem a szemei az egyetlen figyelemreméltó testrészei. Piszkos gondolatokra csábító, telt, íves ajkakkal rendelkezik, melyeket gyakran harapdál és nyalogat, olykor tudtán kívül is, melyekkel még inkább képes felborzolni az ember idegeit. Arcát selymes, és rendkívül lágy fehér haj keretezi, mely még inkább kiemeli szeme színét, és tónust ad az arcának. Testfelépítése jóval férfiasabb, arca lágy vonalaihoz képest, szépen kidolgozott felsőtesttel rendelkezik, ám soha nem volt egy kétajtós szekrény alkat, véleménye szerint, egy magasabb lányhoz hasonló magasságához amúgy is hülyén nézni ki, ha túlzottan felfújná magát. Öltözködését tekintve nem egy feltűnő jelenség, bár teljesen hétköznapinak sem mondhatók állandó ruhadarabjai. Leggyakoribban hordott színe a szürke, és ennek az összes árnyalata a feketétől kezdve, az egészen halvány, ezüstösön át a fehérig. Nem szereti a színes holmikat, az egyetlen szín, amin magán megtűr az a kék, annak is inkább a halvány, pasztellesebb árnyalata. Nem mondható egy túlzottan divatmániás embernek, mindig megveszi, ami épp abban a pillanatban megtetszik neki, amivel általában nem is szokott bakot lőni. Imádja a feszülős bőrnadrágokat, és előnyben részesíti az olyan ruhadarabokat, amelyek kiemelek egy-egy arra méltó testrészét. A mellett, hogy egyáltalán nem egoista, pontosan tudja, hogy mi áll jól neki, így alakítva szándékait aznapra, miszerint mennyire akarja, hogy a környezetében igencsak sok szempár rá tapadjon.

Jellem: Sky magát világ életében átlagosnak tartotta, szerinte nincs benne semmi érdekes, holott ez soha nem volt igaz. Sokak szerint pont azzal emelkedik ki ennyire társai közül, hogy első találkozásra tényleg átlagosnak tűnhet, de ez a feltevés általában rövid idő alatt megdől. Sky nem mondható csendes természetnek, de nem is igazán karakán típus... Valahol a kettő között mozog. Tipikusan ő volt mindig a társaság központi személyiségének legközelebbi barátja, aki mindig benne volt mindenbe, mégsem ő foglalta el a vezető szerepet. Ő inkább mindig csak figyel, nem vágyik rá, hogy a társaság középpontja legyen, holott tudja, hogy bármikor képes lenne rá, hiszen az adottságai tökéletesen megvannak hozzá. Pontosan e miatt, hogy mindig átengedi a vezérhím szerepét másnak, és ő inkább kicsit meghúzódva figyeli az eseményeket, egy kissé titokzatos aura lengi körül, amit egyébként ő rendkívül élvez. Alapjába véve egy kedves, vidám, és vicces teremtésről beszélünk, aki ugyan kissé szétszórt is, de igazán szerethető a maga nemében. Szeret új dolgokat, és akár embereket is megismerni, mindene a változatosság, a spontaneitás is igazán jellemző rá. Nem szeret nagyon előre megbeszélni semmit, és valamilyen ütemtervhez ragaszkodni, szeret csak sodródni az árral, és élvezni a jelen pillanatot. Ebből a tulajdonságából következik egész életfelfogása is, mely szerint számára teljesen természetes, hogy ha épp ahhoz tartja kedve, akkor valakit pimaszul az ágyába csábít egy éjszakára, ha épp nincs partnere. Sky azt vallja, hogy semmi sincs kőbe vésve, a váratlan, olykor a kelleténél pocsékabb helyzeteket is igazán rugalmasan kezeli. Igazán türelmes ember, elég nehezen lehet kihozni a sodrából, mivel semmin nem szeret aggodalmaskodni és stresszelni, számára mindig jobb a békesség, de ha ez még is megtörténik, akkor ott kő kövön nem marad. Utálja, de ilyenkor rendkívül hisztis is tudd lenni, bár ha teheti, inkább csak elvonul, és magában morgolódva igyekszik a lehető leghamarabb lenyugodni. Kissé laza természetéből fakadóan nem túl sok minden érdekli úgy igazán, nem lehet rá mondani, hogy neki aztán minden mindegy, egyszerűen csak élvezi az életet, és amit úgy talál, hogy érdemes, akkor arra több figyelmét fordít, a többi dologba pedig nemes egyszerűséggel beletörődik.

Élettörténet: Sky egy teljesen átlagos családban látta meg a napvilágot, a család második, és egyben utolsó gyermekeként. A gyermekkora a szó legpontosabb értelmében szintén teljesen átlagos volt, a nővérével néha gyermeki szokásokhoz hűen meggyepálták egymást, ennek ellenére a családban nagy általánosságban kellemes idill honolt. Igazi, életrevaló, vidám környezetben nőtt fel, kertes ház, kutya, hétvégi társasjátékozások, kirándulások, nagy, családi ebédek. Tinédzser korában egyetlen furcsaságnak csupán annyi volt megemlíthető, hogy már ekkortájt rájött a nemi identitására. Soha nem vonzották a telt keblek, a formás női csípők, számára egyszerűen sokkal vonzóbbak voltak a kidolgozott férfi felsőtestek, az erős, férfias vonások. Családja már egészen pici korában is sejtette, hogy nem egészen átlagos fiúról van szó, így amikor Sky a sokadik kapcsolata után bevallotta a szüleinek, hogy saját megfogalmazása szerint a saját csapatában játszik, nem érte a többieket túl nagy megrázkódtatás. Gimnáziumi évei után semmiképp sem akart továbbtanulni, csupán elvégzett egy fotós kurzust, onnantól kezdve pedig kapcsolatainak köszönhetően nem volt nehéz elhelyezkednie a szakmában, és egy idő után átállt, és csak rendezvényeken kezdett fotózni, később pedig nagyrészt csak esküvőkön kezdett dolgozni. Egész életében voltak hosszabb- rövidebb kapcsolatai, szerelmes is volt párszor, de végleg senkinél sem horgonyozott le, mivel nem érezte, hogy bárki mellett le tudná élni a hátralévő életét, holott titkon kissé reménykedik egy ilyen társban. Fordulat életében 23 éves korában következett, amikor nővérének megszületett a kisfia, Kyle. A családban nagy volt az öröm, Sky, saját meglepetésére is imádott „babázni”, és elég sokszor vigyázott unokaöccsére. Amikor a gyermek azonban fél éves lett, tragédia történt. A nővérénél a rák tünetei jelentkeztek, rá pedig fél évvel Judith el is hunyt. Elég nagy megrázkódtatás volt ez a családnak, főleg, mivel rá nem sokkal a nő volt férje öngyilkos lett, hátrahagyva egy éves gyermekét. Nagy volt az aggodalom, hogy mi lesz Kyle-lal, de Sky számára a napnál is világosabb volt, hogy magához veszi, azóta pedig úgy neveli, mintha csak a saját fia volna, a gyermeknek mit sem szólva arról, hogy nem ő az igazi apja.

Hobby: egyéjszakás kalandok, foci, film, illetve az elmúlt 4 évben mesenézés, relaxálás

Foglalkozás: (esküvői) Fotós

Extrák: Egyetlen ékszere, ami mindig megtalálható rajta, nővérétől kapott nyaklánca *** 4 éve Kyle a legfontosabb az életében, ezért nem is volt azóta tartós kapcsolata, mivel akit a kisfiú nem kedvel, azzal Sky sincs túl szívesen együtt *** Alkalmi partnereivel rendkívül incselkedő tud lenni, tisztában van testi adottságaival, és ezeket nem is fél kihasználni *** Mint ahogyan az élet többi területén is, az ágyban is szeret új dolgokat kipróbálni, és kísérletezni, ilyen téren semmitől nem zárkózik el ***

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2015. 02. 22.

Módosítva: 2015. 02. 22. 11:55:05
Módosította: AngelBloodDestinyy

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).