Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Melchior (kitalált)
Kategória: Bleach
Feltöltő: Szőlőszem

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Elég nehéz összetéveszteni őt bárkivel is. Nagyon sötét gesztenye barna haja és szürke szeme van amely néha a fény hatására kéknek látszódik / minősül. Elég csinos fiú. 166,5 cm magas, nem túl izmos, viszont kissé vékony testalkattal rendelkező személy. Mivel Espada-ként van jelen most, ezért ugyanazon a helyen ahhol Grimmjow-nak is van, rendelkezik hollow mivoltra utaló ürességet szimbolizáló lyukkal. A lyuk mellet azonnal a bal oldalán van feltüntetve a 6.-os sorszám az Espada-k rangjai között / rangjában. Arrancar egyenruhája nagyon sokat megmutat a testéből és kissé furcsa is.

Jellem: Melchior egy érzékeny, szolgalelkű és hűséges férfiú. Kinézetre sem egy alfahím, de nem is akar az lenni. Némileg valamilyen szinten még önbizalom hiánnyal is szenved, de Grimmjow mellet hasznosnak érzi magát. Önfejűnek önfejű, viszont mégse megy fejjel a falnak. Inteligens és jó szívvel rendelkezik, ámbár neki is megvannak a szadista / mazochista dolgai. Szeret "játszani". Viszont csak már akkor öl és / vagy harcol ha már végleg rá lett kényszerülve, vagy ha Grimmjow-ról van szó. Biszexuális.

Élettörténet: Mint ahogy már az kiderült az eddigiekben, Melchior múltja szorosan összekapcsolódik Grimmjow múltjával.Végig kísérték egymást addig amíg Espada-ká nem váltak, Melchiornak szüksége volt némi nógatásra, de soha nem adta fel, még akkor sem amikor mindenki feladta a reményét hogy képtelenek lesznek tovább fejlődni Vasto Lord-á , és csak Grimmjow tartott ki, ő továbbra is a barátjában bízva tovább küzdött vele egészen addig amíg Aizen-nel nem találkoztak. Az ő kapcsolatuk egyrészt olyan mint a "király és a ló" kapcsolata, másrészt nagyon szoros baráti kapcsolat is. Igazából Melchior többet is érez ennél ő iránta, mindennél jobban szereti őt és mindenkinél az egész égadta világon, viszont soha nem vallotta be Grimmjow-nak hogy valójában mit érez iránta, azonban sejti, hogy partnere érzi, hogy ő mit érez igazán ő iránta. De, ezzel soha nem élt vissza a 6.-os espada, ámbár valamilyen szinten mégis kihasználja ezt, de csak egy bizonyos fokig.

Hobby: Rajzolás, Olvasás, Elmélkedés bizonyos dolgokon, Ivás, Hastánc,

Foglalkozás: Grimmjow Jaegerjaques partnere, 6.-os Espada (Sexta Espada), Grimmjow Jaegerjaques-t szolgálni,

Extrák: A kardjának a neve Lobo Oscuro, ami ugye sötét farkast jelent, mivelhogy még az a Adjuchas formájában egy farkas képében tengette napjait a még szintén Adjuchas Grimmjow-al együtt.

Képinfo: Saját (http://)

Engedélyezve: 2015. 01. 04.

Módosítva: 2015. 01. 03. 07:18:39
Módosította: Szőlőszem

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).