Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Christian Horan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lexine

Kor: 23

Külső leírás: Külsejére nem fordít sok gondot, mégis sokszor előfordul, hogy valaki rajta felejti a tekintetét. Nem igénytelen, de egyértelműen nem az a hajzselével minden egyes tincset külön beállító fajta. És ez így van jól. Általában csak felvesz egy farmert, egy egyszínű pólót, de ezekben az egyszerű darabokban is jól néz ki. Sőt, ezek talán jobban is passzolnak hozzá, mint egy márkás, agyonmintázott darab. Magas, nem túl izmos, de azért sportos testalkatú. Mézszínű szemei alatt sokszor sötét karikák éktelenkednek, egyre önpusztítóbbá váló életmódja első jeleiként. Ha zavarban van, ha ideges, vagy, ha gondolkodik, ujjaival végigszánt szőkésbarna tincsein, így haja már a nap felénél igen kócos. Szerencséjére ez is kifejezetten jól áll neki, szeplőivel együtt aranyos, kisfiús megjelenést adnak neki. Az említett szeplőket egyébként ki nem állhatja, kifejezetten idétlennek tartja.

Jellem: Egyértelműen nem az az álmokkal teli, bizakodó fiú, aki néhány évvel ezelőtt volt. Úgy is mondhatnánk, hogy lelkileg egy leejtőn araszol lefelé. Igaz, csak nagyon lassan, hiszen alapvetően van benne küzdőszellem, viszont a sorozatos sikertelenség apránként morzsolgatja a lelkét. Nem tudja feldolgozni, hogy nem sikerül valóra váltani az álmát. Hiszen nem számít neki semmi, csak a zene és, hogy elismerjék amit csinál, de a sok kudarc után már megtanulta, hogy ahhoz nem elég a tehetség és a kemény munka, szerencse is kell hozzá. Abból pedig neki soha nem jutott túl sok. Pedig megérdemelné, hiszen hihetetlenül segítőkész, becsületes és kedves. Kétségtelenül túl kedves. Egyszerűen nem tud nemet mondani, akkor sem, mikor tisztában van vele, hogy csak kihasználják, erre anyjával való kapcsolata a legjobb példa. Nagyon zárkózott, ezért szörnyen nehéz őt igazán kiismerni. Például, ha megkérdezik hogy van, ő gondolkodás nélkül egy megvagyok-kal felel, pedig aki jól ismeri tudja, hogy nála a megvagyok című semleges lelki állapot nem létezik. Viszont, gyűlöli kiadni magát, ha akár csak egy apró dolgot is megoszt valakivel azzal kapcsolatban, hogy mi zajlik benne, szinte azonnal megbánja, ettől meztelennek, teljesen védtelennek érzi magát. Kivételek ez alól a dalai. Azok mellbevágóan őszinték és nem utolsó sorban gyönyörűek.

Élettörténet: Az élet soha nem volt vele túl bőkezű. Apja már a születése előtt lelépett és azóta nem is hallott róla. Anyja egy szinte életképtelen, lusta nő, aki mellett csoda, hogy megérte a felnőtt kort. Gyerekkora egyhangúan telt, anyjától nem kapott túl sok szeretetet és mivel nehezen barátkozott, az iskolában sem volt túl népszerű. Kisiskolás korában kezdett gitározni egy iskolai szakkör keretében. Akkor még ő sem tudta, mennyire lételeme a zene, csak azért kezdte el, hogy minél kevesebb időt kelljen otthon lennie. Egy idő után pedig azt vette észre, hogy a zenélés mindig meg tudta nyugtatni, mindegy hányszor semmirekellőzte le az anyja, csak mert a mosogatás, porszívózás és bevásárlás után elfelejtette levinni a szemetet. Ezek után nem is csoda, hogy egy nappal azután, hogy elvégezte a középiskolát, már húzta is el a csíkot otthonról. Bár fogalma sem volt, hogy hol fog éjszaka aludni, de nem is érdekelte. Be akart futni, mint zenész, így hát nem is volt kérdés, hogy Los Angeles-be megy. A városba, ahol minden beteljesült álomra jut egy tucat összetört. Mivel nagyon kellett neki a pénz, szinte bármilyen munkát elvállalt. Közben folyamatosan próbálkozott a zenei pályájának beindításával, rengeteg embert felkeresett, de hiába. A tehetségét mindenki elismerte, de a kiadóknak nincs pénzük az összes tehetséget felkarolni és mivel neki nincsenek kapcsolatai, mindenhol visszautasították. Ez így megy már évek óta és lassan kezd belefásulni a sikertelenségbe. Bár még mindig próbálkozik, ő sem nagyon hiszi már el, hogy valaha befut. Ha pedig ez nem lenne elég lakótársainak sikerül egyre mélyebbre rántani őt. Lakásuk szinte folyton a füves cigik füstjétől bűzölög és - míg kezdetben egyértelműen visszautasította, ha őt is megkínálták- ma már az ő szájából is egyre többször lóg ki a füstölgő rúd.

Hobby: általában dalokat ír

Foglalkozás: egy nem túl felkapott bárban gitározik és énekel

Extrák: ***Anyja egyedül nem igazán tud megállni a lábán, ezért Christian minden hónapbak küld neki egy szép összeget. Részben emiatt tud csak nagyon nehezen megélni a keresetéből.*** Zenélni évekig tanult, de énekórára soha nem járt. Mégis olyan magabiztosan használja a hangját, mint egy profi énekes.*** Nem kábítószerfüggő, de egyre többször nyúl droghoz- eddig még csak gyengébbekhez- ha maga alatt van.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2014. 12. 29.
2015. 08. 24.

Módosítva: 2015. 08. 23. 18:37:16
Módosította: Lexine

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).