Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lolek Hirsch
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 38 éves

Külső leírás: Magas, széles vállú, kissé szálkás testalkatú férfi. Korától függetlenül jól tatja magát, de igazándiból sosem volt túlságosan sportos, izmos pedig végképp nem. A kellő izomzat viszont mindig is ott ült csontozatán, ezáltal megadva neki egyfajta lágy, mégis tiszteletet parancsolóan férfias sziluettet. Alkatát még a csontos jelzővel is illethetnénk: ujjai, vállai s arcának markáns vonalát is élesebben látszó csontjai adják. Arcvonásain már kissé meglátszik az idő vasfoga: ha mosolyog, kissé több mosolyránca van, mint egy húszévesnek, ha nem alszik eleget, szeme alatt is mélyebb, sötétebb táskák ülnek. Álla és járomcsontja határozott vonalú, férfiasan szögletes keretet adnak neki. Ajkai nem túl teltek, de penge vékonynak sem nevezhetőek. Sokkal inkább a komoly s határozott szóval lehetne őket jellemezni. Tökéletes, vakítóan fehér mosolyát csak ritkán villantja meg, pedig igazán jól áll neki. Tejfehér bőrét csak szórványosan tarkítják anyajegyek, szeplők pedig egyáltalán nem. Szemeibe nézve, az ember egy egészen más embert ismerhet meg, mint akit a külvilágnak mutat. Azokban a varázslatos borostyánkövekben benne van minden, amit csak el lehet képzelni: tűz - ridegség, boldogság - fájdalom, szeretet – gyűlölet, lelkesedés és közöny. Haja egyenes. Mindig szanaszét áll, nem igazán tud vele mit kezdeni. Ha elalussza, van, hogy kalapban megy dolgozni. Küllemét nagy hiúsággal tudja kezelni, ezért sem engedheti meg magának a szétszórt megjelenést. Majdnem állandó jelleggel szemüveget visel, ugyanis korának köszönhetően egyre rosszabbul lát. Öltözködését tekintve mindig elegáns és divatos. Ha éppen farmert, inget és zakót visel, akkor is. Van egy homokszínű sála, ami minden nap megfigyelhető nyakában, mint a kedvenc kiegészítője. Az ékszereket nem szereti, nem is hord egyet sem.

Jellem: Despota állat – kapnád a választ, ha a keze alatt dolgozókat kérdeznéd. A valóság viszont, ha nem is nagyon, de távol áll ettől, jóval összetettebb jellem. Maximalista, mindig a tökéletességre törekszik. Ez munkájában és magánéletében is megmutatkozik. Munkájában sosem enged színpadra egyetlen félkész darabot sem, a magánéletében pedig pont ezért nincsen párja. Nehéz vele kijönni, és elviselni sem egyszerű dolog. Pedig ő is, mint minden ember vágyik a szeretetre, s ő maga is akar valakit szeretni. Többször volt már hosszabb, többéves kapcsolata, de egyikben sem mert igazán megnyílni, vagy teljes szívével szeretni. Ez pedig nagy hiba, ha az embert feltétel nélkül szereti a párja. Eme „tökéletlenségével” tisztában van, s elviselni is csak azért tudja, mert védelmi reakcióként tudja be. Fél attól, hogy elhagyják, vagy hogy összetörik a szívét. Kicsit önző, s önfejű. Sokszor érzi azt, hogy az a legbiztosabb, ha minden munkát ő végez el – akkor biztos olyan lesz, ami neki is megfelel. Ha nem is villogtatja túl gyakran – szinte soha -, de igazán jó, mondhatni klasszikus érzéke van a romantikához. Tudja, mivel lehet levenni valakit a lábáról. A külvilág számára ő nem más, mint egy maximalista diktátor, akinek nem lehet eleget tenni – semmilyen téren sem. Állandóan komoly, kollégái talán még sosem látták mosolyogni. Viszont ha dicsér, azt komolyan kell vennie mindenkinek, ugyanis nem osztogatja csak úgy az elismerő, már-már kedves szavakat. Ő azon kevés ember közé tartozik, aki szereti a magányt. Vagy ha nem is szereti, de jól megvan egyedül is – neki is kényelmes, s a világ többi emberének is.

Élettörténet: Angliában, egy kisvárosban született. Édesanyja lengyel, apja pedig angol származású volt. Szülei nem voltak házasok születésekor, s apja a későbbiekben sem vette feleségül édesanyját – s Loleket sem vette a nevére. Ugyanis a férfival volt egy kis bökkenő: nős volt, egy gyönyörű kislány, s egy életerős kisfiú büszke édesapja. Nem fért bele az életébe egy házasságon kívüli gyerek, emellett a karrierjének sem tett volna túl jót. Így Loleket édesanyja nevelte egyedül egészen öt éves koráig, mígnem anyai nagyanyja úgy döntött, hogy besegít lányának s unokájának. A kis Lolek boldog környezetben növekedett, szeretet vette körül, igaz édesapját tulajdonképpen sosem ismerhette meg. Életének legmeghatározóbb élményei közé tartozott, mikor nagyanyjával lengyel nyelvű színházi előadásokat látogattak. Hiába volt még kisgyermek, már akkor is magával ragadta a színpad, elvarázsolták a jelmezek. Így mikor arra került a sor, senki sem lepődött meg, hogy már középiskolásként is művészeti tagozatba járt. Imádta az irodalma, s ha lehetett, bármilyen lehetőség adódott rá, szeretett is szerepelni versmondással, felolvasással vagy iskolai darabokban. Végül színművészeti egyetemen végzett. 23 évesen már olyan szerepeket kapott meg, melyekről más csak álmodni sem mert, s karrierjének ez még csak a kezdete volt. Egyre nagyobb sikereket ért el, s 28 évesen már a rendezéssel is próbálkozott. Ha sikere nem is volt osztatlan, de felkeltette rendezésével a média és néhány neves színház figyelmét. Ugyanis mert, és tudott újat, izgalmasat és egyben megbotránkoztatót alkotni. Ez után sorra kapta a felkéréseket, s magának is be kellett ismernie: a rendezést még a színészkedésnél is jobban élvezte. Hiába hiszik azt sokan, csak a hatalom miatt lett színészből rendező, de ez nem így van. Lolek úgy véli, rendezőként sokkal jobban ki tudja fejezni a művészetét, s többet tud adni az embereknek. A Sikerrel együtt járt a hírnév is, a hírnévvel pedig az, hogy egyre többen lettek kíváncsiak a magánéletére is. Mindig is vigyázott, hogy semmi személyes ne szivároghasson ki róla, de ő sem úszhatta meg a kellemetlen pletykákat. Több újság cikkezett gyermekkoráról, vallási hovatartozásáról, s nem egyféle feltételezés született nemi identitásáról. Soha, egyik feltételezést sem igazolta, vagy cáfolta meg, nagyon minimális mennyiségű információ kiszivárgását engedte csak (csupán azt, amit egyébként is megtudott volna a nagyérdemű). 31 éves korától London legnevesebb színházában dolgozik rendezőként, 33 éves korában pedig elnyerte a színház igazgatói széket is. Azóta sikert sikerre halmoz, mégha olykor felháborodást is kelt a konzervatívabb rétegekben.

Hobby: Imád olvasni. Versek, regények, novellák – neki teljesen mindegy. Emellett néha leül a versenyzongorája elé is játszani. Szereti a különbféle művészeteket is, gyakran jár kiállításokra. A modern, új dolgok vonzzák, de a klasszikusokat is szereti. Em

Foglalkozás: Színész, rendező, színházigazgató.

Extrák: Egyedül él egy nagy, külvárosi házban. *** Évek óta nem volt kapcsolata. *** Beszél lengyelül egy kicsit nagymamájának köszönhetően. *** Homoszexuális. Tudja is magáról, s a környezete, sőt szinte mindenki más is – ebben csak az a vicces, hogy senkinek sem vallotta be, sosem coming out-olt. Mondhatni, ez az ő nyílt titka. *** Zsidó. Nem gyakorolja a vallását, de ebben a hitben nevelték fel. Ő nem ünnepel se karácsonyt, sem pedig Hanukát, mégis sokan megpecsételik emiatt is. *** Apját utoljára 18 évesen látta, akkor is ő kereste fel a férfit. *** Ha nem is profin, de tud zongorázni. *** Van TV-je, de csak szökőévente egyszer kapcsolja be.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztrációként szolgál. (http://th06.deviantart.net/fs70/PRE/f/2013/255/b/d/comm__allen_by_littleulvar-d6m0sa4.png)

Engedélyezve: 2015. 01. 02.
2017. 08. 17.

Módosítva: 2017. 08. 08. 13:27:59
Módosította: Regi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).