Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Boell Schultze (kitalált)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Hikarii

Kor: 15

Külső leírás: 161 centi magas fiú tincsenként szanaszét álló fakó barna hajjal és ugyanilyen szemekkel. Szemüveget visel, de anélkül sem túl tompa a látása. Arca finom vonású. Szemöldöke vékony, szép vonalú, szeme kicsit keleties vágású. Pösze orra van és vékony, halvány szája. Testalkata átlagos, bár elég vékony. Általában egyenruhában látni, amikor nem kötelező ezt hordania, egyszerű fehér inget hord fekete nadrággal és csizmával.

Jellem: Elsőre nem egy megnyerő személyiség: visszaüt rajta, hogy úri házban nőtt fel. Távolságtartó, kell pár nap, hogy a közelébe férkőzzön az ember. Ha egyszer elfogadott valakit, azzal egész normálisan viselkedik, viszont könnyű megharagítani (szerencsére viszonylag könnyen békül, ha tisztességgel bocsánatot kérnek). Beszéde néha bonyolult, hosszú mondatokat használ kacifántos szavakkal, csak ha fáradt vagy nincs kedve beszélgetni, akkor fogalmaz egyszerűbben. Elég csípős nyelve van, bármikor, bárkinek képes megjegyzést tenni, ez néha bajba sodorja. Igen erős az igazságérzete is.

Élettörténet: A központi város egy előkelő családjának sarja. Apja a Királyi Rendőrség egyik régebbi tagja, anyja háztartásbeli. A négy testvér közül ő a második legidősebb és az egyetlen fiú. Náluk régi hagyomány az, hogy egy gyermeket katonának küldenek, de mivel nővérének már akadt kérője, így őrá esett a választás. Igaz, nem kitörő lelkesedéssel, de elfogadta szülei döntését. Most a kiképzőegység 104. osztagjának tagja, a jobbak közt tartják számon.

Hobby: Nincs igazán, amihez kedve támad

Foglalkozás: Kiképzés alatt lévő katona

Extrák: Shingeki No Kyojin * uke * víziszonya van * nagyon jól bánik a lovakkal * a Felderítő Egységhez akar csatlakozni * lenézi a Rendőrség és a Helyőrség tagjait, nem tartja őket igazi harcosoknak * függ az egyik gyerekkori barátjától

Képinfo: Nem én rajzoltam, csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 12. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).