Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Aoka Nakijima
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Hikarii

Kor: 17

Külső leírás: Első ránézésre semmi érdekes nincs rajta: középmagas (bár ha választani kell, inkább alacsony az ő 170 centijével), nem túl izmos fiú középhosszú szőke hajjal és szürke szemekkel. Erre és a hajára nagy gonddal van, az öltözködésével is ezt szeretné kiemelni: általában világos ingeket visel szürke farmerrel. A bőre tökéletesen sima, elefántcsontszínű, sem szeplő, sem anyajegy nem tarkítja.Haját általában kiengedve hordja, legfeljebb sport vagy tanulás közben köti össze egy egyszerű piros vagy fekete hajgumival. Arca finom vonású, kissé lányos. Testalkata sportos: kicsit izmos, de nem kigyúrt, inkább vékonynak lehet nevezni.

Jellem: Nincs túl bonyolult személyisége: mindenkivel kedves, amíg a másik nem tesz ezellen, előzékeny, udvarias. Általában jókedvű, ha nem, azt is mosoly mögé rejti, nem szeret senki terhére lenni. Művelt, sosem használ trágár szavakat, és nem bántana senkit.

Élettörténet: Nincs semmi érdekes az életében sem: tizenhét évvel ezelőtt megszületett, Pár évig otthon maradt vele az édesanyja, míg apja dolgozott, aztán bölcsődébe, majd óvodába járt. Bár itt is inkább rajzolt, mint kardozott vagy birkózott a többiekkel. Általános iskolában a tanárok kedvence volt, szinte semmi zűrt nem csinált. Negyedikes korában kezdett el zongorázni, ötödikben lovagolni, bár azt nem sokkal később abbahagyta. Mindig is jó tanulmányi eredményei voltak, nem volt kérdés, hogy bekerül-e a választott gimnáziumba. Még mindig a művészetekből jeleskedik a legjobban, és gyakran eljár sportolni, bár azt mindig cserélgeti, hogy mit.

Hobby: Zongorázás, sportolás (amihez kedve támad), kutyasétáltatás, rajzolás, festés

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Tizennégy éves korában vesztette el minden érdeklődését a nők iránt, de sosem tartotta magát melegnek, sem aszexuálisnak. Két éve, születésnapjára kapta meg szeme fényét, Vincentet, a szamojéd kutyát. A rakoncátlan, rendetlen kölyökből két év alatt fegyelmezett, higgadt háziállatot nevelt, akinek az egész környék a csodájára jár.

Képinfo: Nem én rajzoltam, csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 10. 29.

Módosítva: 2014. 10. 29. 20:05:50
Módosította: Hikarii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).