Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Jonathan Devonport (kitalált)
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Katharina-chan

Kor: 16

Külső leírás: A maga 172 centijével, és 65 kilójával nem egy nehézsúlyú srác, talán pont ezért akad meg rajta sokaknak a szeme. Arányosan izmos testét általában rockerekre, punkokra jellemző ruhákkal takarja el, amik élesen elütnek mézszín hajától. Szürkéskék szemeibe könnyen beleveszik az ember. Enyhén lányos arcán feltűnő mosollyal még egy szentet is képes lenne bűnre csábítani. Szereti a fekete, a vörös, a lila, a kék, és a zöld minden árnyalatát. Imádja a nyakláncokat, bőr karkötőket, és az oldalláncokat.

Jellem: Kedves mosolya mögött egy huncut, szemtelen, és felvágott nyelvel rendelkező ifjú bújik meg. Alapjáraton ő a nyugalom mintaképe, de szereti húzni a körülötte lévők agyát. Kissé csíntalan, és eléggé életvidám. Ha valaki feldühíti, akkor annak isten irgalmazzon, mert Jonathan vérfürdőt rendez. Reménytelenül szerelmes, és igazából csak ehhez az egy emberhez kötődik. Eléggé okos, így könnyen átlát szinte minden helyzetet, emellett iszonyúan makacs is.

Élettörténet: Az anyja egy gazdag férfi szeretője volt, akinek már volt családja. A férfi tud Jona létezéséről, de mindig figyelmen kívül hagyta, így a fiú nem tudja, milyen egy szerető apa. Az anyja élete fő hibájának tekintette azt, hogy a világra hozta. A kis Jona abszolút lelki terrorban nőtt fel. Nem voltak barátai, és nem érdekelte semmi a sporton, és a főzésen kívül. Általános iskolás volt, mikor egy új diák érkezett hozzájuk Japánból. Első látásra megkedvelte a fiút, de csak később barátkoztak össze. Tizenkét évesen ráébredt, hogy többet érez a barátja iránt, mint szabadna. Titokban azóta is imádja Kagami-t. Hatalmas sokként érte, mikor Taiga visszatért hazájába. Elkeseredésében abbahagyta a kosárlabdát, és teljes egészében a főzésre koncentrált. Nemrég egy ösztöndíjnak hála a tokiói St. Julien Akadémiára került, mint szakácstanonc.

Hobby: Főzés, régi képek nézegetése, álmodozás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Nem szereti a nevét, ezért csak Jona-ként mutatkozik be. Az iskolai csapatban a 7-es mezt viselte, viszont igazából utálja ezt a számot. Van egy macskája, Lala, amit még Kagami adott neki. A játékstílusa teljesen egyedi, mivel tud "repülni".

Képinfo: Nem az enyém, csak szemléltetés végett használom. (http://)

Engedélyezve: 2014. 12. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).