Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tanaka Aoi Ryuichi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sayukiri Nao

Kor: 27

Külső leírás: Férfias és nagyon vonzó fiatalember. Fekete haja arcába hullva takarja el arcának fél felét. Nagyon szép, mármár földöntúli fénnyel és ridegséggel ragyognak kék szemei amit gyakran húz ki feketével vagy sminkeli ki hogy, növelje a hatást. Fehér, mondhatni betegesen sápadt bőre van de éles kontrasztot alkot fekete hajával ami igazán jól néz ki. Magas, vékony, kidolgozott teste van. Noha nem az az izompacsirta de rendben tartsa a testét ami meg is látszik. Hátán, bal oldalon egy kidolgozott fekete sárkányminta található ami a csípőjétől egészen a válláig felkúszik, elöl pedig jobb csípőcsontján található egy nőies kék rózsa. Szokott ékszert viselni de nincs piercingje, szerinte túl sok kockázattal jár és könnyen sebezhetővé teszi azt a területet.

Jellem: Komoly, kifürkészhetetlen ugyanakkor pökhendi is. Amit mond az a szent és nem bírja elviselni ha megkérdőjelezik. Ki is merné megkérdőjelezni? Kegyetlen és nem hatja meg semmi. Egy igazi pszichopata... Legalább is annak látszik. Bár ha bárki is azt gondolná hogy, érzéketlen az nagyot téved. Szinte minden nap felszed valakit az utcán. Nagyon nagy fantáziával rendelkezik és rajong a szép, festői dolgokért.

Élettörténet: Apja egy híres maffia banda feje ezért persze születésitől meg volt kötve a keze és nem lehetett saját akarata. Anyját alig ismerte. Az asszony nem törődött vele, tiszteletbeli szerepet foglalt el a maffiavezér mellett. Nem volt igazi szerelem ezért is történt hogy, az első félrelépésnél apja kegyetlenül kivégeztette. Aoi szépen lassan felcseperedett apja sosem bántalmazta de mindig éreztette vele hogy semmire kellő, ennél jobbnak kell lennie és hogy, el kell nyerje a bocsánatát. Persze egy idő után megunta és bevallotta apjának éjjeli zülléseit és minden más "tilos" dolgot és otthagyta azzal magyarázva nélküle úgy sem tud mit kezdeni és nem egy haszonállat hogy, kényük kedvük szerin irányítsák az emberek. Ezzel elmenekült és különböző illegális munkákat vállal. Van egy kis lakása és lássuk be hogy, jól él. Csak elveszi ami kell neki.

Hobby: Tönkretenni dolgokat, éjszaka sétálni, alkalmi partnerekkel szórakozni.

Foglalkozás: Nincs állandó munkája

Extrák: *Csak a Tanaka Ryuichi nevet ismerik az emberek ezért mindig az Aoit használja ha bemutatkozik*Van egy sziámi macskája* Hosszabb ismeret után sem észrevehető, de vallásos.*Szadomazochista és vérfétises.

Képinfo: A kép nem az én művem, csak illusztrálja a karakteremet (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 29.

Módosítva: 2016. 07. 24. 13:28:45
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).