Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Allan Shan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Darkneko

Kor: 20

Külső leírás: Kinézete elégé extra, így próbálja ellensúlyozni, hogy csak 175 cm, vékony testalkatú és elég világos a bőre. Szőke haját rövidre vágva hordja, egyedül középen a fufruja ér le az orráig. Kék szemeit kontaktlencsével varázsolja lilává, és mindkét fülében fültágító díszeleg. Szereit extrémen kinézetét, de amit biztosan nem lehet megérteni, vagy leimádkozni róla az a békás sapkája, valamint a gázmaszkja, bár utóbbit ritkábban hordja. Kedvenc színe a narancssárga, ezért gyakran ilyen pólókban rohangál.

Jellem: Infantilis kissé tájékozatlan ámde filozofikus kölyök. Igazi szélvihar természet. Atomjaidra cincál, aztán újra összerak és ledob valahol. Valahol, ahol sokkal jobb neked. Határozott kiállású talpraesett srác, aki tiszta szívéből és hithűen utálja az angolokat. De a sört bezzeg szereti, és ha a kelleténél egy kicsivel többet iszik belőle nagyon goromba tud lenni. Nem hisz a szerelemben, vagy legalábbis nem tartja fontosnak, vagy ha mégis, akkor szempillát rebegtetve letagadja. A közvetlenség, optimizmus és a vidámság mintaképe. Egyszerűen nem tud nem vigyorogni és röhögni mindenen, de ha egyszer elpattan az a bizonyos húr…. szépen szól 2-3, de utána bekattan, és egyedül a legjobb haverja képes leállítani, már amikor. Egy idő után idegesítő és tündérien bájos. Tenyérbe mászóan jóindulatú, és néha még a kelleténél is naivabb. Rettentő magas intelligenciával van megáldva, de ezt többnyire remekül palástolja, főleg, hogy képes a saját lábába is elesni és mindig tele van kék-zöld foltokkal, csak tudná, hogyan szerzi őket. Első ránézésre igazi mintagyerek, és tulajdonképpen másodszorra se lehet észrevenni rajta semmi furcsát.

Élettörténet: Harmadik gyerekként jött a világra, mert a szülei szeretek volna egy kislányt is….. na ez nem jött össze nekik, csak negyedszerre. Tanyasi gyerek és ezt büszkén vállalja is, hogy mekkora paraszt, bár az eszével mindig is kitűnt. Az iskoláit kitűnőre végezte el, tanulás legkisebb jele nélkül, és ösztöndíjjal mehetne bármelyik egyetemre, de ez nem valószínű, hogy meg fog mettőrgéni. Mivel PoCorn nélkül nem megy sehova, így köszöni tökéletes neki a tanyasi kocsmatöltelék szerepe.

Hobby: Grafiti készítés, kocsmázás, PoCorn, lovaglás

Foglalkozás: -

Extrák: Egyedül is képes lenne elvezetni a tanyát, és ezért is tanult meg lovagolni.*** Nem szeret, de tud énekelni, és ezt csak legjobb barátjának hajlandó.*** Ha Corn mondaná neki, minden gond nélkül költözne vele bárhova.**

Képinfo: Nem én készítettem, csak illusztráció. (deviantart) (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).