Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Arianne Mecklerton ~kitalált~
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Nauki

Kor: 18év

Külső leírás: Félhosszú lágy, hullámos fakó barna haját általában kontyban fogja föl. Nem szereti a ki van engedve és összekócolja a szél. Pisze orra, telt ajkai, lágy nőies vonásai fiatalítanak rajta. Sárgás szemeiben örök fény lobog. Bőre enyhén napbarnította, puha tapintású és barack illatú. Bal vállán egy fekete sárkány tetoválás tekereg. Általában barnás árnyalatú ruhákat hord, feketével és fehérrel. Nem szereti az arany ékszereket, ezzel ellentétben az ezüstöt imádja. Szereti a kockás ingeket és a farmernadrágokat. Általában bakancsban, vagy boka vagy térdig érő csizmákban jár, de tornacipőket is szívesen húz.

Jellem: Nagyon visszafogott jellem. Csendes és titokzatos. Legtöbbször megjátssza magát. Játssza a kemény, vagány, magányos lányt, akinek nincs szüksége senkire, boldogul egyedül is. Az utóbbi ugyan igaz, de ez a viselkedés egy védekezési mechanizmus nála. Ezzel védi magát a lebukástól másokat pedig az életveszélytől. Valójában, akiket közel enged magához, azok tudják róla, hogy nagyon szereti ha szeretik és törődnek vele. Igényli a figyelmet és a törődést, ugyanis gyerekkorában nem jutott neki ki valami sok. Nehezen tűri a megalázást és a hazugságokat. A kétszínű embereket feltudná robbantani, de igyekszik türtőztetni magát. Azokat, akik jók hozzá és szeretik élete árán is oltalmazza. Mind a három fajtól igyekszik elhatárolódni és csak az őt támogató három személyre koncentrálni.

Élettörténet: Egy érdekes és tiltott nász gyümölcse. Egy Arum és egy Luxen pár egyetlen szülötte. Egyik faj sem tudja a létezését, ugyanis ha megtudnák közös erővel pusztítanák el. Ereje mindenki számára ismeretlen volt már gyerekkorától kezdve. szülei, hogy óvják egy emberpárnál helyezték el. Nem tudott sokáig semmit sem, bár az örökbefogadókat beavatták és tisztába vannak a lány származását illetően. Egész életében Nyugat-Vriginiában élt a Béta kvarc hatósugara alatt, hogy ne akadhasson senki se a nyomára. Tisztában voltak, hogy a környéken sok Luxen él még a kvarc miatt, de sosem fedezték fel. Gyerekkorától kezdve tanulta erejének kiaknázását. Rájött, hogy egyenlő arányban képes alkalmazni az arumok és luxenek képességeit. Most végzős a középiskolában és ő a különc, aki nem tartozik sehova. Egyik fajtól sem fél annyira, minta Védelmi Minisztériumtól, reméli, hogy soha életében nem fog velük találkozni.

Hobby: sétálgatás a sötétben,úszás,futás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Könyv: Luxen könyvsorozat ***Luxenektől eredő képességei: fénysebességű futás, fénygömbök, fénysugarak kibocsátása, fény, hő elnyelése, láng lobbantása, ellenálló az ónixal szemben, gyors regeneráció, mások elméjébe sugallni, beszélni*** Arumoktól eredő képessége: beleolvadni az árnyakba és a sötétségbe, köddé válás, megérzi a luxeneket, látja az őket körülölelő fényt, ellenálló az obszidiánnal szemben,képes sötétségbe burkolni bárkit egy időre~vakká tenni, a sötétség hidegével meg tudja fagyasztani a környezetét kevés időre*** Krizokolla nevű kő az ő védelmezője. Ez a kő minden energiatorzulást kiigazít és így segíti a belső egyensúlyát a két fele között.***Labradorit kő az amely erős sebeket ejt rajta, szúrása nem halálos, csak nagyon lassan gyógyuló sebet okoz, mely hosszú ideig nem forr össze és sokáig vérzik. Érintése nem vészes, csak ne találkozzon vele nagy mennyiségbe.*** Találkozott már arummal, de ők valamiért nem ismerték fel a kétvérűségét** Luxennel is volt már dolga, de ők egyből kiszúrták hogy nincs vele valami rendben, ám ha rajta van a Krizokolla kő, akkor a luxenek számára átlagos embernek tűnik**

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 10. 12.

Módosítva: 2014. 10. 12. 12:03:39
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).