Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Christian Blackville
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Katharina-chan

Kor: 31

Külső leírás: Bármerre is jár, azonnal magára vonzza az emberek tekintetét, és ehhez semmi köze nincs a közel kétméteres magasságának. Az arca akár egy szoboré, olyan szép, ám épp oly kifejezéstelen is. Hosszú, feneke alá érő tincseit munka közben hátrafogja. Ajkai vastagok, puhák, egyszóval csókolni valóak. Szemei rikító zöldek, melyek egy génhibának köszönhetőek. Teste kidolgozott és csábító, melyre hibátlan sápadt bőr feszül.

Jellem: Ő maga a megtestesült gonosz szexualitás. Vérbeli szadista, aki pontosan tudja, hol a határ érzéki gyönyör, és kínzó fájdalom között. Szeret irányítani, s nem lehet őt befolyásolni. Uralkodó típus, az élet minden területén. Alkalmazottai nem félik őt, de azért kicsit tartanak tőle. Zengő baritonja tud csábító, és késéles is lenni. Partnereivel sosincs érzelmi kapcsolatban, hiszen az érzelmek egy mester esetében veszélyesek lehetnek. Amennyire szadista, ugyanannyira védelmező is tud lenni

Élettörténet: Szerető családja volt, legalábbis a külvilág ezt hitte nagyon sokáig. Azonban végzős korában kiderült, hogy a mostohaanyja hosszú évek óta szexuálisan zaklatja, s a kisöccsével tartotta sakkban. Mikor az apja erre rájött azonnal börtönbe záratta a nejét, és elvált tőle. A fián azonban már nem tudott segíteni. Végleg megundorodva a nőktől Christian a férfiak felé fordult. Hamar rájött hogy neki nem elég a sima szex, behódolást akar, amit idővel meg is kapott. Gimnázium után nem ment továbbtanulni. Jelenleg a saját boltját vezeti, ami nappal kávézó, este bár. Nem régen ért véget egy hosszabb partnerviszonya, így most egy új cicát keres maga mellé.

Hobby: Fényképezés, különleges segédeszközök beszerzése, sportolás

Foglalkozás: Barista, mixer, pultos, tulaj

Extrák: Alkalmanként vállal modellkedést is. Eredeti neve Dale volt, de megváltoztatta, mivel a mostohaanyjára emlékeztette. Hatalmas gyűjteménye van játékszerekből.

Képinfo: Nem saját mű, csak szemléltetési célzatot szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).