Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Renée
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ryukia

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Igazán feltűnő jelenség. Valószínűleg nem mégy úgy el mellette az utcán, hogy ne vedd észre. Nem csak az aranyos fülei miatt -általában el is takarja őket egy kapucnival vagy egy sapkával-, kisugárzása is elég szembetűnő. Van benne valami, ami afféle felsőbbrendűséget sugall, mégis olyan kézzel foghatóan pimasz és kacér. A mozgása kecses és elbűvölő, mint egy macskáé. Roppant hajlékony és gyors is. Ami természetesen jót tesz, hogyha bajba keveredik és menekülni kell. Márpedig ez elég sokszor előfordul. Nagyon jó készügyességgel rendelkezik, és előszeretettel használja ezt ki tárgyak eltulajdonításához. Teste koránt sem olyan törékeny, mint amilyennek látszik. Szívós és masszív, erős csontozata van, még soha nem törte el egyetlen porcikáját sem, habár már ütötte el kocsi. Havonta egyszer, teliholdkor –amit kissé közhelyesnek és unalmasnak tart- átváltozik hús-vér macskává. Igazi kandúr lesz és nem egyszer kapott már el cicalányokat az utcán. Gyönyörű éjfekete bundája és sárga szemei, valamint piros kis kendője -ami még átváltozás során sem tűnik el-, bájos külsőt kölcsönöznek neki. Természetesen ki is használja élelemszerzés céljából. Ettől függetlenül nem szeret átváltozni, mivel a ruhái ilyenkor teljesen eltűnnek, és hiába van megelégedve testével azért nem szeret pucéron járkálni. Emberi alakjában fekete haja és gyönyörű sárga szemei vannak. Arcának nincsenek markáns vonásai, inkább a lágy és törékeny jelzőt használnám rá, de valamiért mégis férfias. Ajkai teltek, de elég sápadt a színűk és így vékonyabbnak tűnnek. Szemöldöke teszi fel a koronát arcára. Furcsa vonala megadja neki azt a nem mindennapi szépséget.

Jellem: Kihívó, harsány és feltűnő. A szavak, amikkel a legjobban jellemezni lehet. Külseje tökéletesen tükrözi belső tulajdonságait. Tudja magáról, hogy jól néz ki és képes órákat a tükör előtt állni magát csodálva. Kissé én központú és humanista, valamint eléggé megszállottan rajong a simogatásért, masszírozásért vagy bármilyen kényeztetésért. Örömmel is fogadja ezeket. Habár kötelességtudó, nagyon könnyen meg lehet vesztegetni. Szereti kihasználni az embereket és nagyon tudatosan forgatja úgy a lapokat, hogy az neki jó legyen. Finnyás és kényes. Sok dolog van, amit nem szeret, de akkor azt ténylegesen nem szereti. Undorodik tőle. Alapelve, hogy nála csakis alacsonyabb rangú lények léteznek, így valószínűleg lekezelően viselkedik másokkal. Észre sem veszi, ha megbánt valakit, viszont ha őt bántják meg az a világ legnagyobb bűne. Fent hordja az orrát. Ha úgy látja, hogy nem vagy méltó arra, hogy hozzád szóljon, nos, akkor nem is fog hozzád szólni. Nagyon jól tudja, hogy hogyan lopja be magát az emberek szívébe és csaljon ki tőlük pénzt, kaját, vagy élvezeteket, úgy, hogy ők érezzék magukat megtisztelve. Egy kéjenc kis vadmacska, aki állandóan azt lesi, hogyan tehet szert egy újabb numerára. Neki mindegy, hogy férfi vagy nő, alul vagy felül csak tudja eléggé felizgatni az illető. Azért nem megy el mindenkivel. Mint mondtam válogatós és csak az ideáljának megfelelő lényeket/embereket tűri meg maga mellett. Hajlamos elsietni a dolgokat és nem figyel a részletekre. Felszínes és magamutogató, de ha közelebb enged magához valakit –ami nem valószínű- felszínre kerülnek a legmélyebb érzései is. Gyengéd bújós kenyérre kenhető, aranyos mivolta.

Élettörténet: Családját soha nem is ismerte. Azt se tudja volt e egyáltalán neki olyanja. Pici kölyök korában, egy csaló varázsló tulajdona volt, aki teliholdkor műsora főattrakciójának használta Renéet, mivel emberi alakban nem sok hasznát vette, legtöbbször csak vágyai kielégítésére kellett neki a fiú. Mikor nagyobb lett, átváltozásakor már nem volt olyan aranyos és bosszantó jelleme is kezdett kristályosodni, kitette a szűrét. Egy ideig az utcán élt, lopásból aztán pár év múlva egy cirkuszhoz szegődött, de itt is elemelt egy-két dolgot és innen is kirakták. Végül vándorolni kezdett, sehol sem találta meg a helyét. Gyakran befogadta egy-egy család, de egy hónapnál többet sose töltött rájuk, mert ennyi ideig tudta takargatni másságát. Sokáig magányosan élt, csak az utcai kóbor macskákkal és fajtájának néhány példájával tudott bandázni egy kicsit. Soha nem járt iskolába, de az irodalom és a költészet érdekelte egy ideig, de miután 18 éves lett és belekóstolt a felnőtt életbe, a szórakozóhelyek pezsgésébe, többet nem akart lemondani erről az egészről. Mivel más elfoglaltsága nem volt ezzel múlatta az időt. Húszas évei elején egy régiségkereskedő látta meg benne a szépséget és befogadta maga mellé árusnak. Renéenek nagyon megtetszett a dolog és, mivel füleire azt hitték, hogy jelmez és a bolt imidzséhez tartozik takargatnia sem kellett valódi énjét. Felhagyott a kalandokkal is és úgymond jó útra tért, ám pár évvel később a régiségkereskedő elhunyt és Renée örökre elvesztette lelkesedését a bolt és a munka iránt. Kezdett visszaszokni abba az életbe, amit ez előtt élt pár évvel, később teljesen átszellemült és újra egyedül kezdte róni az utcákat kalandokat és új élményeket keresve. Manapság is bulizgat és újabban megint rászokott a lopásra.

Hobby: Bulizás, lopás, rablások, még valamilyen szinten mindig szerei az irodalmat, néha átlapoz egy-egy könyvet, szex.

Foglalkozás: A régiségbolt még a tulajdonában van, de eléggé elhanyagolja.

Extrák: ***Van emberi alakjában füle, viszont farka nincs.***Sose járt iskolába, viszont olvasni, alapból tud.***Hiába macskás, nem fél a víztől, sőt kifejezetten szereti.***Rajong a halért és a tejért.***Amikor izgatott, ideges vagy zavarban van, előbukkan a farka.***Ezért rend szerint kerüli az ilyen helyzeteket.***

Képinfo: Nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2014. 10. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).