Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Annie
Kategória: Fantasy
Feltöltő: AngelBloodDestinyy

Kor: 17

Külső leírás: Annie egy igencsak törékeny teremtésnek mondható, apró termetével, hamvas bőrével, és nem túlzottan telt idomaival. Termetével erős kontrasztot alkot hosszú, fenékig érő rakoncátlan hajzuhataga. Arckifejezése gyakran semmitmondó, esetenként mogorva, esetleg bosszús, de vidámnak, vagy érdeklődőnek semmiképp sem mondható, legalábbis a legtöbb ember közelében nem. Ha már mondjuk a hőn szeretett fegyvereiről van szó, az egész más tészta. Arca korához képest kissé kislányos, amelyen a szinte világító sárga szemei egy vérszomjas tigris tekintetét kölcsönzik neki. Sokak szerint a tekintete e legkifejezőbb, gyakorlatilag egyedül ott van esély bármiféle hangulatingadozást megfigyelni rajta. Apró, pisze orra, és szépen ívelt, puha ajkai vannak, melyből gyakran vércsíkok szaladnak alá, rossz szokásának köszönhetően. Apró termete ellenére rendkívül hajlékony, reflexei pedig a sok edzésnek köszönhetően kifinomultak, amikkel, egy gazella kecsességével és egy gepárd gyorsaságával rendelkezik. Ruhatárát tekintve szereti a kényelmes, vékony, de ugyanakkor csinos darabokat is, így az esetek nagy részében leheletvékony ruhácskákban látni, szerinte ezekben mozogni is könnyebben tud. Ékszert nem hord, haját is mindig kiengedve hordja, egyetlen állandó kiegészítője a combján nyugvó egyik kedvenc tőre, egy impozáns fekete bőrtokban.

Jellem: Annie egy igazán érdekes személyiségnek mondható. Nem mondhatni egy szószátyárnak, de azért teljesen csöndes virágszálnak sem mondható. Habár kissé visszahúzódó természet, még is, ha úgy gondolja, akkor elmondja a véleményét. Rendkívül okos, és ravasz is, átverni szinte lehetetlen, azonban ő maga tökéletes mestere ennek. Annie abban különbözik elég feltűnően a többi embertől, hogy belőle hiányoznak az alapvető érzelmek, és viselkedési formák, mint például a kíváncsiság, vagy a társaság utáni vonzódás. Nem igazán lelkesedik semmiért, nincsenek céljai az életben, egy dolgot kivéve: A fegyverei. Mondhatni él- hal mindenféle fegyverért, csak ezek képesek lázba hozni, és szinte már a rajongáshoz hasonló érzelmeket kicsikarni belőle. A legtöbb emberrel ellentétben ő a fegyvereket csodálatosnak tartja, és teljesen felcsigázza a gondolat, hogy olyasmit tarthat a kezében, ami csak arra lett hívatott, hogy elvegye valaki életét, és bár önszántából ő maga sosem tenne ilyet, a saját maga védelme érdekében bármire képes. Elég bizalmatlan típus, ennek okán mindig éber is, a részletek nem igen kerülik el a figyelmét. Igazán bátor teremtésnek mondható, nincs igazán olyan dolog, amitől félne, hiszen már egészen kicsi kora óta teljesen biztos abban, hogy bármitől képes megvédeni magát.

Élettörténet: Annie egy viszonylag jómódú családba született, első és egyedüli gyermekként. Anyját nem sokkal a születése után késelték le az utcán, néhány vacak bizsu ékszerért. Annie apja ezek után teljesen egyedül nevelte lányát, és igyekezett neki mindent megadni, ami csak tőle tellett. A lányt már egészen kicsi kora óta a fegyverhasználatra nevelte, hiszen jómaga fegyverkereskedő volt, részben legális, más részben azonban pár értékes, ritka „kincset” leszámítva illegálisan is. A férfi részben magát okolta felesége haláláért, hiszen ha megtanította volna neki, hogy hogyan védje meg magát, akkor nem történt volna az, ami. Így hát lányát teljesen az önállóság és önvédelem szellemében nevelte, teljesen ki akarta zárni a lehetőséget, hogy valami hasonló történjen hőn szeretett gyermekével, mint egykori szerelmével. Annie ezt később sem bánta meg egyáltalán, és ahogy nőtt, egyre inkább nőt a szeretete és érdeklőse a csillogó- villogó gyilkos tárgyak iránt. Ahogyan elérte azt a kort, hogy képes volt rá, azonnal elkezdett besegíteni apjának a munkájában, miközben remekül folytatta a magántanulást is. Egészen 14 éves koráig az apja volt a mindene, mondhatni rajta és az ügyfeleiken kívül mással nem is nagyon érintkezett. Ekkor azonban apját szívinfarktus érte, amibe bele is halt. Bár először Annie ürességet érzett magában, mégsem fordult el a világtól, hiszen fel volt rá készítve, hogy semmi nem tart örökké. Éppen ezzel ellenkezően ekkor kezdett jobban nyitni a világ felé, átvette apja „üzletét”, bár ettől kezdve sokkal inkább saját magának gyűjtötte be az értékesebbnél értékesebb darabokat, a saját, személyes gyűjteményébe. Viszonylag békés, állandó életét egy igencsak szokatlan tárgy forgatta fel teljes mértékben… egy könyv, amellyel belépőt nyert egy másik dimenzióba, hogy életét kockáztatva próbálja meg a többi sortársa könyvét megszerezni.

Hobby: olvasás, fegyverekkel gyűjtése, és a velük való foglalkozás

Foglalkozás: fegyverkereskedő

Extrák: Az ő tulajdonában áll a fegyverek könyve, amivel bármilyen fegyvert képes megidézni, és irányítani ~ a dimenzióban az övével együtt összesen 13 könyv található meg ~ remek következtető képességgel rendelkezik ~ múltjáról csupán halvány emlékezetfoszlányai vannak ~foglalt.

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 11. 20.

Módosítva: 2014. 11. 19. 11:26:14
Módosította: AngelBloodDestinyy

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).