Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Gróf Colbert Lyons
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Xebol

Kor: 41

Külső leírás: Közel 1.80 magas, jó kiállású férfi. Fekete haj, pár ősz hajszállal megfestve, finom arcvonások melyeket az elmúlt évek nyomora kissé megviselt. Úriemberhez méltóan mindig elegánsan öltözik. Habár az állandó borosta kissé ront az összképen. Jobb lábára kissé sántít, így ha teheti mindig visz magával sétapálcát vagy botot.

Jellem: Egyenes, kedves és őszinte ember, habár a sok nyomorúság után az a vidámság és bőbeszédűség ami jellemezte szinte kiveszett belőle. Nem szívleli a buta és egyben makacs embereket, szó nélkül leteremt bárkit, ha hülyeségen kapja, igazi apafigura. Nagyon kevés emberrel tart szorosabb kapcsolatot. Pár barátja maradt csupán a hadseregből, a család többi részével szinte egyáltalán nem beszél. Csupán egy két társasági esemény alkalmával mozdul ki nagyobb tömegbe. Gyakran meglehet találni a város valamelyik kávézójában.

Élettörténet: Angliai grófi család sokadik, de egyetlen életben maradt gyermeke. Anyja számtalan rosszul végződött terhességet követően adott neki életet, amiért Ő a sajátját adta. Az öreg grófi családból így már csak Ő és édes apja maradtak. Persze távoli, vér szerinti rokonok akadtak szép számmal. Édes apja tisztességre és becsületre nevelte a kis Colbyt. Óvta minden bajtól, hisz ő volt a család utolsó reménye. Jó tanuló és rendes, tisztességes fiú cseperedett belőle, akit apja tudományos pályára szánta, ám annak idősebb bátyja tönkre tette a terveit. Az a sok bolond, csalóka és fenséges mese a katonatiszti életről a fiút a erre a pályára sodorta még az egyetem megkezdése előtt. Kitűnő eredménnyel végzet majd szinte azonnal fejest ugrott a halál és kegyetlenség világába s a fiúból gyorsan férfi lett. Számtalan helyen járt így a világban, rengetek csatában részt vett megvédve a Birodalom érdekeit. A fiatal Lyons pedig közben megőrizte kedves természetét, humorát és becsületességét. Amíg a világot járta apja lassan belebetegedett az aggodalomba és súlyos betegség után eltávozott az élők sorából. Colbert haza látogatott egy rövid időre, apját eltemette, kiválló eredményeiért pedig megkapta apja grófi címét. Alig egy év pihenést követőeb vissza tért a hadseregbe és máris a Krimi félszigeten találta magát. Apja elvesztése és az ott átélt borzalmak melyek semmihez sem voltak foghatóak teljesen kifordította magából az eddig csupa pozitív embert. Teleaggatva kitüntetésekkel, de megtörve, elkeseredetten, és jobb combjában egy golyóval tért haza a háborúból. Ahogy csak tudott leszerelt és vissza vonult a család birtokára, hogy magányosan koptassa a kastély padlóját.

Hobby: kártyázás / olvasás / ritka vallási és történelmi tárgyak gyűjtése

Foglalkozás: Családi birtok irányítása / vagyon gondozása

Extrák: Nagyobb villa és birtok Londontól keletre / Jó lövész és még jobb kardforgató / Indiai birtokok / Különleges tárgyak tucatjai

Képinfo: Kép nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 26.

Módosítva: 2015. 01. 25. 17:58:00
Módosította: Xebol

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).