Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kisa
Kategória: Fantasy
Feltöltő: esuteru

Kor: 20 évesnek néz ki

Külső leírás: Derekáig érő, néhol rövidebb kócos haját általában kibontva hordja. Vörös szemei csak úgy világítanak a világos arcbőréhez képest. Könnyedén mozog, kecses és gyönyörű. Középmagas, vékony testalkatú. Finom és lágy vonásai vannak. Általában elrejti bájait, de nagyon szeret nőiesen öltözködni. A pántnélküli ruha illetve felső a kedvence.

Jellem: Vámpírléte miatt a vér illatának nehezen tud ellenállni, de próbálja magát fegyelmezni, s már egész jól meg neki. Azon kevés vámpírok közé tartozik, akik együtt éreznek az emberekkel. Kedves, visszahúzódó teremtés. Nehezen nyílik meg másoknak, ezáltal nehezen barátkozik. Nem szeret másokat bántani, bár nem erre nevelték. Szülei azt akarták, hogy egy vérszomjas vámpír váljon belőle.

Élettörténet: A tisztavérű vámpírok leszármazottjaként arra nevelték, hogy megvesse az embereket, s csak táplálékként gondoljon rájuk. Elzárták a külvilágtól, mondván hogy megvédik, de inkább őt akarták bent tartani. Emellett már kiskorában odaígérték unokatestvérének, hiszen a nemesi vérnek a családban kell maradnia. Ez nem ritka a tisztavérű vámpírok között, Kisa szülei is testvérek voltak. Ezzel csak egy gond, Kisa nem hogy nem kedveli, egyenesen gyűlöli öntelt, egoista unokatestvérét. Sokat vitáztak már erről a szüleivel. Emberekkel csak táplálkozás céljából találkozott. A szülei mindig lenézték az embereket, csakis táplálékként gondoltak rájuk, de ezt Kisa nem tudta elfogadni. Egyik alkalommal, amikor szülei táplálékot hoztak neki, akkor nem ölte meg, inkább csak csendben figyelték egymást. Egyszer csak elkezdtek beszélgetni. Kisa hálás volt a jó társaságért, végre volt valaki, akivel beszélgetni tudott. A férfi pedig hálás volt az ´életéért´. De mikor szülei észrevették, kényszeríteni akarták Kisat, hogy ölje őt meg, de nem tette. Ezért végül a szülei az ő szeme láttára gyilkolták meg a férfit. Ekkor döntötte el, hogy ő ezt nem bírja tovább, elszökik innen. Egyik éjjel sikeresen megszökött szülei birtokáról. Megpróbált beilleszkedni az emberek világába, bár ez az elején nagyon sok problémát okozott a számára. Ráadásul szülei sem adták fel, s állandóan felbéreltek félvér-vámpírokat, hogy felkutassák. Szerencsére a szülei úgy nevelték, hogy meg tudja magát védeni, mindenféle támadással szemben, s így nagyon jó harcos vált belőle. Mindig sikerült legyőznie, azaz elkergetnie az úgymond kutatócsapatokat. Évekig ment ez így, de Kisa már nagyon kezdte unni, s elment „meglátogatni” a szüleit. Azonban a szülei nem változtak semmit. Sokkal jobban bezárták Kisát, s nem engedtek neki semmit. Sokszor próbálkozott már újra megszökni, de eddig sikertelenül.

Hobby: Szeret zenét hallgatni, illetve beszélgetni, ennek ellenére nagyon ritkán kezdeményez beszélgetést.

Foglalkozás: -

Extrák: Vámpírok. Azok a lények, akik borzalmas erővel és felülmúlhatatlan szépséggel rendelkeznek. Sok hiedelemmel ellentétben nem égnek el a napon, bár nem szeretnek napfényben tartózkodni, bántja a szemüket. Látszódnak a tükörben és a fokhagymás ételeket is szeretettel fogyasztják. A karó és a fejlevágás az, ami végezhet velük. Van vérkeringésük, bár a vérük színe sötétebb, mint egy normál emberé. A nyáluk gyógyító erejű.

Képinfo: A kép nem a saját tulajdonomat képzi. (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 07.
2015. 06. 25.

Módosítva: 2015. 06. 24. 20:21:55
Módosította: esuteru

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).