Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Cameron Hill
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Koneko

Kor: 26

Külső leírás: Csokoládé barna haja mindig ápolt és rendezett, mint minden gazdagnál. Tincsei mindig szemébe lógnak, ami kicsit irritálja, de kezd megbékélni vele, mindig azt mondja magának, hogy így szexi. Nagyon sokat foglalkozik a külsejével, mint egy lány. Tengerkék íriszeiben az önelégültség csillog. Soha nem mosolyog senkinek. A komor arcát mutatja mindenkinek. Arca vonása fiatalabbá teszi őt, mint amennyi valójában. Jobbfülében egy vörös pontszerű fülbevalót visel. Ajkai puhák és teltek, aki csókolózik, vele az biztosan egy erekciónak lehet gazdája. nem csak a bőrére és a hajára figyel nagyon, de az öltözködésre is. Mivel ő tudja, hogy egy gazdag család sarja így ennek megfelelően öltözködik. Derekára egy név van rátetoválva, méghozzá az öccse neve.

Jellem: Mindig tudja, hogy mit akar, és azt mindig eléri. Nagyon hamar dühbe tud gurulni, de nem ideg bajoskodik, leoltja az emberek, utána lecsillapodik. Soha nem üt meg senkit, és nem is akar. Ha valaki megsérti, az többszörösen kapja vissza. Cameron egy nagyon komoly ember, senki nem látta még mosolyogni, még az anyja sem. Ha nem fogad neki szót valaki, akkor azzal nem is foglalkozik, inkább otthagyja és elmegy egyet sétálni.

Élettörténet: Cameron egy nagyon gazdag család első fiaként látta meg a nagyvilágot. Egy öccse van akit Niallnak hívnak. Nagyon szerették egymást, soha nem lehetett szétválasztani őket. Az anyjuknak valamiért soha nem tetszett a kisebbik fiú, így mindig verte. Mikor Cameron otthon volt megvédte kisöccsét. Cameron mindig tartotta az öccsében a lelket. 16 éves volt mikor titokban az öccse mellett aludt, s elmondta neki, hogy mit érez iránta. Niall ezután távolodni kezdett bátyától, mivel nagyon megijedt. Cameron beismerte, hogy rosszul döntött és inkább nagy ívben kerülni kezdte öccsét, így a két testvér nagyon messze került egymáshoz. Apjuk megcsalta a kedvesét, így az anyjuk elvált férjétől. A két testvérnek is az útjuk szétvált. Cameron az anyjával élt egy nagy palotában és később a nevelő apjával. Niall pedig az apjával maradt. Azóta a két testvér nem találkozott.

Hobby: Sétálás, olvasás, öccse felkeresése

Foglalkozás: vállalat vezetője

Extrák: Seme*** Imádja a kávét***cigizni és inni nem szokott*** Menthetetlenül szerelmes az öccsében és soha nem múlt el ez az érzés nála. **** Nagyon sokat szenvedett az öccse miatt, mindig magát hibáztatta, így lett belőle a komor és „nem érdekel semmi” srác.

Képinfo: A képet nem én készítettem csupán illúzió (http://)

Engedélyezve: 2015. 02. 04.

Módosítva: 2015. 02. 03. 15:30:21
Módosította: Koneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).