Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ichijou Ryouma
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 20

Külső leírás: 180 centis magasságával országában már a magasabbak közé számít, amelyhez társuló 68 kilójával az elvárhatóan karcsú, izmos testfelépítésű emberek táborához tartozik, így meg tud maradni az idolok világában, hiszen eme fontos, külsőre vonatkozó feltételt teljesíti - többet is, hiszen keményen dolgozik a sikerért. Haja fekete, rövid, enyhén tépett fazonú, divatos, szeme kellemes melegséget sugárzó lila. Ruhái igen elegánsak, természetesen mindig jól néz ki, miközben azért sokat ad a kényelemre is. mondhatni muszáj is erre figyelnie, mert egyrészt neki sem árt pihenni, másrészt idolként mondhatni minden lépését figyelik most, hogy már befutottnak és népszerűnek számít, nem tartaná előnyösnek, ha olyan helyzetben - ruhában - fotóznák le, hogy azért később főhet a feje. Amúgy minden jól áll neki, ami belefér a stílusába, így mondhatni kifejezetten szerencsés alkat.

Jellem: Ryouma olyan figura, akinek nagy az önbizalma, hisz magában minden helyzetben, és ebből nagyon sokszor merít erőt, emellett van benne egy adag rámenősség is - gondoljunk csak arra, hogy próbálja meg megbékíteni Izumit a kis “merénylete” után, vagy ha még előbbre evezünk, hogy intézte el, hogy Izumival ismét egy reklámfilmben szerepelhessen. Gondoskodó, kedves figura, Izumival különösen előzékeny, de ehhez nem szükséges az, hogy bele legyen habarodva az illetőbe, másokkal is udvariasan, előzékenyen bánik, ha megkapja a hasonló tiszteletet. Természetesen nem fél fellépni azokkal szemben, akik érzékeltetik, hogy ferdén pillantanak rá. Őszinte, kimondja, amit gondol, és tetteire is a legtöbbször figyelmezteti a másik felet - kivéve, ha magát is elragadják az ösztönök, ami ritka. Maximalista, minden szerepébe, minden munkájába százszázalékosan veti bele magát, rengeteget készülve egy-egy feladatra, így sok mindenben jártas is. Elég talpraesett, feltalálja magát bárhol. Kissé féltékeny Shougora, amiért a srác közvetlenségével hatalmas rajongótábort tudhat magáénak, fontos számára a saját karrierje, amelyért keményen megdolgozott, és aminek továbbépítéséért képes még több mindent megtenni. Ezzel kapcsolatban némi féltékenységet és kisebbségi komplexust táplál azok iránt, akik számára “könnyen” jött a siker, talán mert ilyenkor úgy érzi, igazságtalan, hogy neki mennyit kellett küzdenie ugyanazért a közönségszeretetért. Ennek ellenére nem haragszik az ilyen idolokra, és nem táplál ellenszenvet sem irányukban, egyszerűen csak mázlistáknak tartja őket, és némi igazságtalanságot érez abban, hogy ők messzebb jutottak már most, mint ő az évek kemény munkája során. Ez viszont hajtja őt is előre, és sarkallja a még jobb teljesítményre. Amúgy tud kifejezetten félszeg és szerencsétlen is lenni, főleg, ha Izumi a közelben van.

Élettörténet: SPOILER! - Gyerekkora óta színész szeretne lenni. először egy színházi társulat tagja volt, gyerek színészként boldogult. Az első ismertséget egy reklámfilm hozta el számára, amely során találkozott egy számára elbűvölő “lánnyal”. A forgatás után ugyan nem találkoztak többet, de Ryouma szerzett róla egy képet, és később, ha a karrierjében hullámvölgyek bukkantak fel, mindig a “lány” képe adott neki erőt, hiszen csak úgy volt reménye vele újra találkozni, ha benn sikerül maradnia a showbiznis világában. Végül 10 év után a reklámnak születik egy folytatása, aminél ragaszkodik hozzá, hogy az eredeti gárdával forgassák újra, csak akkor vállalja a szerepet, így találkozik újra szerelmével. Hiszen azóta így dédelgette a képet, és a “lány” emlékét a szívében. A forgatás során azonban kiderül, hogy a lánynak hitt, és lánynak is öltöztetett egykori “társszínész” valójában az egyik ott levő színésznő kisfia volt. Ryoumát a tény, hogy plátói szerelme fiú, teljesen megtöri és összezavarja. Hiszen ő heteroszexuális teljesen! Mégsem tudja kiverni Izumit a fejéből. Tíz év álmodozás mégis csak tíz év álmodozás, gondolja ő, ezért ellátogat a Sena-házba, és meggyőzi Izumit, hogy segítsen neki azzal felejteni, hogy lerombolja benne ezt a képet azzal, hogy levetkőzik. Ám a fiú előbukkanó, határozottan fiús bája nem rettenti el, nem ábrándítja ki, ahogy azt várta, hanem még inkább megkívánja a piruló srácot, és nem bírva magával rá is támad. Ugyan erőszak nem történik, mégis még összezavarodottabban távozik, hogy később megkövesse Izumit tettéért, megpróbálva elmondani neki a benne zajló zűrzavart. Mert nem tudja elfelejteni, bár álmaiban már fiúként szerepel, egyszerűen továbbra is szerelmes belé, és kívánja, akarja, talán még jobban, mint eddig, nem tud ellene tenni, és lassan maga is belátja, hogy nem is tehet erről a vonzalomról. Igazából nem is reméli, hogy kettejük között bármi is történhet, törekszik megelégedni azzal, mégha fájdalmas is, hogy Izumi barátja, ám az események végül szerencsés fordulatot vesznek, s a sok szaladgálás és kedveskedős, burkolt - néha kevésbé sikeresen burkolt - udvarlás meghozza a gyümölcsét, elnyeri szerelme szívét. De ahogy az lenni szokott, az élt nem tündérmese, rengeteg bonyodalom vár még rájuk a nagy boldogság közepette is.

Hobby: mondhatni a munkája a hobbija, bár újabban az Izumival töltött percek is ide kerültek.

Foglalkozás: színész

Extrák: Jól tud főzni * Mivel minden szerepénél nagy hangsúlyt fektet a kutatásra, elég tájékozott és művelt, valamint sok mindenben jártas gyakorlatban is * Imádja a húst.* Horoszkópja bika, születésnapja május 4. * Vércsoportja: A * fiatal kora óta egy színházi társulat tagja volt, gyermek színészként futott be először * Manga/Anime: Love Stage! *Foglalt, Yoshiko Izumija mellé

Képinfo: animéből (http://)

Engedélyezve: 2014. 10. 12.
2022. 06. 07.

Módosítva: 2022. 06. 07. 00:39:40
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).