Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Thomas Rauf Nasir
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 20

Külső leírás: Világ kivicünk egy saccra 175 cm magas testtel, hamvas barna bőrrel sötétbarna szemmel és kicsit világosabb színezetű hajjal bír. Nem az a tipikus kigyúrt izomagy, mindig is baromságnak tartotta magát kigyúrnia annyira hogy ne kapjon levegőt sem. Ám még is izmos önmagához mérve, sem tetoválása, sem testékszerrel nem büszkélkedhet. Csupán szemüvege az ami torzíthatja számára a képet, ugyan is kis kora óta szüksége van rá, nélküle kissé vaksi és belegabalyodik mindenbe akár a sün a rágógumiba. Ruháiban visszasüt kissé az elegancia, nem híve a csipkézett szélű segg alá érő gatyáknak, inkább az élre vasalt tipikus kékeknek, vagy a normális kinézetű farmeroknak. Na persze nem olyanoknak amikbe háromszor is beleférne persze.

Jellem: Az a tipikus fiatal férfi még, nem tapasztalt sokat mert inkább az iskolapadot koptatta és tanult ameddig bírta. Fegyelmezett, ugyan akkor baráti körében képes ellazulni és felvenni velük a szokott hangnemet. Káromkodik néha, mikor már nagyon elege van a helyzetből, és néha el szokásuk kenni ezért a kis szája szélét. Higgadt, és teljesen átgondolja a helyzeteket, ám mikor szorul a hurok képes pánikolva akár össze vissza futkosni mint egy agyatlan. Ha sokáig próbálgatod zavarba hozhatod, mivel szereti a szépen néha nehéz.

Élettörténet: Atlantában született, félvér kisfiúként. Édesanyja angol származású, édesapja pedig az Arab delegáció egyik tagjaként volt bejegyezve. Furcsa találkozás lehetett mikor ezek ketten összefutottak, először még meg sem akarták látni egymást de mivel a szakmájuk miatt összekerültek szépen egymásba gabalyodtak és itt jött Thom. Két idegesítő kishúggal nőtt fel jó sorsú kis krapek volt aki imádott élni és folytonos vihogása betöltötte a házuk udvarát. A két kultúrából egyaránt vett magához egy kicsit. Arab ajkú apja tanítgatta és 10 évesen már 2 nyelvet beszélt folyékonyan. Szülei még mindig élnek, és támogatják fiúkat abban amiben a legtehetségesebbnek hiszik, a munkájában pontosabban az írásban. Az újságírói szakmában helyezkedett el, és kis kultúr kivicként minden kis esethez kiküldik hogy tanulhasson.

Hobby: rajzolgatás, utazás a munkából fakadóan, kis iszogatás

Foglalkozás: újságíró

Extrák: * uke *; * bagózik, elég intenzíven *;* a nevetése borzasztóan irritáló frekvenciákba tud magasodni * ; * sosem volt képes felfogni a nők létezését, még ha egy ilyen szerzetből is bújt ki * ; * imádja a munkáját mert utazhat és szeret új helyeket felfedezni * ; * volt már egy kapcsolata eddig, de mivel a másik fél igen erőszakos volt otthagyta * * folyékonyan beszél arabul, és angolul *

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 02. 19.
2017. 07. 24.

Módosítva: 2017. 07. 21. 17:16:18
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).