Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Scott (The Frog) Watt (kitalált)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Xebol

Kor: 31

Külső leírás: Jó kiállású, középkorú fickó. Az igazi rossz-fiús karizmával. Közel jár az 180-hoz, napbarnított bőr, éles arccsont és rövidre vágott fekete haj. Eléggé hűvös tekintettel szokott másokat méregetni, a ráncok miatt meg nem kell aggódnia, mert mosolyogni ritkán szokott. Leggyakrabban ujjatlan pólót vagy atlétát hord, hozzá az oldalzsebes nadrág meg a bakancs, ezt egy vállszíjas fegyvertokkal kiegészítve. Bal karját a csuklójától, egészen a hátsó lapockáig törzsi mintás tetoválás borítja, melyet egy indonéz sámán készített, hálája jeleként. Mellkasát és hátát itt-ott kések vagy golyók okozta sebek borítják.

Jellem: Csöndes és megfontolt fickónak tűnik, de elég nagy a szája ahhoz, hogy gyakran bajba keveredjen emiatt. Nem bírja a megkötéseket, igazi szabad szellemű gondolkodó, aki nem csak filozofál azon, mit kellet volna tennie. Utálja a vicces embereket, főleg ha ezek a viccek még szarok is, vagy rosszkor, rossz időben hangzanak el. Amibe belekezd azt komolyan gondolja és a legnagyobb odaadással, szinte már mániákus elszántsággal törekszik céljának elérésére.

Élettörténet: Argentínában született, USA-ból származó szülők gyermekeként. Diplomaták és odatelepült gyermekek mind előnnyel indultak az életben, ennek ellenére a bűn világa gyorsan beszippantotta. Szerencsére a szülők észnél voltak és a gyors közbelépésüknek hála fiúk, nem végezte 14 évesen hullazsákban. Az ifjú Scott magán, bentlakásos iskolába került, ahol közepes eredménnyel végzet. Az viszont még fontosabb volt, hogy nem volt veszélynek kitéve. De mint tudjuk, az a legjobb amit, a legjobban tiltanak éd a jóról nem lehet leszokni.. Ahogy kikerült a való életbe belépett a hadseregbe, úgy érezte így még távolabb kerülhet a bajtól. Évekig nem volt semmi probléma, ám a gondok házhoz jöttek. A drog-kartelek kezei ide is elértek és hamarosan a fiatal tiszt már két lovat szeretett volna megülni egyszerre. De nem sokáig lehetett ezt játszani. Harcolni a drogbárók ellen és nekik is dolgozni? A vég akkor következett mikor a kormány egy tisztogatási hullám keretében kirakta a szűrét a hadseregből, Ő pedig jobb lehetőség híján beállt az egyik kartel kötelékébe. Szüleivel közben teljesen megszakadt a kapcsolata, és ahogy itt is kezdett forrósodni a talaj a lába alatt úgy döntött innen már saját akaratából lép meg. Hát igen, nem jó ötlet felcsinálni a főnök lányát, megdézsmálni a saját szállítmányt és saját zsebre a konkurenciának eladni. A pénzből nem sok maradt, egyszer elherdálta, másodszor a nagy része bent ragadt Argentínában. És most…? A kínai tengerre tart, hogy új életet kezdhessen. Hallott mindenféle híreket, hogy a feltörekvő bűnözők itt otthonra lelhetnek. Hát, próba szerencse!

Hobby: kocsmázás - horgászat - darts

Foglalkozás: Kalóz

Extrák: - Black Lagoon anime - Jól bánik a fegyverekkel - közelharc specialista - túlélési szakértő - kajmán szigetekei bankszámla - kiváló úszó és búvárkiképzést is kapott - egy dél-amerikai drog-kartel vérdíjat tűzött ki a fejére - néha ótvar nagy paraszt tud lenni!

Képinfo: Nem saját, nem én rajzoltam. (http://)

Engedélyezve: 2015. 02. 20.

Módosítva: 2015. 02. 20. 14:40:40
Módosította: Xebol

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).