Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Isashiki Jun
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 17

Külső leírás: 169 centiméter és 63 kiló, nem egy hegy, de izmos és a csapatában betöltött pozíciójához megfelelő testalkatú. Különösen vállai erősek, dobását ugyan nem tudja kellően precízen irányítani, de lazán keresztüldobja a pályát irtózatos tempóval. Haja rövid, tipikus fiúsnál talán egy leheletnyivel hosszabb, elől a fülét verdesi, hátul lelóg a tarkójára. Színe érdekes barnásvörös, ahogy szeme is bár barna, világosabb, mint az Japánban megszokott. Állán némi szakáll található, nem az a kimondottan dús és erős, sem nem hosszú, de azért markánsabbá, jellegzetesebbé teszi vonásait. Általában vagy egyenruhában, vagy mezben, vagy valami sportos, laza cuccban látjuk, gyanúsan ruházata java része az utóbbi kategóriába tartozik, s amikor csak lehet, kényelmes ruhákat hord, amelyekben kiélheti igen jelentős mozgásigényét.

Jellem: Heves, olyan lobogó, mint a tűz, csináljon épp bármit. Harsány, a hangjától mindig zeng az egész pálya, sokak szerint olyan, mint egy csaholó kutya. Ha kell, beledöglik az edzésbe, és még azután is csinálja. Eltökélt, fel sem merül benne komolyan, hogy a nehézségek hatására lemondjon a baseballról, inkább kinézi magának a korosztályuk szerinte legtehetségesebbjét, és nyíltan riválisának választja - bár nem ellenségeskedés okán -, hogy hatalmas büszkeségétől hajtva ne engedje, hogy leelőzze, s így eggyel több oka legyen mindent beleadni minden edzésen és meccsen. Őszinte típus, ami a szívén, az a száján, és sosem érzi azt, hogy okosabb lenne hallgatni, igaz, nem is fecseg össze annyi blődséget mint Eijun. Képletesen a csapat “bátyja” és hangulatfelelőse. Mindig tudja, mivel lelkesítse a többieket, akiknek már hiányozna, ha nem ordítozna állandóan. Ezen mentalitása miatt tűnik csupán lobbanékonynak, és az alsóbb évesek, illetve azok számára, akik nem ismerik, félelmetesnek tűnhet. Pedig jobban megismerve egyértelművé válik, hogy a baseball iránti alázata óriási, a társai felé mutatott tisztelete őszinte, és alapvetően, ha nincs meccs vagy komoly edzés, kifejezetten megfontolt és nyugodt típus. Hangereje és durva külseje miatt nem sejtenénk, de igazából kedveli a shoujo mangákat - köszönhetően húgai ráhatásának.

Élettörténet: SPOILER! Jun az Ayakami Senior League-ből érkezett a Seido-ba. Első évesként nem mutatott kiugró tehetséget. Vágya volt dobóvá válni, de dobásait abszolút nem volt képes irányítani az elvárt szinten, rengeteg dobóhibát dobott. Egyéb képességei sem voltak olyan kiemelkedőek, egyedül vállai voltak erősebbek a megszokottnál. A Seido elit baseball iskolájába kerülve rengeteget edzett. Lelkesedésből nála sosem volt hiány. Ahogy most is, már akkor is hangja háromszor nagyobb volt, mint saját maga, ennek viszont megvannak a maga előnyei, köszönhetően annak, hogy nem ismeri a feladom szót. Hangjával, lelkesedésével mindig ösztönöz másokat is, Tetsuval közösen a csapat lelkierejét adják, de az biztos, hogy maga is fontos kulcsjátékos, ha arra kerül sor, hogy pozitívan befolyásolja a csapat hozzáállását. Végül nem lett dobó, mikor az edző összeállította az új csapatot, a külső védő pozícióját ajánlotta fel neki, amit kis gondolkodás után elfogadott. Örök riválisa és egyben legjobb barátja a kapitány, Yuki Tetsuya, aki mindig is inspirálta, hogy jobb teljesítményt akarjon nyújtani (nehogy már ő legyen a jobb!) Ennek ellenére jól ismeri minden rezdülését, és valódi barátja lett a teljesen ellenkező habitusú srácnak. A baseball és a csapat iránti elkötelezettsége óriási, ez abban mutatkozik meg leginkább, hogy miután elvesztették a bajnokság döntőjét, és „le kellett szerelniük” harmadévesként, még visszatér a többiekkel egy utolsó lelkesítésre az újraalakuló csapathoz, egy kis emléket hagyva az itt maradó csapattársaknak – vagyis tulajdonképpen egy kicsit felrázzák őket. Előtte is sokat próbál beszélni a másod- és elsőéves csapattársaival, hogy túlléphessenek a vereségen és a vele járó veszteségen.

Hobby: baseball

Foglalkozás: tanuló

Extrák: A csapatban helyettes kapitányi pozíciót tölt be Masukoval közösen. * Születésnap: szeptember 1. * Vércsoport: A * Hideo Nomo a kedvenc dobója, akit Jun tisztel, s példáját követve először dobó szeretett volna lenni. * Csapatban betöltött pozíciója: külső védő * Anime/manga: Dia no Ace (Ace of Diamond) * Senpai Yuki Tetsuyája mellé.

Képinfo: animéből (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 29.
2022. 06. 07.

Módosítva: 2022. 06. 07. 00:29:11
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).