Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Roy Hanton
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 25-nek néz ki, de ismeretlen

Külső leírás: Haja két oldalt fel van nyírva viszont a többi részen szép hosszúra van hagyva. Szemei acélszürkék melyben megtalálható némi kék árnyalat is. Haja természetesen fekete és ez a szín még markáns arcát is kiemeli. Szeme alatt és felett lévő piros csík természetes nem festék, tetoválás vagy egyéb okozza ez jelzi, hogy ő nem ember. Szereti az olyas fajta ruhákat mint amit a képen is látunk, de ha kemény fiúnak akar nagyon látszani akkor bőrruhát húz.

Jellem: Egy higgadt férfiről beszélünk tele furcsaságokkal. Igaz addig nyugodt csak míg nem lépik át az általa meghúzott határt és nem hágnak át semmilyen olyan szabályt amit ő fektetett le. Nőt nem üt ő csak a férfiakat veri szét persze, ha nem az ő ukejáról van szó vagy esetleg semejéről. Párjára sem emel soha sem kezet nála ezek alap dolgok. Az erotikát nem veti meg sőt nagyon is imádja! Persze megválogatja, hogy kivel bújik ágyben és ebből szerintem ki is derül, hogy az egy éjszakás légyottoktól sem riad éppen vissza. Munkájában nagyon is erőskezű és nem riad vissza semmitől sem. Érzékeny lelkű amúgy, de ezt nem nagyon mutatja ki szereti olykor tutujgatni a szeretteit is. Nagyon éles kettősség van benne ami furcsa az ember számára valamint lehet néhol zavaró is. Őt ezek nem zavarják úgy van vele vagy megszokják vagy megszöknek.

Élettörténet: Egy maffiózó apa, egy civil anya és egy nagy alvilági birodalom közepébe csöppent Roy mikor megszületett. Mindent megkapott amiről csak álmodhat egy gyerek, tini vagy már éppen felnőtt férfi. Külön tanárok, elit iskolák, nők, férfiak vagy éppen tárgyak, mindent habzsolt mégis igazságos volt soha sem játszott senkivel sem. Szerelemre csak kétszer vagy háromszor hagyta a fejét, de soha sem gondolta komolyan a dolgot annyira, hogy végleg legyökerezzen valaki mellett. Amikor apja már kiöregedett a maffiózó szakmából ő csücsült a helyére és még jobbnak bizonyult mint az apus. A szülők elköltöztek egy másik lakásba míg neki meghagyták azt, ahol született és felnevelkedett nem akartak fiúk nyakában lógni. Persze minden vasárnapi ebéd együtt van és megy a diskurzus valamint a jó kedélyű beszélgetés, de ők már a maffiózósdiból kimaradnak. Jelenleg eggyengeti az „üzletet”majd utána talán a szerelmi életét is.

Hobby: fegyverek, zongora, hegedű, olvasás, kocsikázás, szex, flört

Foglalkozás: Az alvilág és a maffia egyik legbefolyásosabb karaktere

Extrák: *** Ritka fajt képvisel méghozzá az érzelemfalókét minden rossz érzelmet elszív az emberekből és ez táplálja nagyon is sokszor. *** Imádja a nőket na meg a férfiakat is leginkább seme típus, de kedveli azt is, ha ő játssza az uke szerepét. ***

Képinfo: A képet nem én készítettem, csak illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2014. 11. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).