Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tate Langdon
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: AngelBloodDestinyy

Kor: ismeretlen, de 17nek néz ki

Külső leírás: Tate egy igazán átlagos külsővel rendelkező srác, aki nem is törekedett soha arra, hogy az emberek jóképűnek lássák, és utána forduljanak az utcán. Magasságát tekintve a középmezőnyt erősíti, nem rendelkezik túl férfias testalkattal, de őt ez sosem zavarta. Egy fiúhoz képest kicsit hosszú, szőke kócos haja van, mely fésűt még nem igazán látott. Bőre rendkívül halvány, ugyanakkor selymes is, melyet látva az embernek akarva akaratlanul is becstelen gondolatai támadnak, hogy milyen lehet érinteni, tapintani. Arca kissé éretlen, így mosolygás közben igazi kisfiús bájjal rendelkezik. Fekete szemei sötét örvényként helyezkednek el arcán, tökéletes ellentétben léve halvány bőrével. Ajkai dúsak, csókolni valóak, már amikor nem gonosz vigyorra húzza őket, olyankor ugyanis az embernek a hideg futkos a hátán tőle. Öltözködését tekintve leggyakrabban hosszú ujjú pulcsikban látni, ezek is általában sötét színűek, de akad 1-2 kivétel is, és mintásak is.

Jellem: Sokak szerint Tate egy kiismerhetetlen, és érzelmileg teljesen instabil személy, aki bármelyik pillanatban „robbanhat”. Saját bevallása szerint azonban egyáltalán nem ilyen, sokkal egyszerűbben „működik”. Ha megszeret valakit/valamit akkor azt minden áron megvédi, bármi legyen az ára is annak. Ezekhez a személyekhez/dolgokhoz pedig foggal-, körömmel ragaszkodik. A maga furcsa módján, de szeret segíteni másokon, főleg ha úgy látja, hogy valamilyen szinten igazságtalanság történt. Sokak számára meglepően együtt érző, sőt, kedves is, ám ehhez el kell nyerni a szimpátiáját. Szereti, ha van valami egyedi a másikban, valami olyasmi, ami senki másban nincs meg, és persze azt is, ha az illető megérti őt. Ami miatt sokan az ismerősei közül félnek tőle, és szörnynek tartják, az a kegyetlensége, és az az érzelemmentes állapota, amellyel, fapofával képes kínozni vagy esetleg gyilkolni is. Az átlagtól eltérően őt nem retteni el a vér, vagy a halál látványa, sőt, megesik az is, amikor egyenesen szórakoztatja az ilyesmi. Múltjáról nem igazán szeret beszélni, mondhatni inkább elhallgatja a fontosabb információkat. Ezen kívül igazán őszinte teremtés, aki ha kérdezik valamiről, ő elmondja az igazat. Sokak meglepetésére azonban szeretete szinte határtalan, szerelme pedig annyira tiszta, hogy sokan nem is képesek ilyesmire. Szeret a saját felfogása szerint igazságot szolgáltatni, és ha valamit ő eltervez, akkor lebeszélni róla egyenlő a lehetetlennel, vagy is esetében egy igazán határozott és makacs emberről beszélünk.

Élettörténet: FIGYELEM, SPOLIERT TARTALMAZ! – Tate egy nem mindennapi családba született, egy hatalmas, szellemjárta házban, bár természetesen ő akkor ezt még nem tudta. Apja fiatal korában meghalt már, mint utólag kiderült a saját anyja végzett vele, miután rajtakapta férjét a házvezetőnővel. Ezek után a nő újraházasodott, újdonsült apját azonban Tate ki nem állhatta, főleg az után, hogy a férfi az anyja kérésére végzett torz testvérével. Így történhetett, hogy Tate egy veszekedés után droghoz nyúlt, és ebben az állapotában gyújtotta fel anyja barátnőjét-aki azonban túlélte ezt -, és ölt meg 15 diákot az egykori iskolájában. Ez után csak idő kérdése volt, hogy a rendőrök eljöjjenek érte, akik, mivel Tate ellenállást tanúsított, lelőtték. Azonban itt még semmi nem ért véget. Ugyanis a ház, ahol éltek nem hagyta eltávozni a lelkét, így ő is a ház egyik szellemévé vált. Jöttek és mentek a családok, ő pedig csupán arra törekedett, hogy a ház első tulajdonosának szerezzen egy kisbabát. Gyakran kihasználva, hogy az emberek nem tudták, hogy ő szellem, közel került hozzájuk, ám amikor úgy látta, hogy a család felesleges a számára, vagy is nem kerül a házhoz baba, akkor megszabadult tőlük. Egy meleg pár meggyilkolása után következett a fordulat, amikor is maga gondoskodott egy gyermek születéséről, miközben azonban beleszeretett Violetbe, a család vele egykorú tagjába. Violet eleinte viszonozta az érzéseit, ám amikor megtudta, hogy Tate mit tett, elfordult tőle. Tate jó ideig próbálkozott Violet bocsánatának elnyerésére, de a lány úgy gondolja, hogy soha nem lesz képes megbocsátani neki.

Hobby: az aktuális ott élő család megfigyelése, esetleg megismerkedés 1-1 tagjával, olvasás, zenehallgatás

Foglalkozás: -

Extrák: Tate valójában már sok éve halott, a ház szellemeként tengeti mindennapjait. ~ Testvéreit nagyon szerette. ~ Sorozat: American Horror Story (1.évad)

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 12. 23.

Módosítva: 2014. 12. 23. 21:35:19
Módosította: AngelBloodDestinyy

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).