Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Lenny Mccoy
Kategória: Hentai
Feltöltő: ef-chan

Kor: 20

Külső leírás: Most már elmondhatja, hogy szerencsés alkat. Három éve ismerkedett meg ugyanis a cosplay-jel, akkor kicsit duci volt, de hogy fessebb lehessen hősei bőrében, gyúrni kezdett, amely ma már meglátszik rajta. Nem lett ugyan egy hatalmas kigyúrt állat, de lementek a plusz kilók, és izmai is előbújtak kellemes tónust adva testének. Magasnak is mondható, 182 centi. Haja ugyan mindig kissé kócosnak és rendezetlennek tűnik, de mivel rövid és szőke, - na meg mert a gazdája is eléggé hiperaktív, sokszor kissé szeles is - jól áll neki, de nem, a szeme nem kék, nem herceg ő, sokkal inkább egy szimpatikus személyiség kedves, csokibarna tekintettel. Szereti az ékszereket, főleg a fülbe tehetőket, van is fülbevalója is és egy halom fülgyűrűje, régebben egy köldökpiercinget is bevállalt, de sokszor “útban” volt cosplayeknél, így arról lemondott, helyette most laza és sportosan elegáns ruháihoz csuklószorítókat hord egy kedvenc hőse, Date Masamune miatt. Egyetlen dolgot nem szeret magán, amelyet mindig igyekszik ragtapaszok mögé rejteni, hozzászoktatva mindenkit, hogy a ragtapasz az imidzséhez tartozik: arca bal felén egy balesetből származó forradásnyom húzódik végig.

Jellem: Kedves, társaság közepe srác, ki észrevétlen beszél lyukat bárki hasába. Sokszor maga sem tudja, hogy is elegyedett szóba egy-egy nagy barátjával. Szeret pörögni, mindennek a közepében lenni, de legfőképp animeconokra, meetekre járni. Nem otaku barátai is vannak, és velük is szívesen eljár, de sokszor helyezi a cosplayt minden elé. Eléggé megszállott, s ugyan jár egyetemre, vágya, hogy egyszer megélhessen a cosplayből, abból, hogy másoknak gyárt kiegészítőt, és hogy meghívott vendégként, conról conra jár, miközben csomó fancuccát árulva tesz szert tisztességes bevételre. Nem szeretne gazdag lenni, épp csak szeretne megélni a hobbijából. Amúgy megbízható srác, amit megígért, azt megtartja, ugyanakkor érti is a poént, nem egyszer fogadtak már animés barátaival, és trollkodták végig a cont közösen. Kedves azokkal, akik odajönnek érdeklődni a munkái kapcsán, és szívesen oszt tanácsokat, ha valaki hozzá fordul valami cosplay-jel kapcsolatos kérdéssel. Nem titkolja technikáit, sok tutorialt oszt meg, szívesen beszélget ismeretlenekkel neten is, sőt, sokszor maga ír másokra. Nem fukar, ha valami lenyűgözi, azt kifejezi, roppant őszinte, de törekszik nem bunkó lenni - van, akinél sajna már azzal azzá válik, hogy őszintén vállalja a véleményét. A támadások eleinte megviselték,d e ma már megválogatja, ki az, akinek a véleményére ad, s megvannak azok a barátai, akik kendőzetlenül közlik vele, ha hülye volt, vagy ha valamit elszúrt, építő kritikákkal segítve fejlődését. (egyébként ilyen szempontból egy nem animés barátja szavára ad a legtöbbet, aki kertelés nélkül mond véleményt, s mivel szintén “mesterember”, szeret barkácsolni ő is, még érti is a szakmát, van szeme ahhoz, hogy valóban segítse.)

Élettörténet: Átlagos srác, apja, anyja irodisták, de jól keresnek, mára vezető beosztásúak. Kapcsolatuk jó, de őt mindig is nem titkoltan a nagyszülei, akik velük együtt élnek, nevelték inkább, míg szülei dolgoztak keményen, így a mai napig kötődik hozzájuk is, ma már inkább maga segítve őket, nem pedig fordítva. Gimnázium elején ismerkedett meg az animékkel egy új osztálytársa révén, aki hamar belerángatta az első cosplayes élményébe is. Ma már nevetve gondol vissza rá, milyen gáz Kamina volt, de roppant jól érezte magát, s hagyta, hogy beszippantsa ez a világ. Már az első conon sok emberrel ismerkedett meg, és csomó biztatást kapott. Nem is fogta vissza magát, a következő alkalomra alaposan beleásta magát a különböző technikákba, és bár egy rém egyszerű cosplaye volt, a Yu yu hakushoból volt Hiei, már rákészült egy nagyobb dobásra, amely miatt egy csomó bétát csinált, és hajította ki az elrontott darabokat, és tökéletesítette technikáit. Azonban míg Hieiként ugrabugrát a conon, sikerült felbuknia, és beleesett a egyik üvegajtóba, s szétvágta az arcát. A heg sajnos nyomot hagyott az arcán, ami miatt jó fél évre felhagyott a jelmezkészítéssel. Egyrészt a szülei sem engedték el, másrészt maga is bezárkózott kissé, nem tudva elviselni, hogy amúgy helyesnek tartott arcát így eltorzította, főleg, mert sminkkel sem tudta igazán eltüntetni. Aztán a legjobb barátja, aki amúgy nem animés, adta meg számára a megoldást: tapasszon rá ragtapaszt. Úgyis mindenki annyira megszokta már a kötést az arcán, míg a seb gyógyult, hogy már mondhatni a védjegye. Ez megvilágosodást hozott a számára, s végül újra felvette a kapcsolatot az animés barátokkal, s azóta töretlen a kedve, de mindig nagy gondot okoz neki a karakterválasztás, mert mindig olyan karaktereket választ, akiknél nem furcsa a ragtapasz, vagy eleve van heg az arcukon. Az első nagy cosplaye, amivel készült ugyan, de aztán a sérülés miatt eltolta, hatalmas sikert hozott számára, s bátorították, hozzon létre cosplayes oldalt, s szinte beleszédült, mennyi követője lett szinte rövid idő alatt. Azóta is hálás Gutsnak a Berserkből, akinek eme sikereit köszönheti. Aztán jöttek sorban a maszkos vagy vágásnyomokkal, kötésekkel rendelkező karakterek, mint Alexander Nikolaevich Hell a Seilkon no Qwaserből, Hei a Darker than blackből, majd poénból Selty a Drrrr-ból, s még lehetne sorolni. Általában mindig bandában cosplayel, ritkán fordul elő, hogy egyedül marad a saját tervével. Viszont nincs állandó csapata, állandóan verődik valakikhez, titkon azért örülne egy társnak, akinek hasonló az érdeklődése, és fixen ott lenne neki. Arról nem beszélve, hogy jó lenne összeszedni egy helyes otaku csajszit.

Hobby: cosplay

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: Cosplayes neve: Hero - kicsit sablonos, de mivel gyakran bújik magányos hősök bőrébe, kézenfekvőnek tűnt, így rajta ragadt * formaművészetet tanul * Főleg kiegészítőkkel szeret pepecselni, de erőlteti a varrást is, hogy fejlődjön benne *Senpai Julissa Tysonja mellé.

Képinfo: Sajnos nem ismerem az alkotót, kaptam a képet. (http://)

Engedélyezve: 2014. 12. 26.
2022. 06. 07.

Módosítva: 2022. 06. 07. 00:33:08
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).