Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Sekirai Reiki
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 35

Külső leírás: Ránézésre bárki azt gondolná, valami híresség, színész vagy modell, ráadásul az a fajta, akire nem is értik, miért nem emlékeznek, mert egy pillantással leolvasztja a bugyit bárkiről. Tény, arca puha és selymes még mindig, alakja kellemes annak ellenére, hogy jó ideje aktívan csak ülőmunkát végez - bár ő aztán olyan, mint a sajtkukac tervezés közben is, szóval kis túlzásnak érezhető az a bizonyos ülőmunka kifejezés… Tekintete perzsel, Casanova is megirigyelhetné mindig éhesnek tetsző, huncut pillantását, orra íve kecses, élete legnagyobb és legfurább bókja, hogy az orra nagyon szexi profilból. Ráadásul elég sznob, mivel bőven eleget keres, mindig a legdivatosabb és legmárkásabb cuccokban jár, cipője pedig egyedi készítésű, egy régi ismerőséhez ár állandóan újabb és újabb elképzeléseivel. röviden, tömören, egy irigylésre méltóan jó csávó pofátlanul sok pénzzel.

Jellem: Bár ránézésre romantikus szoknyapecérnek néznék, aki bárkiről lebeszéli a ruhát, az sem baj, ha nő, valójában egy alattomos görény. Mosoly és kellem mögé rejti apró szurkálódásait, és mindig úgy válogatja a szavait, hogy ne tudd eldönteni, megdicsért, vagy burkoltan beszólt becsmérőn. Ettől a környezetében mindenki nagy nyomásnak van kitéve, nem csoda, hogy az ő részlegén a legnagyobb a “népvándorlás”, bár tény, aki megszokta, az bármit elvisel, és kiváló szakember lesz belőle, aki a terület legnívósabb cégénél dolgozhat a legnevesebb játékokon – csak ezért nincs gond a munkaerő utánpótlással. Viszont magával szemben is magasak az elvárásai, a munkájában igazi művészlélek, van, hogy gond nélkül felvázol egész világokat, és van, hogy csak vergődik. Általában az utóbbi esetben még genyóbb, ilyenkor odáig megy, hogy szabályosan zaklat bizonyos „áldozati bárányokat”, akiket kinézett magának. Ebből mindig egy van – ha ez vehető minimális megtiszteltetésnek, mert általában ők kötnek ki a pszichiátrián egy felmondólevél után. Magánéletében sokkal unalmasabb, egyedül él, nem sűrűn jár el, ha ki is mozdul, maximum magányosan sétál, ihlet után kutat, vagy egyszerűen csak megfigyel. Kedvenc időtöltése még, hogy beül a könyvtárba, és megfigyeli, mit olvasnak az emberek, mi kelti fel a figyelmüket, hogyan válogatnak: csak túrnak a polcon, vagy határozott céllal mennek. Hasonlóan szereti megfigyelni a kajáldába járó embereket, illetve olykor pubokba is ellátogat ezért az élményért. Bár kívülre jól leplezi, elég szeszélyes, sokszor képes bizonyos dolgokkal kapcsolatban 180 fokos fordulatot venni, (pl: Soha nem hordanék csíkosat kockással! - Hmmm, ma ezt a csíkos inget veszem fel a lila kockás nadrágomhoz. Reggel addig ne szólj hozzám, míg nem hoztál egy kávét. - Vidd innen ezt a keserű löttyöt, utálom a kávét!) S milyen, mikor kedves valakihez? Mindezt halmozottan borítja rá, még csak nem is törődve vele, hogy elrejtse előle legrosszabb tulajdonságait. Ez utóbbinál közrejátszik, hogy elég pesszimista, nem hisz abban, hogy bárki is képes lenne önmagáért valóban szeretni, így igazából nem is hagyja magát... Igen, mondható, hogy bizalmatlan, igen, az is mondható, hogy ez a csalódásaiból is fakad, de egyébként is elég rideg és érdekes embertípus, aki nagy türelmet igényelne, és akit pont emiatt még a saját családja sem nagyon visel el.

Élettörténet: Értelmiségi család szülötte, apja matematika professzor a Tokyoi Egyetemen, anyja irodalomtanár egy előkészítő iskolában. Van ugyan egy testvére, de sosem volt vele jó viszonyban a túl nagy korkülönbség miatt, testvére ugyanis 15 évvel fiatalabb, mint ő. Maga korai gyerek volt, szülei még épp csak pályájuk elején voltak, anyja még be sem fejezte az egyetemet. Ezért már gyerekkorától kezdve arra volt kárhoztatva, hogy önálló legyen, hiszen szülei rengeteget hajtottak azért, hogy karrierjüket építgessék, s anyja sem volt hajlandó lemondani az álmairól, és háztartásbelivé avanzsálódni. Közelebbi viszonyban egyedül a szomszéd férfivel volt, aki sokszor vigyázott rá, ha a szüleinek el kellett mennie – dolgozatvédések, tudományos előadások, kutatások. A férfi szabadúszó programozó volt, na meg alapvetően egy link semmirekellő. Nem szeretett különösebben dolgozni, de ha „megkattant”, kiváló programokat írt, amelyek értékesítéséből komoly pénzeket kapott, amelyet aztán rendeltetésszerűen elszórt a fenébe minden hülyeségre. Viszont valóban foglakozott Reikivel, akit magába szippantott ez a világ, sokkal jobban tetszettek neki a kódok, mint az állandó hajtás és gürcölés negyedannyiért. Így maga is az informatika világa felé fordult. Már középiskolát is ennek megfelelően választott, közben bújta a különböző könyveket, kódokat, és már középiskolában amatőr szinten programozott, ezt fejlesztette tovább az egyetemen, ahol végül saját külön érdeklődése miatt is a játékok felé fordult. Úgy érezte, olyasmit szeretne csinálni, amit akkor is élvez, ha dolgozik, és akkor is, ha kikapcsolódna, ráadásul mindig is jó érzéke volt a rajzoláshoz, térlátása is kiváló, így könnyedén ment neki a desingolás, amit meg is tudott valósítani. Cégénél hamar felfigyeltek rá, már a gyakorlati idő alatt fontos projektekbe vonták be. Ötletei, alkotásai mind népszerűbbek lettek, egyszerűen érzéke van ahhoz, hogy olyat alkosson, ami tetszik majd az embereknek – talán a szekálás és a megfigyelés eredménye, talán ösztönös megérzéseken alapuló tehetség -, s immáron 5 éve részlegvezető, s csak azért nem emelték tovább, mert ragaszkodik az alkotómunkában való részvételhez, mert az szórakoztatja igazán.

Hobby: szekálás - mindent képes lelkileg nyomás alatt tartani, ami él és mozog, természetesen az embereket a legizgalmasabb

Foglalkozás: játékszoftver fejlesztő cégnél részlegvezető, arculatdesigner

Extrák: Gyűlöli, ha masszírozni akarják, mert őt az csak csiklandozza* Több kedvelt számítógépes játékhoz adta már a nevét, és több rangos fejlesztői elismerést is begyűjtött már * senpai Shiratori Miyazakijához

Képinfo: ismeretlen alkotó (nem, sajnos nem az én munkám) (http://)

Engedélyezve: 2014. 11. 26.
2022. 06. 07.

Módosítva: 2022. 06. 07. 00:30:38
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).