Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Elisabeth Watson (Lisa)
Kategória: Hentai
Feltöltő: Koneko

Kor: 20

Külső leírás: Hófehér, selymes bőrét a vöröses-barna, hátközépig érő szintén selymes és dús haja emeli ki. Vörös hajkoronájához csillogó ég kék szempár társul. Aki bele néz, azt mindig nyugodtsággal tölti el. Egyetlen pillantás elég ahhoz, hogy Lisa magába csábítson valakit. Ajkai mindig vörösben pompáznak. Mosolyától még egy medve is lenyugodna. Mindig figyel magár, és ruházatára. Szeret divatosan öltözködni, viszont neki a kényelem is számít, szóval, ha rá akar vaki sózni egy 10 centis magas sarkút, azt ő visszautasítja illedelmesen.

Jellem: Intelligens és nagyon udvarias, mindig tudja, hogy kivel, hogy kell beszélni. Gyermeteg viselkedése, ugyan néha bajba sodorja, de mindig kihúzza magát. Amit akar, azt megszerzi, még ha könyörögnie is kell neki. Ha kap valamit, azt nagy becsben tartja. Nem mondanám naivnak, nagyon kell érvelnie annak, aki Lisat meg akarja győzni. Még egy barátja, vagy családtagja sem látta, hogy kiborult volna, állandóan mosolyog, még akkor is, ha valami nagyon fáj neki. Az érzelmeit nagyon jól tudja leplezni.

Élettörténet: Átlagos családba második gyermekként látta meg a napvilágot, szülei nagyon örültek neki. Azonban mikor Lisa 10 éves múlt apja munkabalesetben életét vesztette. Lisa összeomlott, mindenki próbálta felvidítani, de soha nem sikerült. Majd mikor látta, hogy a körülötte lévők nagyon kétségbe vannak esve, újra mosolygott, s elhatározta, hogy soha többé nem fogja kimutatni az érzelmét. A családnak nagyon nehéz volt feldolgozni a családfő halálát. De az évek múlásával a fájdalom enyhült. Majd tovább éltek. Lisa a tanulásba elmélyült, s arra az egyetemre ment tanulni ahova mindig is akart. Viszont, az apuka halála miatt a családnak nagy adósága maradt, s Lisának ott kellet hagynia az iskolát és el kellett menjen dolgozni, pont, ahogy a nővére is. Lisa anyja nem bírta a fájdalmat és véget vetett az életének, Lisa ekkor még csak 17 éves volt. Most egy kis házban él nővérével.

Hobby: sétálás, könyv olvasása, zenehallgatás.

Foglalkozás: modell, mellékállásban pedig pincér egy kis étteremben

Extrák: Soha nem volt még szerelmes, nem tudja, hogy milyen az**Imádja a csokit, de csak mértékkel eszik.

Képinfo: A képet nem én készítettem csupán illúzió (http://)

Engedélyezve: 2015. 02. 20.
2015. 07. 25.

Módosítva: 2015. 07. 25. 02:44:08
Módosította: Koneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).