Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Julien de Darkforest
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Katharina-chan

Kor: 45

Külső leírás: Halvány ezüstszín szemeivel odafigyel minden apró részletre. Vállig érő ében hullámai meglepően puhák, holott nem igazán fordít időt gondozásukra. Arca a meglett férfiak csábító sármával rendelkezik, melyre az idő, már halvány ráncokat bűvölt. Körszakállát mindig maga nyírja. Termete magas, teste izmos. Ha leveti ruháját előkerülnek az évek alatt szerzett hegei. Általában páncélt visel, kivéve a hosszú utakon, akkor csak könnyű ruházatot hord. Négy elemes köpönyeg csatjától nem válna meg, hiszen azon a családi címere is megtalálható.

Jellem: Általában nyugodt, s bármilyen helyzetben képes hideg fejjel gondolkodni. Azonban, ha valaki feldühíti, akkor az istenek irgalmazzanak neki. Szeretőként igazán szenvedélyes, néha már-már a durvaság határait súrolja. Nem igazán szereti az embereket, úgy érzi más élőlényekkel sokkal jobban kijön.

Élettörténet: Apja az ezüstsárkányok egy elől járója volt, míg anyja a vezér leánya. Tiltott kapcsolatukból született meg Julian. Miután anyja kiköltötte gyermekét, a babát elvették, s egy a sárkányok falujától messze lévő híres kovács háza előtt hagyták. A gyermektelen férfit nem zavarta, hogy a csöppség nem ember, így magához vette. Felnevelte, közben kitanította a kovácsmesterségre, s a kétkezi harcra. Szeretett apja halála után elkezdte járni a világot.

Hobby: Varázslények idomítása, kard tisztítás, edzés, kovácsolás, fémöntés

Foglalkozás: Vándor kovács, harcos

Extrák: Van egy árnyéksólyma. Ezüstsárkány. Származása végett művelt. Nem szereti a bárány, és nyúl húst. Nem érdekli kik voltak az eredeti szülei. Nem tudja, de jelenleg ő az egyik legerősebb sárkány a földön.

Képinfo: Nem saját mű, csak szemléltetés végett vettem kölcsön. (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).