Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Hirabayashi Masato
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Xebol

Kor: 23

Külső leírás: Átlagos magasságú, vékony de izmos testű fiatal férfi. Világos már szinte szőke haj, sötét barna szemek melyek búsan tekintenek a körülötte lévő világra. A lehető legegyszerűbb kimonóban jár. Felül fekete, alul fehér nadrág. Mindig ügyel arra, hogy tiszta és rendezett ember benyomását keltse, habár haja elég gyakran elszabadul. Hosszú kardja nélkül pedig soha nem tesz egy lépést sem, mindig ott lóg az övében egy rövid kard társaságában.

Jellem: Csöndes, visszahúzódó ember. Sosem emeli fel a hangját és kerüli a konfliktusokat. Mosolyra ritkán húzódik a szája, nevetni pedig apja halála óta nem hallotta senki. Igazságérzete nagy, de jól ismeri az etikettet és tisztában van vele mikor meddig mehet el, hogy ne sértsen meg másokat. Egy valamit nem tűr.. ha családját becsmérlik. Az istenek figyeljenek arra, mert hamarosan a túlvilágra küldi az illetőt.

Élettörténet: 1570 ben látta meg a napvilágot Hirabayashi Katsuo első fiaként. Hat idősebb lánytestvére után a család végre megkapta várva várt fiú örökösét. A legkisebb családtagot nagy becsben tartották, dédelgették, tejben vajban fürdették. Hat év múlva viszont sötét fellegek kezdtek gyülekezni a család feje felett. A család és a szomszédos tartomány diamjo-ja között kitört viszály természetesen magával rántotta őket is. A sötét fellegekből viharfelhők kerekedtek és mint egy hatalmas ár, úgy mosta magával a családot a háború. A diamjo-juk katasztrofális vereségét követően apja még kitartott, de végül őket is elérte a végzet. Az ellenség saját otthonukban érte utol, apját megfosztották az öngyilkosság lehetőségétől és szégyenletesen fejvesztésre ítélték, mint valami rabot. Anyja könyörgésére egy valamit sikerült elérni. Ahány gyermeke előtt elsétál a fejvesztés után az apja azok életben maradnak. A kis Masato a sor végére került és már gondolatban készült a halálra. Apja fejét lecsapták, mely a kezei közé hullott és elindult az úton... Aztán olyan történt amire senki sem gondolt. Az idős Hirabayashi Katsuo, kezei közt a saját fejével végig sétált mind a hét gyermeke előtt, majd a rémülettől megcsömörlött ellenség szeme láttára a vár kapujában rogyott csak térdre. A gyermek túlélte akárcsak hat testvére. Anyjukat élve földelték el a vár alá apjuk testével. Testvéreit itt látta utoljára. Beházasították őket, szét az ország külön pontjain található családokhoz. Ő pedig földönfutóvá vált. Apja halála beleégett az emlékeibe és ekkor megfogadta, bosszút fog állni gyilkosán és annak egész családján. Napokig kóborolt éhen, szomjan mikor egy halász és annak családja befogadta. Az eddig életvidám kis gyermek a csönd és magány világába menekült. Habár nevelőszülei szerették, jól bántak vele és Ő ezt meghálálta, tudta, hogy ez nem fogja közelebb juttatni a céljához. Ahogy betöltötte a tizenkettőt, összekuporgatott vagyonával útra kelt. Mestereket, iskolákat járt végig, hogy kitanulja a kardforgatást és más harcművészeteket. Igazi szamuráj akart lenni akárcsak az apja, de bármennyire is jól bánt a kardal, akármelyik mestertől tanult, tudta hogy családja nevét és rangját eltörölték a világ színéről így csupán egy piszkos, rongyos ronin lehet belőle. De nem a címek végeznek apja gyilkosával.. hanem a kard, az a kard melyet több mint tíz év után apja sírjából ásott elő és amely még mindig ugyan olyan éles mint mikor levágta saját ura fejét.

Hobby: Kalligráfia / Szerencsejáték

Foglalkozás: Ronin :P

Extrák: Kiváló, ha nem Hokkaidó legjobb kardforgatója és íjjásza. Jól harcol puszta kézzel vagy más rögtönzött fegyverekkel. / Apja szelleme által megszállt kard, mely élesebb egy átlagos kardnál, sosem esik ki a kezéből és mindig tudja merre találja. / Babonásan fél minden hátas állattól, ha már az istenek adtak két lábat minek üljön fel rájuk.

Képinfo: Kép nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 22.

Módosítva: 2015. 01. 21. 22:02:09
Módosította: Xebol

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).