Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Celestial (Celeste) Temple
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: England

Kor: 25

Külső leírás: Közepes termetű, karcsú hölgy tejfehér bőrrel és formás idomokkal. Hosszú, sötétbarna haja természetesen göndör, de egy kis rásegítéssel gyakran igazi loknikká varázsolja (vagy inkább varázsoltatja) őket. Nagyszabású bálokra egy hatalmas kontyfélében hordja, de igazából nem a szíve csücske az a hajviselet. Világosszürke szemét hatalmas szempillák teszik még szebbé. Ajkai rózsaszínek, egyesek szerint roppant csábosak. Határozottan fiatalabbnak tűnik a koránál. Ruhái mind finom anyagúak és drágák, ezzel is mutatva nemesi származását. Gyakran ölt magára sötét árnyalatú, csipkés darabokat.

Jellem: Nemesi származása miatt alapjáraton egy finom, udvarias nő, aki szinte mindig ki tud csikarni magából egy mosolyt. Jelleméből fakadóan borzasztóan makacs, amit egyszer a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Nem mondhatni, hogy visszaél a vagyonával, de bizonyos helyzetekben nem habozik használni. Véleménye szerint nem kimagaslóan inteligens, de megvan a magához való esze. Nem túl jó az érzelmek kimutatásában. Nem kedveli a piperkőc, felvágós alakokat. meglepően ügyesen hazudik. Nem szereti a keresztnevét, ezért a hozzá közel állók - akikből bizony nincs sok - csak Celeste-nek hívják.

Élettörténet: Egy szigeten nőtt fel, amit csak úgy jellemez, hogy ahol meleg va és az ember bármikor kaphat friss gyümölcsöt. Édesanyja korán meghalt, így az apjával élt, aki túl elfoglalt volt ahhoz, hogy vele foglalkozzon. Emiatt eléggé elhidegültek egymástól, így hát nem is olyan meglepő, hogy egyszer csak fogta magát, és elutazott Londonba a nagynénjéhez férjet "vadászni".

Hobby: újság olvasás, teázás

Foglalkozás: nem dolgozik

Extrák: A karakter az Álomfalók és a Sötétség Könyve című könyvekből van.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 10. 20.

Módosítva: 2014. 10. 20. 19:23:58
Módosította: England

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).