Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Blaze Melvyn Pearce
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 46

Külső leírás: Süt róla, hogy nem tipikus vámpír. Nem merev, mint várnánk, hanem ruganyos, mint egy nagymacska, és bár veszélyes, valamint lenyűgöző a kisugárzása, egészen más érzést vált ki belőlünk, mint alabástrom társai. A bőre pedig nem csak, hogy nem sápadt, hanem egyenesen napsütöttének tűnik, de emellett nem is olyan hideg. Normál emberi hőmérséklet alatt van, de nem fagyunk meg, mikor hozzánk ér. Ezeket mind anyjától örökölte, ahogy normál állapotban viharszürke szemeit és ezüstöt-fekete, selymes tincseit is. Szemei azonban vörösre váltanak, mikor izgalomba jön, vagy éhes. És itt meg is kezdődik a hasonlóság közte és társai közt. A gyorsasága és ereje nem marad el mellettük, és agyarai neki se kevésbé veszélyesek. Könnyedén és észrevétlenül mozog az árnyak közt, érzékeny az ezüstre, és ő se köszönne meg egy karót a szívébe. A természetfeletti szépséget is megkapta, arca és bőre szinte hibátlanul sima, bár egy-egy vadabb éjszaka után, egy darabig még látni rajta a hegeket. Sűrűn látni arcán gunyoros, nemtörődöm mosolyokat, viszont az őszinték elég ritkán láthatóak. Nem ragaszkodik a fekete ruházathoz, de jóval lazábban öltözködik, mint ahogy családja elvárná. Általában azt kapja fel, ami kényelmes és jól áll neki. Szereti kiemelni formás alakját, és hiába nem egy égimeszelő, ha megjelenik valahol, nehéz nem észrevenni. Jobb fülében két ónix karikát hord, míg a balban egyet.

Jellem: A vámpírok a csúcsragadozók, az éjszaka urai, felette állnak minden más teremtménynek! Blaze úgy nőtt fel, hogy állandóan ezt hallotta, és igen hamar meg is unta, ahelyett, hogy alaposan a fejébe véste volna. Ergo nem éppen úgy viselkedik manapság, ahogy azt egy vámpírtól, pláne egy nemesi vértől várnánk. A végletekig makacs és szabadelvű. Élvezi az „életet” és esze ágában sincs egy begyöpösödött, zugvámpírrá válni, ahogy ő hívja az örökösen kastélyukban, villáikban, egyéb féle otthonaikban bujkáló időseket. Imádja a kihívásokat, az adrenalinnal túlfűtött helyzeteket, legyen szó harcról, szexről, necces helyzetekről, bármilyen kalandról. Pont ezért tartják felelőtlennek, valamint ön és közveszélyesnek, de mivel viselkedésével ténylegesen még nem ártott a fajának, nem tehetnek sokat ellene. Amúgy se nagyon érdekli más véleménye. Megszokta, hogy kiskorától kezdve magára van utalva, és ehhez mérten az engedelmesség terén se jeleskedik. Ugyanakkor nem ostoba. Vannak határok, amiket nem lép át, mert bármennyire is máshogy tűnik néha, nem akar meghalni. Mármint ténylegesen. Tudja, hogy ki az, aki előtt jobb nem megszólalnia, és mivel nem bízik abban, hogy ez ténylegesen sikerülne, inkább kerüli az ilyen öregeket. Intelligens, ravasz, és gyorsészjárású, de mivel sokszor el elkanászodott gyerekként viselkedik, ezt sokan elfelejtik. Ő pedig nem rest a maga hasznára fordítani az alábecsüléseket. Ha valami, vagy valaki felkelti az érdeklődését, arról nehéz lekaparni. Nem igen veszi figyelembe az elutasításokat, vagy a következményeket, esetleg veszélyeket. Úgyis mindig megússza a necces helyzeteket, minek óvatoskodjon, meg féljen előre? Igen feszült viszonyt ápol a családjával, és mélyen elrejtve, ott van benne gyerekkora nehézségeinek lenyomata, de elrejti gondtalansággal és nemtörődömséggel.

Élettörténet: Igen nagybefolyású, tisztavérű felmenőkkel rendelkező, nemesi vámpírcsaládba született. Egészen pontosan az egyik mellékágba, így ők maguk középosztálybelinek számítanak, de apjával ellentétben, őt sose érdekelték a rangok. Gyerekkora minden volt, csak éppen kellemes nem. Apjának felesége, nem az ő anyja. A férfi ugyanis elég sok szeretőt „elfogyasztott” az évszázadok során, és míg Blaze 3 bátyja, és húga a törvényszerinti hitvesétől született, addig ő az egyik szeretőtől. A nőről mindenki azt hitte, egyszerű ember, így nem fog megtermékenyülni egy nemesi vámpírtól, ám hamar rádöbbentek, hogy akad benne a saját vérükből is. Így a családfő nem küldte el magától, a saját vére fontos volt neki. Így született meg Blaze, aki szinte minden szempontból tisztavérű vámpír, ha szükségeit és képességeit nézzük, ám külsőre inkább az anyjára hasonlít, és neki hála, a nap se halálos ellensége, még ha kissé érzékeny is rá, és hosszútávon nem viseli jól. Hiába nem zavarták azonban apja feleségét a gyorsan cserélődő szeretők, egy olyan nő, aki képes volt gyermeket adni a férjének, már nagy szálka volt a szemében. Addig gyötörte szerencsétlen nőt, míg az nem bírta tovább, és véget vetett a saját életének. Először fiát is magával akarta rántani, de végül képtelen volt kezet emelni a kisfiúra, aki azonban tanúja volt a haláltusájának. És onnantól kezdetét vette az ő keserves felnőtté válása is. Mostohája minden alkalmat megragadott, hogy pokollá tegye az életét, apját pedig annyira lefoglalta idősebb testvéreinek taníttatása, hogy róla szinte meg is feledkezett. Végül is, csak egy nem kívánt véletlen volt. Ez eleinte szörnyen érintette, de idővel rájött, hogy több előnye származik az elhanyagolásból, mint hátránya. Bátyjaival ellentétben, a maga ura volt. Eljárt a kúriájukból, emberekkel és egyéb teremtményekkel ismerkedett, tanult és tapasztalt. Persze mikor apja megtudta, büntette és fenyegette, igyekezett megértetni vele, hogy nem süllyedhet le, és felejtheti el a származását, de ekkor már késő volt az atyai szigorhoz. Blaze átvette az irányítást az élete felett. Nem szakadhatott el persze ténylegesen a klánjától, mert egy magányos vámpír rövid úton a vadászok, vagy más ellenségük prédájává válik, de a mai napig azt tesz főként, amit akar.

Hobby: Az idősebbek megbotránkoztatása, ismerkedés, kalandkeresés, harc, szex, feszegetni a határait minden téren, elkóborolni hazulról, olvasás.

Foglalkozás: -

Extrák: ** 46 évével rendesen a fiatalabb korosztályba tartozik a született vámpírok között, így sokan fiatalságára fogják viselkedését. Ez azonban nem sokáig lesz már mentség számára, és ezzel ő is tisztában van, és bár úgy tűnhet nem érdekli, azért igyekszik teljesen a saját lábára állni, és tervezi, hogy eltűnik hazulról. Pláne, hogy apja már emlegeti a házasságot, vagy hogy valamelyik erős, idősebb vámpír mellé adja a főági családok valamelyikénél.** Biszex, de mivel nem sok jó tapasztalata volt gyerekkorában a nőkkel, húz a férfiak felé.** Foglalt.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 10. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).