Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Damien Blackmoor
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 27

Külső leírás: Haja oldalt kissé felnyírt egyenes szálú, hátul kissé tüskés fazonú. Sokan mondják róla hogy úgy fest mint ha ráömlött volna a szőkítő. Bár ő mindig azt szajkózza hogy szerette volna átfestetni . Szemei acélkékek és hatalmas mennyiségű nyugodtságot sugároznak, bőre vékony, minden kisebb kékeszöld erecske áttetszik rajta. Kacsói igényesek, bár a cigizés homlokegyenest hogy nem használ neki. Vékony pálcika lábacskái finom kis izmokkal tarkított testet tartanak, nem olyan magas mint hinnénk átlagos magasságú férfi. Néha kihúzza a szemeit vékonyan egy kis fekete szemcerkával így finomabb lesz az arcocskája. Szemöldökével és bájos mosolyával bárkit meg tud győzni, bármi legyen is a cél. A munkahelyén megkövetelik a lakkos makkos cipőket, és az öltöny viselését. A nyakkendőkkel végleg összeveszett, így nála a szekrényben megkötve sorakozik mindegyik. A hétköznapi ruhái többnyire fekete, vagy krémszínű cuccokból tevődik össze, esetleg egy két kék darabbal gyürkőzik meg de semmi többel, nagyon finnyás.

Jellem: Kis pukkancs, jellemezné az egyik munkatársa. S valóban, egy igen hasznos de ugyan akkor kissé hisztis egyeddel akad dolgunk. Persze kedves és néha cinikus öltönyös pingvinünk szeret egyedül lenni, nem kér segítséget semmihez. Általában egyedül bénáz el mindent és akkor nincs kinek röhögni rajta. De ha ez történne eszméletlenül elpirulna, és ahogy az elején említettük puffogna mint az atom. Néha kiruccan egy kicsit kirándulgatni, szívéhez közel áll a természet és imád olyan helyeken lazítani ahol csak ő van, vagy esetleg rajta kívül pár ember. A családjához semlegesen viszonyul, egy nővére és az édesanyja támogatta egészen idáig. Visszahúzódó, de ez a hátrányára válik mert így sosem jut sem előre sem hátra. Ki kéne törnie a folytonos magányságra vágyásból és boldognak lennie, de nem érti mi gond van azzal ha ő ilyen.

Élettörténet: Egy kisebb vidéki városkában született, zabigyerekként. Kimondottan tiszteli édesanyját aki később férjhez ment apja egyik barátjához aki úgy látszott nagyon szereti a neki fontos embert. Nővére még anyja első házasságából született, röpke öt évvel idősebb tőle, de mindenben kész neki segíteni, mondhatni olyan mint egy tündérkeresztanya. Kisgyerekkora kisebb veszekedésekkel, de örömtelien telt, sokkal több mindent felfogott mint az átlag gyermekek de ez az idő múltával megkopott. Azonban ma is ott él a szívében ez a képesség, hogy pontosabban sikerült kiismernie az embereket csupán a mimikájukból, az egymás közti beszélgetésekből, vagy szimplán a hozzá intézett szavakból. Unalmasnak tartja az átlagos embereket, nem akar olyannal kapcsolatot akinek a kinézetével több száz ember bír még ugyan abban az utcában. Ő sem egy tömeg gyártott pasi, és kívánja igényli a nem átlagosak társaságát. Akárhányszor kapcsolata volt mindig olyan embert választott aki magasabb és jóval izmosabb is volt nála, mondhatni hogy imádja az ilyen típusú férfiakat. Csak hát az a gondja hogy nem meri néhányukat megközelíteni. Milyen kár, pedig ő odaadná mindenét egy tartós kapcsolatért. Egy igen pimasz stílusú lakberendezővel állunk szemben aki egy kis ital után lazul el annyira hogy gátlástalan legyen, mondhatni hogy meg kell törni nála a jeget ahhoz hogy bevesse magát.

Hobby: munkája, ivás, és a pasik lehetetlen hajkurászása

Foglalkozás: lakberendező

Extrák: * gátlásos, csak egy kis ital után képes annyira ellazulni hogy táncba vihessék * * nem veti meg a tépett stílusú ruhákat, de azért egy bizonyos határt nem lép át * * tapasztalt emberke, minden téren* * képtelen magára főzni így mindig hozatja az elemózsiát* *bagózik * *uke/ seme is lehet *

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 12. 29.
2017. 07. 26.

Módosítva: 2017. 07. 25. 13:03:27
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).