Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ronald DJ /Dylan Jesus/ Thackeray
Kategória: Hentai
Feltöltő: Xebol

Kor: 45

Külső leírás: Közel 1.90 magas, sötétebb, latinos bőrszín, fekete haj, szakáll. A gyűrött, vasalatlan göncök, kissé lepukkant embert varázsolnak az amúgy elég jóképű fickóból. Habár már elmúlt negyven még mindig igen jól tartja magát, sok fiatal vagy harmincas fickó megirigyelhetné. Fizikuma nem csak külcsín, elengedhetetlen a munkájához. Mellkasán golyónyomok illetve egy igen csúnya késelés helye éktelenkedik a veséje alatt. Hátán pedig egy teljes alakos tetoválás melyet a sikeres nyomozói vizsga után csináltatott magának.

Jellem: Megfontolt és szigorú fickó, ha munkáról van szó. Nem nagyon szokták neki a hülyét játszani. Egy szigorú pillantás, egy plecsni vagy a pisztoly diszkrét villantása gyorsan vigyázzállásba vágja magát az ember. De ahogy végez a nappal, és munkán kívül találkozik vele az ember egy barátságos, közvetlen és humoros fickót láthat. Elég nehéz kihozni a sodrából, ha még is sikerül, egyszer azért megfontolja, hogy elgyepálja-e az illetőt. Hosszú műszakok néha kissé meggyötrik de egy jó alvás mindennél jobb segítség.

Élettörténet: Kaliforniában született, latin-amerikai anya és egy fehér apa gyermeke. Apja büntető ügyvéd anyja pedig rendőrtiszt, két testvérével teljesen átlagos életet éltek. Főiskola után viszont rendőrnek ált. Gyorsan elvégezte a tiszti iskolát, majd jelentkezett a szervezetbűnözési osztályhoz. Pár év elteltével és újabb kinevezést követően átkerült a DEA (Kábítószer-ellenes Hivatal) floridai kirendeltségébe. A fiatal ügynök immár 25 évesen belecsöppent a drog ellenes harc legsötétebb és mocskosabb világába. Sokat látott az évek alatt, és hasznos tapasztalatokkal gazdagodott. Tíz év szolgálat után érte el legnagyobb fogását. Beépített ügynökként egy hatalmas kubai drogszállítmányt foglalt le. Elkerülve a déli kartelek haragját, áthelyezték Chicagóba. Ez viszont nem tetszett annyira, a már tapasztalt ügynöknek. .Mindenféle egyeztetés nélkül, csak úgy? Kevesebb pénz és megbecsülés… hát b@sz*k meg! Gyorsan felvette a ritmust a szeles városban. Komoly tekintélyt vívott ki magának az ottani kirendeltségben és egészen a körzeti megbízott pozícióig jutott, mire betöltötte a 42. Ám a sikerek mögött kis, sötét üzelmek is állnak. Zsarolás, sikkasztás és stiklik, de csak olyanoktól, akik megérdemlik és annyit, hogy ne legyen feltűnő. Egy kis bérkiegészítés, szokta magának mondani.

Hobby: lövészet, kocsmasportok, képregénygyűjtés

Foglalkozás: DEA ügynök

Extrák: kiváló céllövő - thai boxol - Chicago körzeti megbízotti pozíció - Kollégája két gyermekének keresztapja, akik imád! -

Képinfo: Nem saját, nem én rajzoltam. (http://)

Engedélyezve: 2015. 02. 05.

Módosítva: 2015. 02. 03. 21:44:16
Módosította: Xebol

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).