Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Olive Peterson (Sweety Fox)
Kategória: Hentai
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 19

Külső leírás: Alkata kifogástalan, átlagos magasságú fiatal hölgyemény a majdhogynem 165 centiméterével. Bőre rózsaszínes árnyalatú, néhol szeplős. Arca karakteres, apró ajkai kacér mosollyal csalnak magához közelebb. Haja rozsdavörös, elöl egy kiszőkült tinccsel tarkítva, mind ez a lobonc már a vállait verdesi. Ennyi idős létére szép kerek formákkal lett megáldva, öltözködése és a sminkje jócskán tíz évvel öregíti meg a hölgyet. Szemei mogyoróbarnák, gyakran vastag kontúrral kihúzva, olykor a bizonyos szerek után kissé vörösek. Körmeit szokása vörösre festeni, már ennyiről meg lehet ismerni hogy éppen ki jár kel a környéken, és az a parfüm illat. A ruhatárában általában gyakran találni rövid, combközépig érő egész alakos ruhákat, bőr hatású cuccokat szegecsekkel tűzdelve, ám nem veti meg a normális öltözködést. A piercingeket gyűlöli, ám annál inkább szimpatizál a tetoválásokkal, amiből neki is van kettő hatalmas ami a testén kunkorodik.

Jellem: Határozott és mindent elérő nőszemély. Általában a munkájában könnyen kaphatónak néz ki, ám megválogatja a vendégkörét, és vigyáz az úgy mond "lányaira". Gondoskodó, és védelmező típus, simán porrá fingatja akár a legerősebb kigyúrt embert is ha alkalma nyílik rá. A folytonos zsivaj és zavaró vonatkattogás, a lebujok, na meg a bagófüst és a piaszag neki már szokásossá vált. Szégyentelen, nem zavarja a ruhátlan testek látványa, viszont néha alávaló nőszemélynek titulálják, mert mer szólni a főnöküknek ha esetlegesen baj van, és még ő sem tudja koordinálni. De ő is csak egy végtelen nő, neki is vannak gyengéi még ha harcias és vad is. Legbelül fél hogy elveszíti a neki fontossá vált személyeket, még ha le is tagadja akkor is védelmezni próbálja őket.

Élettörténet: A kicsi Olive New York nyüzsgő életébe született. Édesanyja egyedül nevelte, hisz apja rég elhagyta őt amint a börtönt meg nem ismerte. Visszaeső bűnöző volt, az édesanya úgy érezte nagy hibát követett el, azonban kutya kötelességének érezte tisztességesen felnevelni az egyetlen szem lányát. Kis lakásban éltek, a kicsi Olive pedig keresni kezdte apukáját, hiszen mindenkiért az a bizonyos meghatározó, mosolygós szakállas alak jött óvodába, és iskolába. A felsőbb osztályokban már régen tudatosult benne hogy ki és mi féle az apja, először próbálta megérteni, ám mérhetetlen harag gyúlt benne mikor megtudta hogy apja inkább ivott és drogozott anyja figyelmen kívül hagyásával. Ugyan a középiskolát elvégezte úgy ahogy de a további léte már az anyjától külön mozgott. Elköltözött egy számára igen kívánatos férfihez, ám kiderült hogy a csábító mosoly és a hirtelen kerekedett sok dollár mögött egy strici áll. Megfontolta a dolgokat és 18 évesen beállt a sorba a lányok közé, ahonnan kiemelkedett a jó tulajdonságai miatt így madam vált belőle. Úgy tartja jó ez neki így, megkapja amire vágyik és van tető a feje fölött. Madam'-ságát már Chicagoban éli.

Hobby: szex, drogok, csendes helyek felkutatása

Foglalkozás: madam'

Extrák: * borzasztóan igényes*, * nagy hatalmú, már a maga körzetében *, * gyakran akadnak ki a kora végett * , * imádja az édesanyját, de szégyenli kissé előtte hogy mivel keresi a kenyere javát *, * tetszenek neki az idősebb úriemberek * * Foglalt *

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 02. 03.

Módosítva: 2015. 02. 03. 21:23:12
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).