Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Yoshizawa Kimiko(kitalált karakter)
Kategória: Bleach
Feltöltő: Yasui

Kor: 94 éves

Külső leírás: Első ránézésre fiatal és törékeny. Hosszú, tiszta szőke hajkoronája van, melyet hátul, legalul összefogva hord. Alkata karcsú, magát edzésben tartja, teste sok mindent kibír. Mellei nem túl nagyok, inkább a harci körülményekhez igazodtak. A rövidnadrágokat kedveli, bármi történjék, ha teheti csak azt hord. Szemei világoskékek, gyönyörű Husky szempár. Körmei alapból feketék, sohasem festi, fajtája miatt ilyen az alapszíne.

Jellem: Jellemre természetes, átlagos, mégis nagyon odaadó fajta. Emberi, de kegyetlen harcos, ha kell. Mégis, ha csak teheti, elkerüli a megütközéseket, a békét és a diplomáciát sokkal jobban kedveli. Béketűrő és szerető. De persze menekülni is megtanult, hiszen kislányként, míg nem tudta elrejteni erejét sokszor kellett Kisukéval menekülniük. Lelkületében fontosak az állatok. Nagy állatbarát, ha teheti egyet sem hagy cserben. Van is az osztagnál egy fekete cicája, Lucifer.

Élettörténet: Réges-régen, ugyan úgy, ahogy a Bountok is születtek, egy kísérlet kudarcba fulladva befuccsolt. Az első pár Velcro így látta meg ezt a világot. A Bountok ellen tervezték őket, így a halálistenek és a Bountok erejét is birtokolják. Azonban a Velcrok ereje lassan fejlődik ki, amiről a halálistenek nem tudtak, így megpróbálták elpusztítani őket, de sikerült elmenekülniük. Elszabadultak tehát a világba. Kimiko tiszta Velcro szülök gyermeke volt, azonban szüleit megölték a kis Kim szeme láttára. Ezután Uraharához került, és Yoruichi segítségével nevelgette és edzette a kislányt, akiről azt hitték sima halálisten. Ekkoriban ismerkedik meg Soi Fonnal is, akivel nagyon jó barátságot kötöttek. Kimiko a testvéreként nézett fel mindig is az idősebb Soi Fonra. A lány ereje kiaknázódott: Megtanult mindent amit egy halálistennek tudnia kell. És ekkor jöttek rá, hogy Kim nagy bajban van. Egy Velcro, aki a saját erejéről sem tud, a halálistenek között. Yoruichi elrejtette, és megtanította, hogyan használja Velcro erejét is. A Velcroknak szükségük van egy tárgyra, egy eszközre, amin keresztül elszívhatják a lelkeket a lélekölő kardjukba, s onnan erőt nyerhetnek belőle. Kimikonak nagyon hamar lett kardja, s nagyon hamar meg is barátkozott vele. Szinte az első pillanattól kezdve életre tudja hívni kardját fizikai testbe, kislányként is a kardjával játszott rengeteget. Kiderült tehát, hogy Kimiko rettenetesen tehetséges még Velcronak is, és hamar meg is lett az eszköz, ami az ő lélekelszívója lett. A kardjára kötött kék szalag. Nem sokkal később Kimiko elérte a bankait, Yoruichi pedig eltűnt. Soi fon előléptette Kimet Omaeda helyére hadnagynak, mi több, a Titkos Hadtestet is gyakran bízta rá. Minden rendben ment, a lány sikeresen elrejtette szinte összes erejét, hogy ne bántsák, ám egy napon tudja, hogy vége lesz a békének, és el kell hagynia szeretett második osztagát.

Hobby: edzés, állatok gondozása, Soi Fon körülugrálása

Foglalkozás: 2. osztag hadnagya, Titkos Hadtest helyettes parancsnoka

Extrák: Kardja neve: Kurokorosu (Sötét Gyilkos) ***alap alakja eltérő a többitől. Csak egy sima tőr, mely a lábszárához van erősítve. Kék szalaggal van bekötve a markolata***Shikai (hívása: gyilkolj a sötét éjben): a képen látható balta, melyen egy kék szalag már a fej csatlakozására van kötve***Bankai (Kurokorosu Shizukadearu: Csöndes Sötét Gyilkos): egy egyszerű kasza, a kék szalaggal a nyelén***ez a kék szalag az eszköz, ami segít elnyelni Kimnek a lelkeket.

Képinfo: nem én rajzoltam, de ajándékba kaptam ismerősömtől hogy itt használhassam. (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 04.

Módosítva: 2015. 01. 04. 10:11:07
Módosította: Yasui

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).