Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lord Cyrus Athelstan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 17

Külső leírás: Ősi, nagy múltú rokonai bölcsessége néz azokon a rejtélyesen zöldes szemekből arra, aki kiérdemli a ifjú lord figyelmét. Néha mintha tükör lenne, elrejtve gondolatait, máskor meg tele van csodálkozással, kérdésekkel, őszinte gyermeki naivitással. Ha az ember fia mégis el tud róluk tekinteni, akkor számtalan dolog megragadhatja a figyelmét, amitől akaratlanul is megbámulja az ifjút. Pisze kis orra, apró, cseresznyevirág színű, bájos ajkait, melyekkel annyira szívfacsaróan édes mosolyt tud produkálni, hogy a legbegyöpösödöttebb kancellárt is meglágyítja. Íves szemöldökét, melyet gyakorta emel meg, magas homloka, mely mögött köztudottan rengeteg tudás rejlik, vagy ébenfekete hosszú haja, melyet gondos ápolás tart nem csak puhán, de lágyan is, és amin minden fény a szobában igyekszik megcsillanni. Családneve ellenére egyáltalán nem tartozik a nagy hódítók sorába. Testalkata inkább lányéra hasonlít, karcsú, aprócska, szinte tündérszerű, s ettől mozgása kecses, elegáns, kifinomult lesz. Bőre is alabástrom fehér, többnyire egy finom sütemény krémjét juttatja az emberek eszébe. Teljesen hibátlan, sehol egy heg vagy egy folt. Megjelenésével igazán keveset szokott törődni, de mivel szerencsére nem ő dönti el gardróbja tartalmát, ruhái gazdagon díszítettek, kiemelve karcsú derekát, hosszú, feszes kis combjait, szinte ijesztően vékony alakját. Mindegyiket valamilyen dísz teszi különlegessé, szalagok, kapcsok, fémek, drágakövek, vagy egyéb kiegészítőknek köszönhetően. Persze, ha rajta állna, nem fordítana ilyesmire figyelmet, mert az öltözködés értékes időt vesz el szeretett könyveitől. Ahányszor megszólal hangja lágy, halk, mégis mindenki meghallja, mintha az angyalok pengetnék hárfájukat. Mozdulatai által felkavart levegő pedig kellemesen édes az általa oly szívesen használt szerektől. Léptei halkak, semmi hirtelen mozdulatot nem szokott tenni, mégis messziről kiszúrják, hogy megmerevedve két mozdulat között mindenki lesse mozdulatait.

Jellem: Igazából mindenki nyitott könyvnek tartja őt, így értve őt félre, és természetesen alaposan alábecsülve őt. A legtöbb rangbéli szájhúzogatva beszél róla, ha a társalgások során a neve felmerül. Felmenői neve ugyanis nem csak az országot, de a politikát is alaposan beszőtte. Ő mégis, a családi hagyományokkal felhagyva, nem állt be katonának, nem politizál, sőt, úgy tűnik az emberek sem érdeklik őt igazán. Óriási birtokainak egyikén egy kastélyban éldegél, amit a rossz nyelvek könyvtárnak csúfolnak, mert a szobái tele vannak könyvespolcokkal, és a lord ott éldegél, fura találmányaival, gondolataival, és fantáziájával. Hatalmas lexikális tudása van, és legalább akkora tudásvágya. Csendes, egyáltalán nem hangulatingadozós fajta. Gyakran éldegél a saját kis kitalált világában, és köszöni, jól érzi magát. Nem érdeklik a pletykák, hacsak nem egy könyv lapjain olvassa őket. Feje tele van kusza ötletekkel, néhány találmányát szabadalmaztatta is. Minden leköti, amit lehet anélkül csinálni, hogy másokkal kellene érintkeznie. Zárkózott, és idegenekkel szemben kissé félénk, de az általa érdekelt témáról órákig el tud társalogni. Bármibe képes belefeledkezni, így szüksége van emberekre, akik néha figyelmeztetik a napok múlására, vagy az étkezések időpontjára. Ugyanakkor az álmodozó, kissé életképtelen maszk mögött egy igen értelmes énje üldögél, aki mint lát és mindent hall is. Tudja, hogy miket mondanak róla, tudja, mit várnak el, de nem akar még csak a felének sem megfelelni. Bátortalan ugyan ahhoz, hogy szót kérjen, de a hatalmi játszmákban ha részt venne, simán sikerülne kisakkoznia „ellenfeleinek” nagy részét. Intelligenciája nem csak elméletben merül ki, még ha a látszat ezt is mutatja, gyakorlati tudása is van, de szándékosan engedi, hogy mindenki a gügye kis okostojást lássa rajta. Rengeteg élete elleni merénylet miatt edzett, és bár megrázzák ezek, nagyon kevés embernek engedi láttatni igazi érzelmeit. Szeretetéhes, persze inkább a kínzást vállalná, semhogy ezt elárulja magáról, igen birtokló, és gyermeki gondolkodásmódjával kendőzi fekete humorát, a gunyoros, feltörni készülő megjegyzéseit. A gyönyörű külső a sokadik benyomás ellenére is egy értelmes, koravén gondolkodást takar, értelmes személlyel mögötte, de avatatlan szemek csak az elvarázsolt, álmodozó kiskirályfit látják benne.

Élettörténet: Családján valószínűleg átok ülhet, mert történhetett a történelem során számos házasság, vagy éppen házasságtörés, a vérvonalat mindig egy fiú vitte tovább. Sose született lány a családba, csak férfiak, akik kemény kézzel, és még keményebb izmokkal verekedték be magukat a király kegyeibe, legyőzve akárkit, legyen az ellenség vagy cselszövés, mindig hűségesen az uralkodó család felé. Cyrusnál sem volt ez másképpen. Szülei a szokott szigorúsággal nevelték, míg apja a mai napig tartó háborúban el nem vesztette életét, és anyja pedig utánahalt. A nagymamája, amíg tehette, kedves kis apróságokkal látta őt el, és a kis ifjú szinte elájult a nagy figyelemtől. Ám aztán teljesen egyedül maradt a világban, és a családja által annyira kedvelt könyvek közé menekült. Kora tizenévei elején igen kevés hozzáértése volt a gazdasághoz, vagy az egyéb „felnőttes” dolgokhoz, így gyorsan kellett tanulnia. Számtalan kiváló tanár szolgált mellette, meglepően gyorsan átadva neki tudását, és ő nem állt meg. Saját kis birtokain ellavírozik, persze a hozzá nem értő intéző hírét fényesítve, de őt ez nem érdekli. Őt békén hagyja mindenki, és ő örül ennek. Mindig meghívják az ünnepi összejövetelekre, amik számítanak a felsőbb körökben, de ő egy ajándékot küldve kimenti magát, gyenge szervezetére, vagy rossz egészségére fogva mindent, persze egészséges ő, akár a makk. Csak az uralkodói család által rendezett estélyekre megy el, és onnan is korán távozik. Elutasítja az érdekházasság gondolatát is, ismerkedni meg nem akar. Kevés látogatója van azokon kívül, akik az életére törnek, egyedül a kastélyának személyzete állandó mellette, utazásai során többségük vele tart. Velük könnyen szóba elegyedik, s ha figyelmet kap, kipirulva, izgatottan mesél legújabb felfedezéseiről. Nekik köszönhetően nem halt még éhen, vagy nem savanyodik odabent, hiszen a személyzet igen védelmezően lép fel, ha Cyrusról van szó. Kiküldik őt naponta kötelező sétákra, persze nem egyedül. S bár szereti a csendet, a magányt, mindig van mellette valaki, hogy az a kötögető házmesterné, vagy a takarító szobalány, vagy a teát felszolgáló komornyik, az mindegy. Így minden eszébe jutó ötletet hangosan kimondhat, megvitatva velük. Komornyikja törődik leginkább azzal, hogy a kis lord ne csak üldögéljen a kastély legfurább pontjain elhelyezkedő számtalan kényelmes fotel egyikében, hanem mozogjon is. Egyelőre kevés sikerrel.

Hobby: olvasás, tanulás, hozzáértő emberekkel való társalgások, feltalálás, lovaglás

Foglalkozás: Lord, Királyi Tanácsadó

Extrák: Honey játékához ~ Legalább 12 nyelven beszél, legalábbis ennyit szokott bevallani ~ Nem szeret bálokon táncolni, mert nem szereti, ha tudják, hogy tud irányítani. Ezért is hagyja, hogy mások arassák le a babérjait, és ő megmarad a jelentéktelen kis alaknak. ~ Szinte mindig teljesen kelekótya. Nem tud még felöltözni sem egyedül, vagy megreggelizni anélkül, hogy ne lenne valami galiba. Ilyenkor egy gyerekre hasonlít, pedig az ilyen diszfunkciók ellenére nagy koponya. Vagy épp pont ezért. ~ Gyerekkora óta próbálják életét venni, hogy a helye a királyi udvarban másra szállhasson. Egyesek szerint addig úgyse fog meghalni, míg fiú örököse nem garantálja a vérvonalat. Eddig ez beigazolódni látszik. ~ Imádja az édességet, a különleges teákat, de a színes (zöld, fekete, fehér, sárga) teáktól rosszul van ~ Egyedül maga a király tudja, hogy mennyi segítséget nyújtott eddig az országnak, illetve az otthoni személyzete. Mások nem tudják, vagy nem akarják elhinni. ~ Két hangszeren játszik, csodásan énekel, festményei lenyűgözőek. De ezekre csak akkor hajlandó, ha közben új tudásra tud szert tenni. Festés közben is valaki felolvas neki, hogy ne maradjon el semmivel sem. ~ Gyermeki naivsága nem álca. Teljesen érintetlen, nem is foglalkoztatja még a testiség. Arról még inkább fogalma sincs, hogy nem vonzódik a nőkhöz. Ostobának tartja őket, és számára nincs nagyobb bűn annál, ha valaki ezzel dicsekszik is. ~

Képinfo: nem az enyém, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2014. 11. 17.

Módosítva: 2014. 11. 17. 14:05:38
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).