Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Dr. Dave Edward Fox
Kategória: Hentai
Feltöltő: Xebol

Kor: 42, állítólag

Külső leírás: Idén tölti be a 42. életévét, legalábbis ezt állítja. Arcán fizikumán ez egyáltalán nem látszik, egy erős fiatal ember benyomását kelti másokban . Szőke haj, kék szemek és 180 fölötti magasság. Tipikus skandináv vonásokkal rendelkezik. Általában egyszerűen, direktbe rászabott, öltöny vagy zakót visel. Farmert legfeljebb otthon visel... tréning... ugyan már ne viccceljünk.

Jellem: Alapvetően kedves, megértő ember. A butaságot is jól tűri, másét és a sajátját is. Megértő, türelmes, nyugodt, néha kissé kimért és karót nyelt. Legalábbis ezt mondják sokan. De van benne valamiféle gonoszság. Nem az a csibészség ami a tipikus rosszfiú kategóriába sorolja. Valami sokkal sötétebb és elemibb. Habár ez nem látszik elsőre, de tölts el vele kettesben egy éjszakát nála az alaksorban... majd átgondolod a dolgokat az biztos.

Élettörténet: Semmi különleges. Átlagos, unalmas amerikai család második gyermeke. Három gyerek, két kocsi, kutya és kertes ház. Georgetown Egyetemen végzett teológia és vallástörténész szakon, majd doktorált és egy ideig Oxfordban tanított. Aztán valami meghasadt benne egyik napról a másikra. Belefásult az egészbe és inkább úgy döntött, hogy kilép. Végre nyugodt környezet, hódolhat hobbiknak! Könyv, régiséggyűjtés és zene, többek közt, de azért a tanítást sem hagyta abba. Jelenleg egy középiskolában tanít történelmet és zenét. .. Ohh és igen! Baromi jól hegedül!

Hobby: könyv és régiséggyűjtés, zene

Foglalkozás: Tanár

Extrák: Ritka vallási kincsek, okkult tárgyak szép kis gyűjteménye / Hatalmas berendezett könyvtár az ódon, 19 sz., régi polgári lakásában / Okkult tanok / Árnyékmágia

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 14.

Módosítva: 2015. 01. 14. 15:47:49
Módosította: Xebol

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).