Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Abel Hollows
Kategória: Yaoi
Feltöltő: zsebike

Kor: 18

Külső leírás: Középtermetű, legutoljára a középiskolában mérték, akkor volt 165 centi, ezt azóta sem szárnyalta túl. A haja ezüstszőke, mindig kócos, a szeme pedig türkizkék. Mindenki azt hiszi ez kontaktlencse, pedig nem, ez a természetes színe. Bőre fehér és hibátlan, nem igazán bírja a napot, könnyen leég. Teste szálkás, vékony, de koránt sem sovány. Mindenhol formás, és feszes.

Jellem: Nagyon okos, osztályelsőként végzett az iskolában, de anyagi okok miatt nem tanulhatott tovább. Ebbe már beletörődött, optimista alaptermészete miatt ebben is meglátja a pozitív dolgokat. Nagy munkabírású, szinte bármit elvállal. Őszinte, sosem szokott hazudni, egyszer próbálta, de annyira rosszul érezte magát utána, hogy elmondta az igazat. Még sosem volt szerelmes, így kapcsolata sem volt, de nem az a szende, ártatlan fajta, nem pirul rögtön fülig egy meztelen férfitest láttán. Mindig is az idősebb férfiak vonzották, már általános iskolában is egy tanárjába volt szerelmes, de erről persze senki nem tud. Szülei tudják hogy meleg, de elfogadják, még ha nem is felhőtlen a kapcsolatuk.

Élettörténet: Teljesen átlagos életet él. Édesapja buszsofőr, édesanyja tanárnő egy általános iskolában. Egyetlen gyermek, többet anyagi okokból nem mertek bevállalni. Viszonylag jól élnek, nem gazdagok, de filléres gondjaik sincsenek. Most végzett a középiskolában, már több helyre is beadta az önéletrajzát.

Hobby: korcsolya

Foglalkozás: jelenleg munkanélküli

Extrák: .

Képinfo: nem saját (http://)

Engedélyezve: 2014. 12. 23.

Módosítva: 2014. 12. 23. 21:51:34
Módosította: zsebike

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).