Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Alois Trancy
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Honey

Kor: 16

Külső leírás: Gyönyörű, fiatal fiú, karcsú, légies termettel. Szép metszésű arcából hihetetlen kéken ragyognak ki a szemei, amelyeket a hosszú, sötét pillái még karakteresebbé tesznek, a halvány, szinte tejszőke tincsei pedig tündérszerű jelleggel ruházzák fel a fiatal grófot. Karcsú lábait még inkább kiemeli a hosszú, sötét zokni, amely alól mégis kivillan a bőre, decens erotikával ruházva fel, miközben nem sért az illem ellen sem. termetét még jobban formálja az emelt sarkú, fűzős csizma, valamint a hosszú, általában lila színű kabátja. Pasztellszíneinek hála minden erősebb árnyalat kiemeli a szépségét és megnyerővé teszik, ahogy gyermeki, ártatlan mosolya és kacaja is. Olyan, mint egy izgatott gyermek, a szemei ragyognak. Szeret mindent, ami nem hétköznapi, és egyáltalán nem áll távol tőle a színjátszás, pláne, ha ehhez jelmezbe, akár női ruhába kell bújnia.

Jellem: Rettentően összetett és sajnos nagyon sérült személy. Kedves, sőt, talán szétszórt és bohókás, de mindenképp szeretetreméltó karakternek látszik, vagyis inkább ezt játssza el; de a lelkében már kevés hely maradt az irgalomnak vagy az őszinte megbánásnak, szemrebbenés nélkül hazudik vagy ver át másokat, ha épp így hozza a szüksége. Ritkán rebben a szeme, ha olyanokat büntet vagy épp kínos lelkileg, akik őt is bántották vagy az útjában állnak, de bizarr és paradox módon olyannyira vágyja a figyelmet és a szeretetet, hogy bármire képes lenne, csak őt magát is szeressék, mint valakinek az egyetlenét. Nem sajnálja a pénzt, az idejét, semmilyen árat azért hogy elérje a céljait, ugyanakkor sebezhető és szörnyen magányos. Nem hasadt a személyisége, de annyi bántás és fájdalom érte, hogy immunis lett bizonyos érzésekre. Ezt az oldalát persze csak a hozzá közel álló illetők ismerik, a cselédsége, és hőn imádott komornyikja.

Élettörténet: Elég zavaros, a nagy része számára is titok, de amire emlékszik, néha büszke keresztként viseli, néha elmenekülne tőle, bármi áron. Egy faluban nőtt fel Jim McCain néven, kistestvérével, árván. Nagyon sanyarú és nyomorult életük volt, mindenki bántotta őket, csak ők voltak egymásnak, mígnem az ártatlan gyerekek lelke fehéren ragyogva mégis megkörnyékeztetett a sötétség, a kétségbeesés és a keserűség által, olyannyira, hogy Alois testvére képes volt a legnagyobb árat is megadni azért, hogy a testvérét boldognak lássa... A szőke ifjú pedig önmagát hibáztatta, majd a tettest kereste, aki megölte az öccsét. Így nőtt fel, fásult nihilben és sanyarúságban, mígnem egy begyűjtés folyamán összeszedték őt többedmagával és egy gazdag grófhoz nem vitték... mint játékszert. De ott sem lett könnyebb élete, a perverz, idős és az idő folyamán megszottyadt grófnak nem tetszett a koszos, ellenségesen csillogó szemű fiú, amíg Alois meg nem hallott egy "mesét", miszerint az erdőben él valaki, aki teljesíti a kívánságait. Ő pedig hamar rájött, hogy mi a kívánsága... A gróf beleszeretett, majd hirtelen és sajnálatos halálát követően Alois lett a Trany grófság örököse, ugyanis a gróf családjában is voltak kellemetlen keveredések, így Alois elintézte magának az elkövetkezendő úri életet, de milyen áron...

Hobby: olvasás, tánc, igazából minden, ami szórakoztatja, legyen az bármi

Foglalkozás: gróf

Extrák: Mélyen nagyon szomorú, magányos és szeretetéhes, tiszta gyermeki lelke van // A nyelvén egy különleges pecsét köti hozzá a szolgáját, Claude Faustust // A család címerállata a Pók // Megannyi vállalata biztosítja számára a gondtalan, gazdag életet // A családi gyűrűje tiszta arany, egy szem formában, az írisz pedig tiszta, vérvörös rubin // A nagybátyja még él, de kételkedik benne, hogy a testvérének tényleges örököse és utódja tért volna vissza csodálatos módon // Alois nem tűri az álszentséget, bár tőle sem áll távol, de már megvan a rangja hozzá, hogy önmagával szemben ne kelljen eltűrnie a megalázást vagy a hazugságokat. Még a kapcsi nagybácsi felé is két marokkal szórta az áhított vagyon egy szilánkját bankjegyek formájában, az erkélyről, így csúfolva ki az idős, kapcsi urat. // Foglalt, Joker számára // A Kuroshitsuji c. manga egyik karaktere, az animében a 2. évad, Monoshitsuji egyik főszereplője.

Képinfo: a kép nem az enyém, illusztráció a mangából (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 11.

Módosítva: 2015. 01. 11. 13:53:46
Módosította: Honey

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).